kucyk Opublikowano 4 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2005 postawnowiłem posiedzieć dziś na gg na dostępnym i po 2h akcja; 3889922: (12:21) hwjka:] kucyk: (12:22) cześć 3889922: (12:22) nie znamy sie.......:) kucyk: (12:23) iiiiiiiiiiiiiiiiiiiii? kucyk: (12:25) ? 3889922: (12:25) i nic kucyk: (12:25) umiesz chodzić? 3889922: (12:26) umiem od dawna kucyk: (12:26) to spieeeeeeeerdalaj :lol: :lol: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymoon Opublikowano 4 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2005 Na pewnej uczelni student podchodzi do egzaminu, a że wcześniej nie przygotował się zbyt dokładnie profesor zdegustowany wiedzą młodego człowieka otwiera drzwi i krzyczy do innych studentów: - Przynieście siana dla osła! - A dla mnie herbatę! - dodaje student Na egzamin "wtacza się" wyraźnie pijany student: - Ppanie ppprofesorze, czy przyjmie Pan pijanego ? - Proszę wyjść i wrócić trzeźwy ! - Aaale ja bardzo Pana proszę... - Bez dyskusji ! Proszę wyjść ! - Ale Panie profesorze... To naprawdę ostatni raz... - Nie. Wynocha stąd ! - Ale naprawdę, niech się Pan zgodzi... - No dobrze ale żeby mi to było po raz ostatni... Na to student otwiera drzwi i krzyczy: - Chłopaki, Wnieście go ! Zatrzymuje się samochód na sejmowym parkingu. Wychodzi facet. Podchodzi ochroniarz. - Co pan tu parkuje?! Nie wolno! - Dlaczego?!! - Tu kurna sejm... tylko ministrowie, politycy, posłowie. - Nie szkodzi włączyłem alarm. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 9 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2005 Zdjęcie odemnie z uczelni :) Widać jak studenci potrafią pisać :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikeft Opublikowano 10 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2005 http://www.death-ring.kw.pl/ Czy ludzie są aż tak głupi? Dostałem to przez GG.Wcale nie widać że to fotomontaż :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość frosti Opublikowano 10 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2005 (edytowane) http://gprime.net/game.php/crashtestdummycurling jak ktoś lubi flatout moj wynik 2030 Edytowane 10 Kwietnia 2005 przez frosti Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paulo Opublikowano 10 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2005 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s0n1c Opublikowano 11 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2005 Najlepszy Jump 999pkt, ale wynik ~2800 (zbyt zroznicowanie skokow :wink:) Spotykaja sie 2 goryle: - cze stary, co tam trzymasz w rece? - banana. - a co ten banan taki czarny? - bo jem go drugi raz. :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RS Opublikowano 11 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2005 http://muzyka.onet.pl/mr,1079003,wiadomosci.html ( i komentarze ) :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Heat Opublikowano 12 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2005 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
indywidualista Opublikowano 12 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2005 Koleś ujarał się z kumplami na masakrę. Było mu mało imprezy więc poszedł do swojej panny. Wchodzi, całusy, coś tam gada - ogólnie standardzik. W pewnym momencie panna mówi, że musi się wykąpać i żeby usiadł, poczekał, ona zaraz będzie gotowa... Koleś spoko, siedzi i czeka. Po 10 minutach zachciało mu się kupy, tak że nie mógł wytrzymać ( no i jeszcze do tego doszedł trip na grassie ). Zobaczył siedzącego obok psa panienki... Pokalkulował sobie w czaszce szybko, że się zesra obok niego i jak panna spyta, to zwali na kundla. Uporał się z tym raz dwa - i siedzi dalej. Panna wychodzi z kąpieli wącha, patrzy ...... SZOK ! I teraz wymiana zdań (szybka - jak na dobrego tripa przystało): Panna: Co to jest ?! Koleś: Pies Ci się zesrał ! Panna: PLUSZOWY KU*WA ?! :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbencjusz Opublikowano 13 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2005 Dla mnie perełka śmiesznych filmików http://www.funpic.hu/files/pics/00018/00018590.avi prawym i zapisz jako Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mutos Opublikowano 13 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2005 Poranek wczesny Jadę pospiesznym Wprost do Warszawy Załatwiać sprawy. Pociąg o czasie Ja w drugiej klasie