sector Opublikowano 23 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2005 z tego nie moge :- DDDDD http://rotfl.biz/fun/Portier.wmv polecam :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 23 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2005 z tego nie moge :- DDDDD 1562776[/snapback] Nie no nie ma jak konkretna informacja :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dszywala Opublikowano 23 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2005 (edytowane) http://www.teszvesz.hu/cafe/cafe.php 4 post od dołu :lol: edit, wątek juz przeminął :-/ było tam cos w stylu polska vodka =najlevpsza :) Edytowane 24 Lipca 2005 przez dszywala Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 24 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2005 1563588[/snapback]Nie za bardzo rozumiem co tam jest smiesznego ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wasiela Opublikowano 24 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2005 1563588[/snapback] chodziło o ten polski akcent w poście ? [; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paolowawa Opublikowano 24 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2005 (edytowane) http://www.koreus.com/files/200406/umbilical_brothers.html http://www.dumpalink.com/media/1120552370 Edytowane 24 Lipca 2005 przez paolowawa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buu Opublikowano 24 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2005 (edytowane) Mój własny autentyk :> Siedze sobie przy kopie, przegladam www i takie tam, ale jakos tak cicho. Włączam winampa, zakladam słuchawki i.... nic. No dobra moze mam sciszone sluchawki ( sobie mysle :wink: ) biore głośniej a tu nic, jak nic nie było słycha tak nadal nie słycha, Winamp na Full tez nic. Myśle sobie no co jest $#$@$%. Wchodze w NvMixer wszystko na full i nadal nic. Czyżby słuchawki mi padły? ( mysle sobie), patrze na regulator glośności i jakos wzrok sam mi po kabelku poszedł. Patrze na kabelek a on do drugiego kompa leci :> :lol: :mur: nic dziwnego ze nie slyszalem :lol: EDIT: LPC nie kademu musi sie to podobac/ smieszyc o gustach sie nie dyskutuje. Ja sie przynajmniej sam z siebie smialem :) Edytowane 24 Lipca 2005 przez Buu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPC Opublikowano 24 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2005 Buu uzekła a raczej nie użekła nas twoja historia Papiez wizytował USA . no i tak sobie jedzie w limo po amerykanckiej autostradzie gdy nagle poczuł nieodparta chęć poprowadzenia limo, zagadał do kierowcy no i po chwili zamienili się miejscami. no i papiez sadzi 100km/h , 120, 150, 160, 170 no i juz ma dobijac 200 gdy nagle widzi gliniarza z lizaczkiem na poboczu no i trza się zatrzymac . papiez zatrzymuje limo na poboczu, podchodzi glina patrzy ... łąpie za tela i każe łączyc z komisarzem: P: szefie zatrzymałem limo z VIPem za przekroczenie predkosci co mam zrobic K:kto jest w limo ,burmistrz ? P:nie ktoś ważniejszy K: no to kto gubernator ? P:nie , ktoś ważniejszy K:prezydent ?!! P: nie ktoś ważniejszy Komisarz juz pod[ciach!]iony pyta się: kto może byc wazniejszy od prezydenta ?!!!!!! P: nie wiem jak to powiedziec szefie , nie wiem kto to jest ale za szofera ma papieża ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SKRYTOBOJCA Opublikowano 25 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2005 http://wiadomosci.onet.pl/1,15,11,13303328...35,0,forum.html Chyba narazie najglusze pytanie jakie widzialem. Litosci. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smasher Opublikowano 26 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2005 To sie nazywa symulator lotu :D http://www.damnfunnypictures.com/html/The-...-Simulator.html Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RS Opublikowano 26 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2005 (edytowane) Edytowane 26 Lipca 2005 przez RS Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paulo Opublikowano 26 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2005 (edytowane) Pewnie większość z Was zna funiaste, ale film jest fantastyczny i nie mogłem się powstrzymać. Trailer Man :mrgreen: edit: link przestał działać, poprawiłem Edytowane 27 Lipca 2005 przez paulo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 27 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2005 Leca dwa orly i jeden nie moze wreszcie wytrzymac i pyta: - Czemu jak lecisz to caly czas Ci stoi ? - co sie dziwisz, przeciez latasz jak ci*a Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tony Soprano Opublikowano 28 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2005 Siedza dwa gluche golebie na drzewie: Jeden mowi - Pocałuj mnie w du*ę! Drugi na to - A ty mnie w du*ę Dwaj przedstawiciele rasy afroamerykanskiej na jednej z polskich uczelni: -Cieść -Cieść -Cio śłichać? -Nić podobnego Afroamerykański student kupił sobie pieczonego kurczaka i zamierzał go zjeść, zostawił go w stołówce w akademiku i poszedł po sztućce, ale jak to Polak potrafi, któryś ze studentów mu tego kurczaka podwędził. Murzyn nie głupi postanowił, że odnajdzie swój posiłek po zapachu i jak postanowił tak zrobił chodząc z nosem przy drzwiach od pokoju