forest kila zbila Opublikowano 23 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2006 http://www.allegro.pl/show_item.php?item=82693290 LOL nad LOLe :D też mnie jakoś chuck nie bawi ;-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HeatheN Opublikowano 23 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2006 http://www.chucknorris.glt.pl/ ^^ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 23 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2006 Poligon wojskowy. Młodzi żołnierze maja organoleptycznie poznać potęgę wojsk pancernych. Cala uroczystość jest dowodzona przez generała. Wozy pancerne ustawiły się w szyku i gotowości: Generał wydaje rozkaz: - Pierwszy czołg, jazda... Czołg ruszył z kopyta. - Drugi, poszedł.... Drugi zachrzęścił gąsienicami i ruszył... - Trzeci, jazda... Nic. - Trzeci, ruszaj, ruszaj... Zero reakcji - Kur*a, trzeci, jedziesz... – drze się generał. Nagle otwiera się właz w czołgu i wychyla się głowa. - Kur*a chłopaki, ja ciach!*e, wiecie co? Mam gadającą czapkę... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
5hiva Opublikowano 23 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2006 LINK Bez komentarza... :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dvie1 Opublikowano 23 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2006 (edytowane) niech mi kots powie czy tylko mnie smieszy ten zart...: W pewnej wiosce mieszkal sobie gospodarz, ktory mial kurnik. Co noc do tego kurnika przychodzil sprytny lisek i pozeral jedna kure albo koguta, zalezy na co mial chrapke. I tak to trwalo miesiacami, az pewnego dnia gospodarz schwytal liska i zapytal: - Czy to ty wyjadarz stopniowo moj drob? Na co sprytny lisek odpowiedzial: - Nie! A tak na prawde to byl on. :P:P Edytowane 23 Stycznia 2006 przez dvie1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nightstalker Opublikowano 23 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2006 niech mi kots powie czy tylko mnie smieszy ten zart...: W pewnej wiosce mieszkal sobie gospodarz, ktory mial kurnik. Co noc do tego kurnika przychodzil sprytny lisek i pozeral jedna kure albo koguta, zalezy na co mial chrapke. I tak to trwalo miesiacami, az pewnego dnia gospodarz schwytal liska i zapytal: - Czy to ty wyjadarz stopniowo moj drob? Na co sprytny lisek odpowiedzial: - Nie! A tak na prawde to byl on. :P:P Musi być u Ciebie naprawdę zimno... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 23 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2006 http://video.google.com/videoplay?docid=-5...0421&q=clarkson FSO Polonez Jeremy Clarkson present :D Mam nadzieje ze nie bylo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 23 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2006 LINK Bez komentarza... :] Bez komentarza jest to, ze ludzie daja sie nabierac na takie cameronki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patyczak Opublikowano 23 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2006 Witam :D POKEMON! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crazyPL Opublikowano 23 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2006 http://www.trendpimp.com/albums/funny/granny_roadrage.wmv http://video.google.com/videoplay?docid=8449797331165300012 :D :lol2: :lol2: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 24 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2006 Jakos szukajka nie pokazala, ze bylo (a nawet jak bylo, to warto jeszcze raz): http://winterson.com/2005/06/episode-iii-b...ke-of-west.html Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dadziuk Opublikowano 24 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2006 http://video.google.com/videoplay?docid=8449797331165300012 :D :lol2: :lol2: Ile razy można to już oglądać <_< Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MartEx Opublikowano 24 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2006 Zobaczcie wywiad ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dadziuk Opublikowano 24 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2006 Ile razy mozna ogladać to samo <_< Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Rocca Opublikowano 24 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2006 (edytowane) +18 // wulgaryzmy ;) » Naciśnij, żeby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler... « Syn zapytał ojca: S:Tato, czym się różni teoria od praktyki? T:Idź do kuchni, zapytaj swoją matkę i dwie siostry, czy puszczą się za milion złotych. Syn zrobił jak mu ojciec kaał i wrócił zdać relację ojcu: S:Tak, wszystkie by się puściły! T:Widzisz, teoretycznie jestem milionerem, a praktycznie mam trzy k.u.r.w.y w domu. ;) Edytowane 24 Stycznia 2006 przez KrokOboK Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_q_b_a_ Opublikowano 24 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2006 Mam nadzieje ze nie bylo: http://www.maxior.pl/?p=index&id=5312&8 Prowadzący jest dla mnie mistrzem swiata :D Szkoda ze gość w tym studio mu nie przywalił na koniec bo chyba mial zamiar :D Ale i tak pewnie stracil robote :P Warto to zobaczyc ;] Ja pieprze, ten filmik powinni zakazać oglądać, za którymś razem się w końcu uduszę :lol2: Żal mi trochę tych gości, ale atak śmiechu tego prezentera i to, jak na poczatku próbuje się powstrzymać, to po prostu przechodzi wszystko :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sensei Opublikowano 24 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2006 Ktos chce Nokie od kobiety ? ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
