Paszczu Opublikowano 9 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2005 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Drunk_ZoZol Opublikowano 9 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2005 tia... Poczytajcie sobie lepiej uwagi szkolne na Joemonster ;] http://www.joemonster.org/article.php?sid=...=thread&order=0 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IGI Opublikowano 9 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2005 http://www.golf.pl/phpbb2/viewtopic.php?t=758& :lol: :lol: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SABUR Opublikowano 10 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2005 tia... Poczytajcie sobie lepiej uwagi szkolne na Joemonster ;] 1586414[/snapback] heh niektóre uwagi są naprawde mocne ;) dobrze że są wakacje bo jeszcze zapracowałbym na podobne:D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Drunk_ZoZol Opublikowano 10 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2005 ja kiedyś dziwną uwage dostałem od polonistki ;] M. podstępnie wykradł krede, zawiną ją w papier po czym rzucił ową pod kaloryfer, by po lekcji przekazać ją Mateuszowi. P. ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RadeX Opublikowano 10 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2005 znalazlem na google :] http://www.uwphoto.de/Fotoalbum/Elba_2000/Blabla_WEB.JPG http://www.exaequo.net/journal/images/Pierre-Yves.jpg Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ar2r Opublikowano 10 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2005 znalazlem na google :] 1588483[/snapback] co w tym smiesznego zastanow sie plytki czlowiecze zwlaszcza drugi link Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RadeX Opublikowano 11 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2005 jak cie nie smieszy to wydrukuj sobie ta strone, wytnij moj post nozyczkami i wyrzuc a jak dla mnie to EOD dla ciebie bo widze ze ci cos odbija i zaczynasz sie czepiac (miesiaczka? :lol:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flo3 Opublikowano 11 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2005 radek - mnie tez to nie smieszy; :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
culmen Opublikowano 11 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2005 (edytowane) http://komiks.gniazdoswiatow.net/komiks.php?strip_id=0 Na rozluznienie sytuacji Ps. Ktos moze wziaść to do siebie bo mnie takze tamte foty nie smiesza http://www.extrememusic.com/ To nie jest smiszna ale super wykonana stronka Edytowane 11 Sierpnia 2005 przez culmen Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xor Opublikowano 11 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2005 " Pilne pytanie. Proszę o pomoc. Potrzebuję wyczerpującej odpowiedzi. Z góry dziękuję. Jakiś czas temu zacząłem podejrzewać swoją żonę o zdradę. Skąd się dowiedziałem. No bo zachowywała się typowo dla takich sytuacji. Gdy odbierałem telefon w domu, po drugiej stronie odkładano słuchawkę. Miała często spotkania z koleżankami, niespodziewane wyjścia na kawę czy po książkę. Na pytanie "z kim z naszych wspólnych znajomych się spotyka", odpowiadała, że są to nowe przyjaciółki i ja ich nie znam. Zazwyczaj czekam na taksówkę, którą ona wraca do domu, jednak żona wysiada kilkaset metrów wcześniej i resztę drogi idzie na nogach, tak że nigdy nie widzę jakim samochodem przyjeżdża i z kim. Kiedyś wziąłem jej komórkę, tylko aby zobaczyć która godzina. Wtedy ona po prostu dostała szału i zakazała dotykać jej telefonu. Przez cały ten czas nie mogłem się zdecydować, by porozmawiać z nią o tym wszystkim. Pewnie nie dowiedziałbym się prawdy, gdyby nie przypadek. Pewnej nocy żona niespodziewanie gdzieś wyszła. Ja się zainteresowałem, że coś nie tak. Wyszedłem na zewnątrz. Postanowiłem schować się za naszym samochodem, skąd był doskonały widok na całą ulice, co pozwoliłoby mi zobaczyć, do jakiego samochodu wsiądzie. Kucnąłem przy swoim wozie i nagle z niepokojem zauważyłem, że tarcze hamulcowe przy przednich kołach mają jakieś brunatne plamy, podobne do rdzy. Proszę mi odpowiedzieć, czy ja mogę jeździć z takimi tarczami hamulcowymi, czy trzeba je stoczyć? Jeżeli natomiast trzeba ja wymienić, to czy można zamontować tańszy zamiennik, a nie oryginalne, a jeżeli tak, to które najlepiej? " :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grimlock Opublikowano 11 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2005 Karaoke :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomekB Opublikowano 11 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2005 radek - mnie tez to nie smieszy; :( 1589002[/snapback] Ani mnie :blink: Dla tych co nie wiedzą tak wyglądają ludzie obrzerający się wielkimi hamburgerami, które nie mieszczą się do ust :wink: Dlatego kiedy sam jem sobie hamburgera to staram się omijac z daleka lustra coby na swój widok go nie zwrócić :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pc juice Opublikowano 12 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2005 (edytowane) Jebut :lol: Ps. jeśli za duże to powiedzcie Edytowane 12 Sierpnia 2005 przez Pc juice Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sztandar Opublikowano 12 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2005 Ja dodam od Siebie z roq: Zagroba Katarzyna Ciąpała Jan Świerzb Tomasz Żygura Szymon :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mb_asasello Opublikowano 12 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2005 http://www.profanacja.uq.pl/data/computer-killers/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xalpha Opublikowano 12 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2005 1591526[/snapback] nie dziala ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 12 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2005 nie dziala ? 1591531[/snapback] Juz działa , ale się uśmiałem :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Overclocked Opublikowano 12 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2005 filmik ze slawnymi arabami;) http://tadas.dtiltas.lt/_private/arabic%20drift%2012.avi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dszywala Opublikowano 12 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2005 :lol: :blink: :D :-P :-P :-P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 13 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2005 (edytowane) ctrl+a bylo :P nawet gdzies powinien byc temat jak sie takie robi [; kto pamieta doug'a ? pure ownage ci co nie wiedza co zanczy n00b uberpro itd moga nie sciagac bo nie zrozumieja :> ale filmiki fajnie zrobione :> Edytowane 13 Sierpnia 2005 przez Gość Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeonPPC Opublikowano 13 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2005 Pure Pwnage is liek teh shizznit n stuff. Czekam na nastepny epizod [; Zeby nie bylo. - Ciemna druga strona jest, ciemna - Zamknij sie Yoda i jedz swojego tosta! :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pioorek Opublikowano 13 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2005 Hehe, na scene Fallout tactics bn te filmik iso popularne, a najbardziej jaraja sie nimi VSU lol. Ja ich nie sciagalem, ale podobno dobre :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Overclocked Opublikowano 13 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2005 (edytowane) http://images.phun.org/phun/pics/news/funny_friday/91.jpg http://images.phun.org/phun/pics/news/funny_friday/94.jpg Edytowane 13 Sierpnia 2005 przez Overclocked Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grimlock Opublikowano 13 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2005 Tytanik - Maj Hart Goł On Russian Remix Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pioorek Opublikowano 14 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2005 Grimclok - slyszalem to, i nawet mi sie podoba (nie w sensie ze jest bekowe, tylko fajne ;)) ale posmaic sie tez mozna Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xalpha Opublikowano 15 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2005 kto pamieta 1592463[/snapback] Psychol ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buu Opublikowano 16 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2005 Ludzie nie gina ze starosci.... tylko z przepełnienia bufora.... czlowiek im starszy tym madrzejszy, to jak mu IQ przekroczy 256 ma stack overflow taki bug :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xalpha Opublikowano 16 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2005 Wiecie co zauwazylem? Męzczyzne mozna porówna do linuxa za stabilność i nie wysokie wymagania, a kobiete do windowsa... :mrgreen: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sigard Opublikowano 16 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2005 Przecież wiadomo, że wsród użytkowników linuxa wiekszą grupę stanowią mężczyźni ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...