CrashGod Opublikowano 2 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2003 chodzi o tą spieprzoną serię kart, które wysyłacie do Wa-wy. Otóż podczas operacji zakładania radiadorków made by me :lol: zrywając zniszczyłem taką jedną małą nalepiajke. Czy dopieprzą się w serwisie z powodu jej braku? czy na każdej karcie jw są one identyczne? Miał ktoś podobny problemik? jakie teraz wysyłają karty z serwisu za te wadliwe? ile trwa cały proceder od ilu i do ilu dni? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Utek Opublikowano 2 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2003 powiedz mi więcej o tej zwalonej serii bo mam taką kartę :) hyhy płytę główną tez mamy BTW taką samą i bardzo się cieszę ze poszła ci na fsb 150 bo w tej sekundzie lezy przedemną procek mojego kompa (piszę od brata) którego będę kręcił PS robiłeś coś z płytą bo słyszałem ze może nie pojść na 150 fsb czy fsb płyty też zmieniałeś ?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
auperon Opublikowano 3 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2003 Jesli to byla naklejka z numerem seryjnym karty (ta sama jest na karcie gwarancyjnej i pudelku) to masz klopoty. U mnie sie nie zgadzala naklejka z grafiki z ta z pudelka i byl straszny dym (tydzien nerwowki i wyjasniania w firmie gdzie kupilem karte) az w koncu zauwazyli w MMV ze ta naklejka z grafiki zgadza sie z ta z karty gwarancyjnej i odpuscili. Jak zerwales ten stiker na grafice to moga nie byc tak wspanialomyslni. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dr.Crash Opublikowano 3 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2003 chcialbym abys byl dobrej mysli. kuzyn mial podobny przypadek, i niestety serwis karty nie przyjal. nie pomogly zadne knyfy. 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...