Skocz do zawartości
CrashGod

!!! WAZNE pytanko apropos Gainward'a GF4 PP650/Ultra (4200)

Rekomendowane odpowiedzi

chodzi o tą spieprzoną serię kart, które wysyłacie do Wa-wy.

Otóż podczas operacji zakładania radiadorków made by me :lol:

zrywając zniszczyłem taką jedną małą nalepiajke. Czy dopieprzą się w serwisie z powodu jej braku? czy na każdej karcie jw są one identyczne?

Miał ktoś podobny problemik? jakie teraz wysyłają karty z serwisu za te wadliwe? ile trwa cały proceder od ilu i do ilu dni?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

powiedz mi więcej o tej zwalonej serii bo mam taką kartę :) hyhy płytę główną tez mamy BTW taką samą i bardzo się cieszę ze poszła ci na fsb 150 bo w tej sekundzie lezy przedemną procek mojego kompa (piszę od brata) którego będę kręcił

PS robiłeś coś z płytą bo słyszałem ze może nie pojść na 150 fsb czy fsb płyty też zmieniałeś ??

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jesli to byla naklejka z numerem seryjnym karty (ta sama jest na karcie gwarancyjnej i pudelku) to masz klopoty. U mnie sie nie zgadzala naklejka z grafiki z ta z pudelka i byl straszny dym (tydzien nerwowki i wyjasniania w firmie gdzie kupilem karte) az w koncu zauwazyli w MMV ze ta naklejka z grafiki zgadza sie z ta z karty gwarancyjnej i odpuscili. Jak zerwales ten stiker na grafice to moga nie byc tak wspanialomyslni.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...