do pokoju. Przy jednym nagle sie zatrzymal bo poczuł znajpmy zapach pokarmu. Otworzył drzwi z buta i drze sie: ODDAWAĆ PTAKA - WASZE DNI SĄ PONUMEROWANE :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jin* Opublikowano 28 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2005 (edytowane) Pewnie większość z Was zna funiaste, ale film jest fantastyczny i nie mogłem się powstrzymać. Trailer Man :mrgreen: edit: link przestał działać, poprawiłem Ten komik to Pablo Francisco, poszukaj jego innych skeczy. Po prostu mistrz [; Edytowane 28 Lipca 2005 przez Jin* Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 28 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2005 Pierwszy swietny, dwa pozostale bezgustowne i rasistowskie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tony Soprano Opublikowano 28 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2005 Ale te dwa to podobno autentyki, opowiadal to niejaki Andrus. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dszywala Opublikowano 28 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2005 :mrgreen: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Drunk_ZoZol Opublikowano 28 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2005 Joint operations :mrgreen: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RS Opublikowano 28 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2005 http://motoryzacja.interia.pl/news?inf=650149 Cytat z innego forum: "a najlepsze, że ten twór rumuńsko-francuskiej myśli technicznej wygrał w przetargu na auto dla policji. W rmfie mówili, że coś tam sprawdzają czy nie ma przekrętów ale podobno mają sprowadzić tego szajsu od groma. Na razie kupili 170 teenówek Aro. Oglądałem jedną. Przebieg 2000 km i cieknie bak, mosty, wspomaganie a do chłodnicy wlewa się 2 litry płynu dziennie. Vmax 120 kmh ale pies powiedział, że powyżej paczki to już strach jechać" "Glosno moze o tym nie bylo, ale Logany z poczatkow produkcji zeby zahamowac ze 100 km/h do 0 potrzebowaly... 54 metry !!! I to z abs-em (sic!). Obecnie jest to "tylko" 45 metrow co nadal jest skandalem wedlug mnie. Przy Meganie (Sport ) ktory zatrzymuje sie po 36 metrach, roznica prawie 20 metrow (4 sporawe samochody) to smierc w oczach." Juz widze te smigajace na dachach policyjne Logany :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xor Opublikowano 28 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2005 Ogolnoswiatowa akcja przeciw islamskim fundamentalistom ! Zachecamy wszystkich do wziecia udzialu w ogólnoswiatowej demonstracji przeciw rezimowi Al Kaidy, w ten piatek o godz. 12.00. Powszechnie wiadomo, ze islamscy fundamentalisci sa fanatycznymi przeciwnikami picia alkoholu oraz nie znosza widoku nagich kobiet, dlatego zachecamy wszystkie kobiety, aby w piatek o godz. 12:00 biegaly nago po biurze lub w miejscu pracy, a w tym czasie mezczyzni, z piwem w dloniach, beda próbowali je zlapac. Naszym zdaniem jest to najlepszy sposób okazania sprzeciwu wobec terroru Al Kaidy i, co równie wazne, w ten sposób zdekonspirujemy ich zwolenników wsród nas! Osoby, które nie przylacza sie do protestu, to prawdopodobnie islamscy fundamentalisci! Badzcie czujni i gotowi na wszystko! Pamietaj! Ty tez mozesz pomóc w walce z terroryzmem! Nie badz obojetny/a! Uczyn swiat bezpieczniejszym! W piatek - w samo poludnie! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Drunk_ZoZol Opublikowano 28 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2005 znalezione na Joe monster ;] http://www.joemonster.org/phorum/read.php?...i=86106&t=86106 mnie bardzo rozbawiło ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jin* Opublikowano 28 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2005 ZoZol: patrz tutaj Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Drunk_ZoZol Opublikowano 28 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2005 Nie wiem z tą serią spotkałem sie poraz pierwszy na joe ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
towelie_ Opublikowano 28 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2005 Quake ]I[ Arena ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sid Opublikowano 29 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2005 Pedał pyta się gościa na basenie: -Jaka woda? -Chó**wa -To skacze na du*e :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sector Opublikowano 29 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2005 jak ktos slyszal piosenke mietek zul to proponuje zobaczyc filmik :D http://www.kingsize.bialan.pl/mietek.avi btw. paczcie 1:05 :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 29 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2005 Matko boska ale przygrzal ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sector Opublikowano 29 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2005 Matko boska ale przygrzal ! 1572277[/snapback] ale ze wstal i poszedl dalej :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ojejku Opublikowano 29 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2005 (edytowane) nic dziwnego, po pijaku się tak bólu nie czuje ;p :]] Edytowane 29 Lipca 2005 przez ojejku Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...