macialek Opublikowano 24 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2006 Oficjalnie najbardziej schizo filmik jaki widziałem. Ktoś powinien dostać za to nagrode a zaraz potem powinni go wpakować do zakładu zamkniętego :P Fragment w którym wciąga tą mega kreche mnie zniszczył. Powinni w naszej telewizji takie teledyski puszczać. Zaraz po teleranku najlepiej. Jak podoba wam się to dzieło Chrisa Cunninghama, to poszukajcie sobie innych właściwie teledysków jego aotorstwa: Aphex Twin - Windowlicker Aphex Twin - Come To Daddy Chris jest wprost genialny w swych manipulacjach :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turzol Opublikowano 25 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2006 http://img453.imageshack.us/my.php?image=chuck6gl.jpg Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pioorek Opublikowano 25 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2006 Ten screen jest tak zrobiony czy to prawdziwy sms? :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MacieX Opublikowano 25 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2006 prawda ! Ogladalem to. do czego to doszlo. :) Daukszewicz byl. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eragonek Opublikowano 25 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2006 http://img453.imageshack.us/my.php?image=chuck6gl.jpg Ten link nie działa ;( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tony Soprano Opublikowano 25 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2006 +18 // wulgaryzmy ;) » Naciśnij, żeby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler... « Syn zapytał ojca: S:Tato, czym się różni teoria od praktyki? T:Idź do kuchni, zapytaj swoją matkę i dwie siostry, czy puszczą się za milion złotych. Syn zrobił jak mu ojciec kaał i wrócił zdać relację ojcu: S:Tak, wszystkie by się puściły! T:Widzisz, teoretycznie jestem milionerem, a praktycznie mam trzy k.u.r.w.y w domu. ;) Ja znam wersje: » Naciśnij, żeby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler... « Syn zapytał ojca: S:Tato, czym się różni teoretycznie od praktycznie? T:Chodz pojdziemy do mamy. Zono moja droga czy zrobila bys loda murzynowi za 1mln dolarow Z:Pewnie ze bym zrobila T:Chodz synu teraz pojdizemy do twojej siostry. Corko moja czy dala bys [gluteus maximus] komus za 1 milon dolarow C:Pewnie tato, zebym dala! T:Chodzmy teraz synu do twojego dziadka. Tato czy zrobil bys loda facetowi jesli dostalbys za to milion dolarow D:No pewnie synu! T:Widzisz synku, teoretycznie mamy 3 miliony dolarow, a praktycznie mam dwie k.u.r.w.y. i pedala w domu. Specjalnie podkreslilem i wykursywowalem wyrazy, bo chodzi o to zeby w kawale na poczatku je uzyc :D 12-letni synek, pyta sie ojca (w miescie otwarto wlasnie agencje towarzyska): - Tato, a co wlasciwie robi sie w takiej agencji? Ojciec mocno zaklopotany odpowiada: - Synku, ogólnie rzecz biorac mozna powiedziec, ze robi sie tam czlowiekowi dobrze. Synek jest ciekawy. Raz dostaje od ojca pieniadze na kino, ale zamiast na film biegnie do owej agencji i dzwoni do drzwi. Otwiera mu zdziwiona pani: - A co ty chlopczyku chciales? - No, chciałem, zeby mi zrobic dobrze, mam nawet pieniadze! Pani zaprosila chlopca do srodka, nastepnie zaprowadzila go do kuchni, ukroila trzy duze pajdy swiezego chleba, posmarowala maslem i miodem i podala chlopcu. Chlopiec wpada do domu i krzyczy: - Mamo, tato, bylem w agencji towarzyskiej Ojciec malo nie spadl z krzesla, mamie oczy nas wierzch wyszly. - I co?! - pytaja niesmialo rodzice - Dwie zmoglem, ale trzecią juz tylko wylizalem... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPC Opublikowano 26 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2006 gdy chuck norris 3 raz policzył do nieskończoności znudził się i kopnoł z półobrotu w drzewo tak mocno żę poturlało się na stadion i teraz gra w ataku reprezentacji polski .,.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IamWeasel Opublikowano 26 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2006 http://hades.ds1.agh.edu.pl/~pkaczmar/CzakNoris/ Polecam obejżeć wszystkie filmiki jeśli lubicie Conana a chcecie się pośmiać z Chucka :D PS. Efekty specjalne w Walker:Texas Ranger są niesamowite :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Frankes Opublikowano 26 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2006 W na lekcji chemi pan objaśnia mocz: kolor: żółty prześwit: 80% zapach: taki i taki odczyn (tu bierze łyk): kwaśny najlepiej ten kawał wychodzi gdy się go pokazuje... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Rocca Opublikowano 26 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2006 (edytowane) W Polsce urodziło się dziecko bez głowy i żyje... Dlaczego? » Naciśnij, żeby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler... « Bo ma plecy... :lol: Edytowane 26 Stycznia 2006 przez KrokOboK Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrek_ Opublikowano 26 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2006 W 1983 roku Chuck Norris wygrał światowy puchar pokerzysty blefując, mając w ręku czwórkę karo, bilet do kina, kartę stałego klienta w saunie w Beverly Hills, dwójkę pik i bankot 1000$ z Monopoly... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Rocca Opublikowano 26 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2006 Rydzyk wymyślił Chucka Norrisa. Teraz odwróciwszy uwagę od siebie osobą Chucka Norrisa może spokojnie zawładnąć światem :razz: Wymyśliłem to natchniony obrazem lux mundi ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buu Opublikowano 27 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2006 http://wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,53600,3131670.html O co chodzi ? zobaczcie wynik ankiety :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...