Gość Pioorek Opublikowano 27 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2006 http://www.maxior.pl/?p=index&id=1281&0 komentarze rox, szczegolnie swidera ;;;;; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 27 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2006 (edytowane) Kerio Personal Firewall can't decompress this page :wink: Edytowane 27 Stycznia 2006 przez BLANTMEN Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pioorek Opublikowano 27 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2006 (edytowane) www.blog27.pl Komentarze poprostu roxuja, czytam je juz z godzine i zwijam sie ze smiechu :lol: » Naciśnij, żeby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler... « "ALU TOLU POMUSZCIE MI Z PIOSENKOM BŁAGAM WAS POMUSZCIEMI TO ONA ,,JAK KROPLA BURSZTYNU,,JAK KROPLA BURSZTYNU JAK PIASEK PUSTYNI TAK BARDZO CIĘ KOCHA CZEKAM NA CIEBIE POD GWIAZDAMI ZŁOTYMI CHMURAMI,PIASEK CHOWA SIĘ ZACZYNA SIĘ NOWE ZYCIE ZACZYNA SIĘ NOWY DZIENI .NIE UCIEKAJ ZA DALEKO BO JA KOCHAM CIĘ CHŁOPCZE BĄDZI MOIM ANIOŁEM.BĄDZI MOJOM GWIAZDOM LSNIĄCOM NA NIEBIE,I MOIM WYBAWCOM,NIEODCHOCI W PODSZEBIE MOJEJ BO JA KOCHAM CIĘ.........I CO MAM JAKIES SZANSE A IJESZCZE TO ZE MAM TYLKO KAMERE A NIEMAM CD I CO ZROBICI ODPISZCIE PLISKI TO NARCIA I POWODZENIA......" » Naciśnij, żeby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler... « Hej ja umiem grać na K-BORDZIE i na pianinie..ale ja mieszkam w Sosnowcu to jest bardzo daleko..od Warszwy..a poztym pewnie noi tak byś cie mnie nie przyjeli!! Doddi - Sosnowiec_10 stycznia 2006 :: 19:10:04 Sa tak brutalne ze spoiler must be. Edytowane 27 Stycznia 2006 przez Pioorek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 27 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2006 Hey! Tu Tola i Ala!! Nie pisałyśmy przez parę dni, bo dochodziły do nas informacje z naszej firmy fonograficznej o różnych fajnych planach…nie chciałyśmy o czymś mówić a potem okazałoby się ,ze nie wszystko jeszcze potwierdzone. Wy dowiadujecie się o tym jako pierwsi, właśnie z naszego bloga- nie z gazety czy TV. A więc 17 lutego wychodzi nasz pierwszy singiel w pierwszym kraju poza Polską- tzn w Niemczech Pierwszym singlem – tak jak w Polsce jest UH LA LA LA. Jedną z form promocji która nam się szykuje w Niemczech oprócz wywiadów TV i prasowych jest trasa koncertowa razem z Tokio Hotel w Niemczech- jako ich support. Trasa zaczyna się już 5 lutego, dziękujemy chłopakom z TH za zaproszenie Ale się dobrali :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nightstalker Opublikowano 27 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2006 (edytowane) Patrze sobie na forum > topic smiechu > grzeją z komentarzy na stronce blog27... Ok, ja tez się pośmieje... Wchodze na stronkę, trawie jakoś te chamskie kolory i zabieram się do czytania komentarzy... A TU JAK NIE PIERD!@#LNIE "MUZYKA" Z TEJ STRONY !!! OMG!!! Prawie sie pos!@#łem! W tle miałem jak zwykle przyciszonego winampa, a głośniki na full... Mam wolny internet i "muzyczka" ze strony załadowała się dopiero po dłuższej chwili... No i PIERDUT !!! W życiu się tak niczego nie przestraszyłem !!! Jeszcze mi serducho dudni jak szalone ! Ps. Jeśłi ktoś uzna moją wypowiedź za OT, to mam mega kawała który dzisiaj mailem dostałem: Dwóch przyjaciól wybrało się na polowanie. Jeden z nich mial swoje ulubione miejsce gdzie polowal od lat. Niestety, kiedy sie tam znalezli, okazalo sie, ze caly teren jest w znakach "TEREN PRYWATNY - NIE WCHODZIC". Zaskoczony powiedzial kumplowi, ze pójdzie obgadac te sprawe z wlascicielem. Zapukal wiec do drzwi farmera i pyta: - Prosze Pana, poluje tu od lat i nigdy nie robil mi Pan z tego powodu zadnych wyrzutów. Czy moge i tym razem skorzystac z Panskiej goscinnosci? - Wie Pan, zgodze sie tylko dlatego, ze Pana znam. Ale pod jednym warunkiem. - rzekl farmer. - Jakim? - Za domem stoi krowa, która musimy niestety ubic. Jednak cala moja rodzina bardzo kocha nasze zwierzeta, wiec nikt nie ma serca jej zabijac. Jesli ja Pan zastrzeli, to pozwole Panu skorzystac z lowiska. Zadowolony mysliwy zgodzil sie na taki uklad, ale wracajac do swego przyjaciela, wpadl na genialny pomysl jak zadrwic z kumpla. Podszedl do niego i powiedzial: - Ten stary c**j nie chce nam pozwolic polowac. Juz ja mu k***a pokaze! Chodz, za domem stoi jego krowa. Zaraz zobaczysz jak sie robi polowanie. I kiedy znalezli sie za domem, koles wymierzyl w krowe i BANG!... poslal jej kulkę prosto miedzy oczy... Nagle slyszy jeszcze dwa strzaly i glos kumpla: - HA! Zabiłem mu jeszcze psa i kota! Dawaj, spie***my! Edytowane 27 Stycznia 2006 przez nightstalker Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
durczyn Opublikowano 28 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2006 (edytowane) ROZMOWA WYRWANA Z KONTEKSTU Z GG, ja i kumpel :D ROTHAKEL (23-01-2006 23:42) będe perfidny i powiem że się nie znasz Ja (23-01-2006 23:42) w życiu LSD nie kupie, wole plazme ROTHAKEL (23-01-2006 23:44) LSD ty narkomanie! Ja (23-01-2006 23:44) jeny.. LCD Ja (23-01-2006 23:44) co za różnica Ja (23-01-2006 23:44) jedno i drugie powala :D Edytowane 28 Stycznia 2006 przez wirion Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luks__pl Opublikowano 28 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2006 19:48:39 (9069738) dobry wieczur 19:48:47 luks__pl (3292606) siemka 19:48:54 (9069738) mam pytanie 19:49:00 luks__pl (3292606) "ó" 19:49:36 (9069738) czy musze kupić karte dzwiękową jak mam głośniki 2+1 19:50:18 (9069738) bo mi subówej brzęczy? 