Copper Opublikowano 25 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2007 Witam Orientuje się ktoś gdzie we Wrocławiu naprawiają monitory CRT??? Padł mi monitor a obecnie nie mam kasy na fajny lcd i lece na starej 15' Monitor to: Iiyama Vision Master Pro 510 - Kineskop jest czarny a kontrolka pokazuje że monitor pracuje :( Nie wiem czy opłaca się go naprawiac - z monitorka byłem bardzo zadowolony Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
naxt Opublikowano 29 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2007 Witam Orientuje się ktoś gdzie we Wrocławiu naprawiają monitory CRT??? Padł mi monitor a obecnie nie mam kasy na fajny lcd i lece na starej 15' Monitor to: Iiyama Vision Master Pro 510 - Kineskop jest czarny a kontrolka pokazuje że monitor pracuje :( Nie wiem czy opłaca się go naprawiac - z monitorka byłem bardzo zadowolony Raczej sie nie oplaca naprawiac,na allegro mozna dostac dobry 19 CRT za 120-150zl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slayne Opublikowano 1 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2007 Tu masz dobry serwis we Wrocku. A&D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...