poca Opublikowano 24 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2005 http://members.lycos.co.uk/jkaczowka/lepszy%20zycie/ :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paulo Opublikowano 24 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2005 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paszczu Opublikowano 24 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2005 http://info.onet.pl/1086264,12,item.html - zwróćcie uwage na zdjęciu na układ kołnierzyka sekuritasa za papieżem B) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 25 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2005 (edytowane) 1408951[/snapback] Czekalem na ta plyte, wiedzialem, ze warto. Dobry material :] [/b]edit: Polecam zapoznanie sie z pozostalymi kawalkami. Niedawno powstal nowy mixtape link Tutaj na zaostrzenie apetytu daje zdjecie okladki :] Sprawdzie to [ciach!]a ziooooooooooooooom :]]] Edytowane 25 Kwietnia 2005 przez ath Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sid Opublikowano 25 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2005 Już sobie wyobrażam ten freestyle :D chyba znów będę zasysał - łaaaaaaaaa to jest silniejsze ode mnie!!!! MC Terminator r00xuje! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trendzik Opublikowano 25 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2005 Oto strona która pomoże wam się nauczyć szybko angielskiego. Są tu podstawowe zwroty. Musicie to zobaczyć: Łatwy Angielski Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 25 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2005 (edytowane) Już sobie wyobrażam ten freestyle :D chyba znów będę zasysał - łaaaaaaaaa to jest silniejsze ode mnie!!!! MC Terminator r00xuje! 1410609[/snapback] NO ba :] Moj ulubiony text mc terminator : "... dzis rano zjadlem hamburgera o smaku ... o smaku hotdoga... " mixtape track. 05 'freestyle' lul [; Edytowane 25 Kwietnia 2005 przez ath Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kica1983 Opublikowano 26 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2005 A ponoc Grzesi Rasiak dryblowac nie potrafi :lol: http://rapidshare.de/files/1237498/Rasiak.avi.html Mozliwe ze juz to bylo - jak tak to sory :rolleyes: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Igor Opublikowano 27 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2005 Zaciekły kibol Wisły wybiera się na mecz. Żona go łapie w drzwiach za poły: - No dokąd idziesz? - Na mecz! - Tak, ty Wisłę bardziej kochasz ode mnie?! - Wisłę? Ja i Cracovię bardziej kocham od ciebie! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MyszkA Opublikowano 29 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2005 Lekarz do pacjenta w szpitalu: Mam niedobrą wiadomość. Zostało panu niewiele czasu. Pacjent: Boże, niech pan powie ile ... Lekarz: Dziesięć... Pacjent: Dziesięć, ale czego? Lat, miesięcy, tygodni? Lekarz: Dziewięć... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ur8an Opublikowano 1 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2005 Syn przychodzi zadowolony do domu,uśmiech od ucha do ucha, wszystko mu sie podoba.. Ojciec- Synu cos sie stalo ze takis zadowolony? Syn- Nic sie nie stalo, tak sam z siebie.. Ojciec mysli syn cos palił.. Sprawdza kieszenie znalazl 2 torebki z bialym proszkiem... No to myk do łazienki, jedna toreka.. czeka chwile.. Nic.. Druga torebka.. dalej nic... Nagle zona woła -Co ty tam robisz w tej łazience ?! -Gole sie... -No ale 2 dni ku®wa... ;] (sorry za cenzure, ale nie bylo by efekta :P) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agr Opublikowano 1 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2005 Nie wiem czy były, ale to moje ulubione dowcipy: #1. Diabeł złapał Polaka, Niemca i Amerykanina. Dal im po dwie metalowe kulki i obiecał, ze ich wypuści, jeśli zrobią z nimi cos, co go zadziwi. Po chwili Niemiec podrzucił jedna kulkę w gore i trafił w nią druga. - No, całkiem nieźle - powiedział diabeł. Amerykanin położył na ziemi jedna kulkę, a na niej postawił druga. Stała! - No, to mnie lekko zdziwiło, ale zobaczymy co zrobi Polak. Niestety, Polak