19:51:10 luks__pl (3292606) ee kup sobie słownik oki ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alCatraz Opublikowano 28 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2006 (>_>) / /(---)/ / This is Chuck Norris. Copy Chuck Norris into your signature to show everyone, that he dominates the world. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pioorek Opublikowano 28 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2006 Kawal z angory;] Ojciec kupil los na loterii. Siedzi w domu z rodzina, i sobie marza co by zrobili jakby wygrali... -Ja bym kupil samochod - mowi ojciec - siadl bym za kierwonica, ty zono bys siedziala obok mnie, a Jasiu z tylu -Nie bede siedzial z tylu. -Bedziesz! -Nie bede! -Bedziesz! -Nie bede! -To wysiadaj! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SKRYTOBOJCA Opublikowano 29 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2006 A mnie to rozbawilo :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ajgon Opublikowano 29 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2006 http://video.google.com/videoplay?docid=42...58&q=hinoi+team Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 29 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2006 Panuje zaloba narodowa. Zawiescie ten topic. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AragornPL Opublikowano 1 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2006 Wymiata » Naciśnij, żeby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler... « http://chuck.end.pl IMO "Krystyna z gazowni" ROX :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RogerWhite Opublikowano 2 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2006 :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Soker Opublikowano 2 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2006 http://img84.imageshack.us/img84/8132/jezus9pc.gif Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 2 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2006 Problem milosny Uwaga niektore teksty mogo zrazic, wiec lepiej dzieciaki niech tego nie czytaja ;) Jak wiekszosc forumowiczow mam nadzieje ze nie bylo :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 2 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2006 Braterska więź :blink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hary Opublikowano 2 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2006 @Devil Było panie, było... /*----------------------*/ http://84.40.3.164/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xav1er Opublikowano 2 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2006 kamilo23 -> sweet Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
apo5 Opublikowano 2 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2006 Stewardessa dostała polecenia od kapitana, by w sposób dyplomatyczny i delikalny poinformowała pasażerów o tym, że samolot ma awarię i za kilka chwil się rozbije. Stewardesa wychodzi do pasażerów i pyta: - Czy wszyscy mają paszporty? Pasażerowie z entuzjazmem odpowiadają: - Taaak! - W takim razie niech wszyscy je podniosą i zamachają do mnie.. Pasażerowie podnoszą paszporty w górę i radośnie machają.- A teraz wszyscy rolujemy paszporciki nad głową, rolujemy....ciaśniutko, ciaśniutko... Pasażerowie entuzjastycznie zwijają dokumenty, ciaśniutko... - A teraz niech wszyscy wsadzą sobie je gleboko w d**ę, żeby zwłoki dało się łatwo rozpoznać... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Rocca Opublikowano 2 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2006 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
apatorek Opublikowano 2 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2006 http://hasiok.com/connect.php?id=1476 The best of Radio Maryja Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kenji Opublikowano 2 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2006 http://wiadomosci.wp.pl/wiadomosc.html?kat...11035&_ticrsn=5 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demek Opublikowano 2 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2006 Jarek, Andrzej oraz Romek zbudowali nowy domek a ten domek, w rzeczy samej to jest znany dom bez klamek W domku będa trzy klęczniki i solarium z Ameryki i jak w pakcie zapisane -lustra będą zakazane A dlaczego? - bo po prostu goście są różnego wzrostu, i jak by się Jarek czuł, widząc się do Romka pół? I, o zgrozo, nasz narodzie, zbudowano go na lodzie Przyjdzie wiosna i ciepłota pozostanie plama błota... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pioorek Opublikowano 3 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2006 atek mam sie smiac? ;] Dziisaj starszy (ktory w ogole nie wie co to komputer ;]) ostrzegal mnie przed groznym wirusem kamasutra ! POwiedzial ze najlepiej do neta nie wchodzic poki go nie unicestwia, z siostra mi wyklad zrobili ;p Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 3 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2006 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demek Opublikowano 3 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2006 jesli nie wiesz o kogo chodzi to pewnie cie to smieszyc nie bedzie :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R.i.P. Opublikowano 3 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2006 beuehehhaha ciekawe.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Rocca Opublikowano 3 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2006 (edytowane) Polecam cały zbiór rysunków: klik Edytowane 3 Lutego 2006 przez Rocca Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
igomako Opublikowano 3 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2006 http://users3.ev1.net/~eeddins/flash/ultimateshowdown.swf Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...