Wagon się kiwa Pije trzy piwa. Łódź Niciarniana, W pęcherzu zmiana. Pęcherz nie sługa, A podróż długa. Ruszam z tej stacji Do ubikacji. Kto zna koleje Wie, jak się leje. To co trzęsie się W Los Angelesie Formę osiąga W polskich pociągach. Wyciągam łapę, Podnoszę klapę, Biada mi biada, Klapa opada. Rzednie mi mina Trza klapę trzymać. Łokieć, kolano Trzymam skubana. Celuje w szparkę, Puszczam Niagarkę, Tryska kaskada, Klapa opada. Fatum złowieszcze- -wszak wciąż szczę jeszcze. Organizm płynną Spełnia powinność. Najgorsze to, że Przestać nie może. Toczę z nim boje Jak Priam o Troje, Chce się powstrzymać -Ratunku ni ma. Pociąg się giba, A piwo spływa. Lecę na ścianę Z mokrym organem, Lecąc na druga Zraszam ją struga, Wagonem szarpie Leje do skarpet, Tańcząc Czardasza Nogawki zraszam. O straszna męka, Kozak, Flamenco, Tańczę, cholera Wzorem Astair'a. Miota mną, ciska, Ja organ ściskam. Wagon się chwieje, Na lustro leje, Skład się zatacza, Ja sufit zmaczam. Wszędzie Łabędzie Jezioro będzie. Odtańczam z płaczem La Kukaraczę, Zwrotnica, podskok Spryskuje okno, Nierówne złącza- -buty nasączam, Pociąg hamuje Drzwi obsikuję I pasażera Co drzwi otwiera Plus dawka spora Na konduktora. Resztka mi kapie Na skrót PKP. Wreszcie pomału Brnę do przedziału. Pasażerowie Patrzą spod powiek. Pytania skąpe "Gdzie pan wziął kąpiel?" Warszawa, Boże! Nareszcie dworzec! Chwila szczęśliwa Na peron spływam, Walizkę trzymam, Odzież wyżymam. Ach urlop błogi Od fizjologii. Ulga bezbrzeżna. Pociąg odjeżdża, Rusza maszyna Hen w dal Po szczy... Po szynach. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lisz55 Opublikowano 13 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2005 mój skok 2184 Przychodzi baba z wielorybem w d... -co pani jest? -mam dość tego walenia Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RS Opublikowano 14 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2005 (edytowane) http://www.portfolio.net.pl/~toruniak/albu...numanumaye.html gosc WYMIATA http://img149.exs.cx/img149/5015/2jtqtx9mu1ra.jpg Edytowane 14 Kwietnia 2005 przez RS Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mutos Opublikowano 15 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2005 http://cysio.pl/komiks/matrix.html Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
forest kila zbila Opublikowano 15 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2005 http://fun.from.hell.pl/2004-05-26/szczurek.jpg KLIK :) KOSA :-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Galvatron Opublikowano 16 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2005 (edytowane) Edytowane 16 Kwietnia 2005 przez Galvatron Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
k a m e r e k Opublikowano 16 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2005 "Skacowane perypetie Obżarcisława" ostra, nie przebierając w słowach, kreacja przygodowa- nowość na: www.ktizo.prv.pl w dziale Portfolio - Moje Portfolio Słowa - Kreacje Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grimlock Opublikowano 17 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2005 (edytowane) To rozwaliło mnie totalnie :lol: Samoobrona czy antykoncepcja? Auuuuu. Aż ciarki przechodzą po grzbiecie Edytowane 17 Kwietnia 2005 przez Grimlock Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Feluke Opublikowano 17 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2005 "zabespieczenie przeciwko gwaltowi" ;) Nie widze czy bylo wiec zamieszczam: http://www.maxior.pl/?p=index&id=117&6 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartuch Opublikowano 18 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2005 ja pie..... Tego cholernego kota wszyscy juz chyba po stokroć widzieli :mur: Na cholere to jeszcze zamieszczać?! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Igor Opublikowano 19 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2005 Stajnia Ferrari zwolniła całą załogę boksu. Decyzję podjęto po przejrzeniu dokumentacji dotyczącej grupy młodych, bezrobotnych Polaków z Berlina, którzy byli w stanie w ciągu czterech sekund odkręcić wszystkie koła od samochodu, nie dysponując przy tym żadnymi potrzebnymi narzędziami. Team Ferrari uznał to za mistrzowskie osiągnięcie, jako że w dzisiejszych czasach o zwycięstwie lub przegranej w wyścigach Formuły 1 nierzadko decyduje czas pobytu w boksie i zaproponował im pracę. Projekt jednak zakończono równie szybko, jak go rozpoczęto: młodzi mechanicy, co prawda, zmienili wszystkie koła w ciągu czterech sekund, ale równocześnie kompletnie przelakierowali bolid, przebili numery silnika i sprzedali teamowi McLarena Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sikor Opublikowano 19 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2005 Wirytualna to mnie czasami zaskakuje. :-P . