teraw Opublikowano 24 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2007 witam. potrzebuje telefon, ktory bedzie trzymal na baterii jak najdluzej. moze byc, czarno-bialy, moze nie miec nic, moze byc cegla wielkosci sluchawki od stacjonarnego - nie wane. potrzebuje go na oboz w lesie i jak bedzie wygladal mnie nie interesuje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B3niu Opublikowano 24 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2007 nokia 6310i :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 25 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2007 Na obozie w lesie zdala od nadajnikow to zaden telefon nie potrzyma dluzej niz 5 dni. Ale N6310i to bedzie najrozsadniejszy wybor bo ma oslawiona juz baterie, ktora w miescie potrafi trzymac 10-14 dni Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bertold Opublikowano 25 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2007 A Telefon, Ktory Trzyma SIĘ Jak Najdluzej? np, kiedy lata po scianach? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndiX Opublikowano 25 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2007 A Telefon, Ktory Trzyma SIĘ Jak Najdluzej? np, kiedy lata po scianach? Nieśmiertelna 3310/3330 ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B3niu Opublikowano 25 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2007 Nokia 6310i powinna wytrzymać, latanie po ścianach, sprawdzone. Brejdak mój się kiedyś tak wkurzył że piep***ą ją o ściane, pękła obudowa, guzik od włączania się trochę zapadł, a fon i tak działał dalej bez zarzutu:D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beka Opublikowano 25 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2007 6310i , bez wątpienia - pół miesiąca na baterii do osiągnięcia :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonas Opublikowano 25 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2007 A jeszcze jak naruchasz doń bateryjkę o pojemności około 3000mAh, to potrzyma miesiąc. Wprawdzie telefon wygląda z tym nieco garbato, ale ponieważ i tak, zdaniem niektórych wąskopalczastych kastratów, jest okropecznie duży, nie powinno to stanowić przeszkody :> Na standardowej baterii dwa tygodnie czuwania przy niewielkiej ilości rozmów to żaden problem. Podstawa to trafić na egzemplarz z mało wychechłaną baterią. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 25 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2007 Np, ze zlotymi koncowkami oryginalne nowki po 1000 pln :D :D: d Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sbchp250 Opublikowano 29 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2007 http://www.mobile.inspiracja.com/Panasonic,SA6,phone.php PANASONIC SA6 - kosztuje ok 500zł Czas czuwania (MAX) 740 godz. (30 dni i 20 godz.) Czas rozm. (MAX) 720 min. Bateria Li-Ion/1620 mAh Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
psz3mo Opublikowano 29 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2007 taa niestety, takie osiągi to on ma tylko na papierze. W przypadku używania 2 dni to max Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
westsajd Opublikowano 29 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2007 Bez przesady, minimum 5 dni przy normalnym użytkowaniu to norma. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrisJR Opublikowano 30 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2007 Co do wytrzymałości 6310i to moja przeżyła wiele od leżenia w śniegu po upadek z 4m na beton i nic prócz rysy po upadku, telefon pancerny dosłownie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sens Opublikowano 7 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2007 Dokladnie nokia 6310i najlepszy telefon na swiecie! Mi bateria nigdy nie zeszla ponizej 10 dni a telefon ostro katuje!! Niestety juz sie chyba zuzlyl ale nowka juz w drodze :D:D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrisJR Opublikowano 7 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2007 (edytowane) ale nowka juz w drodze :D:D Nokia to jeszcze produkuje :huh: osobiście wątpie że znajdziesz gdzieś nowy "niesmigany" egzemplarz wiekszość to modele po "renowacji" Edytowane 7 Sierpnia 2007 przez KrisJR Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sens Opublikowano 7 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2007 znalazlem nowke ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrisJR Opublikowano 7 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2007 Z ciekawości: ile taki rarytas kosztuje nowy ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 7 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2007 Nieśmiertelna 3310/3330 ;]Niestety nie, moja miała problemy z wyświetlaczem-nie świecił czasami, potem zaczął i świecił długo, pewnego dnia przestał no to poleciał po ścianie i rozpadł sie cały, padła karta sim, antena sie rozwaliła i nie ma wcale zasięgu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 7 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2007 