jedna kulkę zepsuł, a druga zgubił. #2. Na księżycu ląduje pierwsza amerykańska, załogowa ekspedycja. Neil Amstrong wychodzi ze statku, a tu nagle zza kamienia wyskakuje trzech gości: Chińczyk, Rusek i Polak. - Jak to tak ? - Amerykanin ma głupią minę. Chińczyk: - Nas jest dużo, brat podsadził brata i jestem. Rusek: - Nasza agentura spisała się na medal, i byliśmy szybsi. - No a ty ? - pyta Amerykanin Polaka. - Daj mi spokój, z wesela wracam... #3 Leci sobie samolot, a w nim ludzie różnych nacji. Nagle coś się psuje i samolot zaczyna spadać. Pilot ogłosił, że maszynę trzeba odciążyć, więc wyrzucono bagaż. Samolot wrócił na poprzedni kurs, lecz nie minął kwadrans a znowu cos nawaliło. Ludzie patrzą po sobie, kto dla ratowania współpasażerów poświęci się i wyskoczy. (Konsternacja) Nagle zrywa się Amerykanin i mówi, że skoro Batman, Superman i Spiderman to Amerykanie to on też może być Hero, po czym wypił z barku cala Whisky, przeleciał wszystkie blondynki i z okrzykiem "FOR UNITED STATES!!!" wyskoczył. Wszystko wróciło do normy, ale zaraz wszystko się powtórzyło Tym razem podniósł się Francuz i mówi, że skoro Amerykanin mógł to on też. Wypił wszystkie czerwone wina jakie były w barku, przeleciał wszystkie brunetki i z okrzykiem "VIVE LA FRANCE!!!" - wyskoczył. Po niedługim czasie sytuacja się powtarza, a wszyscy patrzą na Polaka. Polak rozejrzał się, powiedział: "Czemu nie?", wzruszył ramionami, wypił WSZYSTKO co było w barku oraz własne zapasy, przeleciał WSZYSTKO co się ruszało i z okrzykiem "NIECH ŻYJE MOZAMBIK!!!"... ...wyrzucił Murzyna. #4 Diabeł zwabił na skraj przepaści Anglika, Francuza, Niemca i Polaka. Podchodzi do Anglika i mówi: - Skacz! - Nie skoczę. - Gentleman skoczyłby. Anglik skoczył. Diabeł podchodzi do Francuza i mówi: - Skacz! - Nie skoczę. - Gentleman skoczyłby. - Nie skoczę. - Ale teraz jest taka moda. Francuz skoczył. Diabeł podchodzi do Niemca i mówi: - Skacz! - Nie skoczę. - Gentleman skoczyłby. - Nie skoczę. - Ale teraz jest taka moda. - Nie skoczę. - To rozkaz! Niemiec skoczył. Diabeł podchodzi do Polaka i mówi: - Skacz! - Nie skoczę. - Gentleman skoczyłby. - Nie skoczę. - Ale teraz jest taka moda. - Nie skoczę. - To rozkaz! - Nie skoczę. - A to nie skacz! Polak skoczył. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grimlock Opublikowano 1 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2005 Łaskotki http://www.axefeather.com/index_pop.aspx?r...red=&country=uk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Przemq Opublikowano 1 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2005 (edytowane) Diabeł złapał polaka, niemca i ruska. Umieścił ich w oddzielnych pokojach w bloku na roznych pietrach, I tak polaka na samej górze, niżej niemca, a na samym dole ruska. Powiedzał im że wypuści ich tylko wtedy gdy bedzie czysto w ich pokojach po miesiącu ( w pokojach nie było zupełnie nic). Przychodzi diabeł po miesiacu i puka do wchodzi po pokoju polaka, widzi że czysto jest i schludnie, więc go wypuszcza. Następnie idzie do niemca: wchodzi i widzi troszke guffna, które spadło przez otwór w suficie z pokoju polaka, ale go wypuszcza. Na koniec idzie do ruska i puka do drzwi. Na to rusek: POCZEKAJ NIECH DOPŁYNE !!! :lol: :lol: Edytowane 1 Maja 2005 przez Przemq Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sliqe Opublikowano 2 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2005 Ciekawe, czy w przyszłości RAM będzie tak ogólno dostępny i nie drogi, że będzie można pójść do sklepu mięsnego i poprosić o kilogram ramu, na co prawie każda ekspedientka zapyta: "Z kością czy bez ?" . :D Do łez poprostu ;) żródło : counter-strike.pl autor PawelS Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nexer Opublikowano 4 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2005 *18+ - wulgarne* http://shell.idealan.pl/~aawaay/przystankersi/ HWDP !!!!1111 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dszywala Opublikowano 4 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2005 To mogło przydarzyć się tobie.... Właśnie zdążyłem usiąść, kiedy usłyszałem głos z sąsiedniej kabiny: "Cześć! Co słychać?" Nie mam w zwyczaju prowadzenia konwersacji w WC, i nie wiem, co we mnie wstąpiło, że – chociaż zakłopotany – odpowiedziałem: "No, w porządku!" A tamten na to: "I co porabiasz?" Co za pytanie?! W tej sytuacji – trochę dziwaczne... Odpowiedziałem: "Eee, to, co ty... Wiesz..!" Właśnie postanowiłem wyjść tak szybko, jak tylko się uda, kiedy padło następne pytanie. "Mogę do ciebie przyjść?" Tego już było za wiele, ale postanowiłem zakończyć rozmowę w uprzejmy sposób: "Nie... Jestem trochę zajęty!!!" I usłyszałem, jak tamta osoba mówi zdenerwowana: "Słuchaj, oddzwonię. Ciągle mi odpowiada jakiś idiota z kabiny obok!!!” :lol: :lol: :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sector Opublikowano 4 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2005 http://forum.pclab.pl/index.php?showtopic=88865&st=0 looooool :D dawno sie tak nie usmialem :D:D uwazaj! ty mozesz byc nastepny :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grimlock Opublikowano 4 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2005 (edytowane) 1425595[/snapback] Jakiś [ciach!]lnięty Edytowane 4 Maja 2005 przez Grimlock Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buu Opublikowano 4 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2005 (edytowane) hjakier, jak sie patrzy. Na takiego nie ma bata :lol: :lol: Edytowane 4 Maja 2005 przez Buu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
silver_pl Opublikowano 4 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2005 Nie no normalnie se jajca z niego zrobili nieziemskie :)))))))))))))))))) 26 lat - BUAHAHAAHAAHAHAHAHAHAH !! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emilooos Opublikowano 4 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2005 niektore kobiety są bezcenne... za wszystkie inne zapłacisz kartą mastercard To tak a propo dzisiejszego meczyku ;] idem ogladać [; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pc juice Opublikowano 4 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2005 (edytowane) http://www.agireverde.it/mcdonald.jpg :? nie będę więcej jadł żarcia z mcdonalds nie będę więcej jadł żarcia z mcdonalds nie będę więcej jadł żarcia z mcdonalds nie będę więcej jadł żarcia z mcdonalds nie będę więcej jadł żarcia z mcdonalds . . . nie będę więcej jadł żarcia z mcdonalds... BTW to sie nazywa wyzysk na maxa :lol: Edytowane 4 Maja 2005 przez Pc juice Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!k Opublikowano 4 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2005 Bleh... odechciało mi sie po tym zdjeciu McDonalda... ;/ BTW - edytuj post -> zdjecie ma za duze rozmiary.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sector Opublikowano 4 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2005 loooooooool mak syfowi mowimy juz nie !!! :evil: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crazy_Ivan Opublikowano 4 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2005 Linux4Women Jak działa GSM? Odkrywcze Czemu k.... ta myszka nie działa!!! AC oraz http://www.nata2.info/humor/pictures/aussie_windaz1.jpg Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pc juice Opublikowano 6 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2005 :| jestem ciekaw czy zdechł z głodu czy przez porażenie prądem ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ur8an Opublikowano 6 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2005 Ale do MCDonalda sie jeszcze nadaje :lol: :| ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Przemq Opublikowano 6 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2005 (edytowane) :| jestem ciekaw czy zdechł z głodu czy przez porażenie prądem ;] 1429329[/snapback] było już ;] ( ale i tak daje do myslenia, aby nie trzymac w chacie wolno latajacych szczurów, bo mozna zwarcie w kompie zrobić :lol: ) Edytowane 6 Maja 2005 przez Przemq Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pc juice Opublikowano 6 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2005 Nooo dobra, wierzę Ci ;] a to było? :> KRONK Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...