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zeniu Opublikowano 19 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2005 .:: Rymowanka - dla tepsy wiązanka ::.. Dziękuję Ci tepso - Ty moje zbawienie, Że mi utrudniasz z Netem połączenie. Gdy się ze światem połączyć chcę grzecznie, Ty mi to utrudniasz bardzo skutecznie. Bo gdy jak co dzień, zapuszczam dial-upa, Po raz kolejny robisz ze mnie przygłupa. Bo nijak inaczej nazwać tego nie można, Gdy dzień trzeci z kolei, Twa sieć wciąż nie drożna. I Twe cudne serwery od siedmu boleści, Co na nich cały Twój galwas się mieści, Ślą one do mnie pewien 'miły' komunikat, - Toż to na skalę światową unikat! 'Twój limit czasu został przekroczony.' Głowił się nad tym już niejeden uczony, Cóż ten wspaniały monit znaczyć może? Że Twe serwery poczuły się znów gorzej? Po próbach kolejnych nadzieja ma zgasła: 'Trwa weryfikacja użytkownika i hasła'. I w tym momencie, mógłbym to przysiąc, Że gdybym czekał tu minut i z tysiąc, I pół mej pensji na cel ten przeznaczył, To i tak nic innego bym już nie zobaczył. Więc może to modem - sprawdzam ustawiemia, Łudząc się i oczekując z Twej strony zbawienia, A może w Windowsie, jakiejś dziury istnienie, Blokuje skutecznie me z Tobą połączenie. Więc szukam i ściągam czym prędzej już cracka, By móc na Ikspeku zapodać Service Packa, Lecz na nic me trudy, to nie jego wina, Bo Ty tak samo trakujesz też Pingwina. I w tym momencie puszczają mi nerwy, - Czemu cholero rozłączasz mnie bez przerwy! Ech szkoda, bo gdybym, o Twej polityce wiedział, To dni kilkanaście bym nad projektem nie siedział, Bo po cóż mam z siebie siódme poty wyciskać, Skoro mych projektów i tak nie dajesz mi wysłać. I me projekty, choć genialne i wspaniałe, Stały się przez ten czas, lekko przestarzałe. Co z nimi teraz zrobić? Powiem. Będę szczery, Mogę je sobie zapodać w... cztery litery... I co ja widzę?! Twe łapsko, podsuwa mi swą tacę Myśląc, iż rachunek za to, Ci jeszcze zapłacę. No cóż, to się w końcu kiedyś stać musiało, Więc już wytaczam przeciw Tobie działo. Gdy trwać tak będziesz, wtym swym błogim stanie, Wydarzy się rzecz dla Ciebie straszna - nieoczekiwanie, Bo dnia pewnego, gdy już będziem w Europie, Każdy tylko dojdzie i Ci po mordzie dokopie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kfgz Opublikowano 19 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2005 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maro25 Opublikowano 20 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2005 Mam zajefajne dowcipy: Rusek, Niemiec i Polak chcą przejść przez rzeke spotykają diabła mówi im że przejdą pod warunkiem ze przyniosa mu jeden kwiatek. Rusek przyniusł tulipana. Wsadz go sobie w dupe- powiedział diabeł. Polak przynosi róze. Wsadz sobie ją w dupe! Dlaczego płaczesz-pyta sie Rusek?? Bo boli- odpowiada Polak!! A dlaczego się smiejesz?? Bo Niemiec niesie kaktusa!! :) :-P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiu Opublikowano 20 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2005 Obsługa żony Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
phobosq Opublikowano 20 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2005 wiemy skad je bierzesz.... widac po url'u :) poza tym fun from hell jest tutaj tak oklepane ze nikt nie wspomina :) zeby nie bylo OT: Wyrzuca facet teściową przez okno. Przechodzi chodnikiem inny, patrzy do góry i krzyczy: - Panie, coś pan, człowieka pan zabijesz! - To się k@#$a odsuń! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slayer Opublikowano 21 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2005 (edytowane) Takiego nie było jeszcze zakoś cioła :wink: Edytowane 21 Kwietnia 2005 przez Slayer Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sid Opublikowano 22 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2005 http://www.milena.dziewica.prv.pl/ ROTFL :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...