Dokladnie nokia 6310i najlepszy telefon na swiecie! Mi bateria nigdy nie zeszla ponizej 10 dni a telefon ostro katuje!! Niestety juz sie chyba zuzlyl ale nowka juz w drodze :D :D Ja rozumie, ze skupilismy sie tutaj na baterii ale to zakrawa na gadke fanboya. JESTES FANBOYEM ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrisJR Opublikowano 7 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2007 (edytowane) Większość osób które miała 6310i uważa go za najlepszy telefon jaki miała i jaki istnieje, na chwile obecna od jej premiery mineły lata a ja nie znalazłem godnego następcy. I mają racje, BO TO JEST NAJLEPSZY TELEFON JAKI ZROBIONO :lol: :lol: i nie jest to fanatyzm tylko stwierdzenie faktów Edytowane 7 Sierpnia 2007 przez KrisJR Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
S1Sweet Opublikowano 7 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2007 mam 6030 i tez sobie chwale :) bateria sie laduje krotko i starcza na naprawde długo... ma 7 kresek stanu baterii i zauwazylem ze wychodzi akurat 1 kreska na dzien przy normalnym uzytkowaniu telefonu + radyjko na noc :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrisJR Opublikowano 7 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2007 6310i mi wytrzymywała po 2-3 tygodnie jak mało jej uzywałem, podczas normalnego dnia muszę zminiać baterie w 8800 (całe sczęście że się bardzo szybko łąduje), a podczas takiego używania 6310 wytrzymywała z 4-5dni ;P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 7 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2007 (edytowane) Większość osób które miała 6310i uważa go za najlepszy telefon jaki miała i jaki istnieje, na chwile obecna od jej premiery mineły lata a ja nie znalazłem godnego następcy. I mają racje, BO TO JEST NAJLEPSZY TELEFON JAKI ZROBIONO :lol: :lol: i nie jest to fanatyzm tylko stwierdzenie faktówZalezy czego potrzebujemy od telefonu. Na dzien dzisiejszy moze z 5% wymaga od telefonu tylko dzwonienia i SMS. Ludzie chca miec narzedzie pracy, multimedialna rozrywke, mozliwosci podpiecia kompa aby sie bezprzewodowo laczyc z netem, itd. Kto wybierze wtedy N6310i ? Dlatego, ze bateria trzyma 15 dni to nic nie znaczy. Ja przy telefonie dostalem ladowarke i uzywam jej. Mozliwe, ze w przypadku Nokii trzeba gdzies specjalnie jezdzic i dlatego im zadziej tym lepiej. Nie popadajmy w takie skrajnosci ludzie. Byla w swoim czasie telefonem nie do pobicia ale to bylo z 4 lata temu jak nie wiecej. Edytowane 7 Sierpnia 2007 przez Kaeres Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrisJR Opublikowano 7 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2007 (edytowane) @Kaeres Dużo ludzi nadal używa 6310i jako telefonu do pracy, przykład pierwszy z brzegu u mnie w pracy każdy ma conajmniej 2 komórki z czego u jakiś 80% ludzi jedną z nich jest właśnie 6310i a druga to jakiś nowy model na symbianie albo WM. Uzywają ich mimo że odkąd zostały one zakupione każdy miał okazje 3=4 razy <span style='color: red;'>ORT: wziąść</span> nowy aparat, nie chodzi tu tylko o baterie ale o wytrzymałośc i niezawodność równieź. Edytowane 7 Sierpnia 2007 przez KrisJR Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MiGoMaT Opublikowano 4 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2008 ja swoja 6310i otwierałem piwa ale niestety po około 200 butelkach bateria tak sie wytarła ze otwieracz juz nie dziala:P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 12 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2008 jezeli chodzi o baterie to bardzo sobie chwale motorolke v360... jezeli telefon mocno uzywalem to 3 dni najmniej trzymala... jezeli uzywanie bylo zadkie to spokojnie do 8 dni trzymala. Jednak przedwczoraj zakupilem nokie e61... i po 3 zabawy (a raczej katowania typu wgrywanie softu, gierek itp) jak narazie pokazuje mi polowe bateri wiec na ten temat nie bede sie jeszcze wypowiadal w tym modelu :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
forest kila zbila Opublikowano 12 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2008 z nowych moto f3,, http://allegro.pl/item290679248_motorola_f...m_warszawa.html obsługa śmieszna ale - wszędzie na 3 kliknięcia ;) bateria - zależnie od dzwonienia,, kupiłem taki dla mojej babci - ciągle zapominała ładować tel i nie dało się do niej dodzwonić - problem rozwiązany jak się rozładowuje raz na dwa tyg ;p no i ten dizajn ;p no i ta funkcjonalność - można nią np kopać w ogródku ;) nie wiem co z nią wyprawia ale tel robi wrażenie pancernego Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
westsajd Opublikowano 12 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2008 Nokia 6030 - 2 tygodnie na lajcie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
atento Opublikowano 21 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2008 se t68i taki "delikates" srednia awaryjnosc ;) pozniej nokia 6310i nie dosc ze dlugo trzyma to wytrzymala jak diabli na wszelkie wstrzasy :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...