Skocz do zawartości
kilobajt

Topic śmiechu

Rekomendowane odpowiedzi

Dawno temu, w odległej galaktyce, w 38 układzie pomiędzy planetą AM2 i Venice, znajdowała się niewielka planeta o nazwie Codegen. Był to teren pustyny, z gdzieniegdzie występującą erupcją wulkanów ze starych kondensatorów. Na tejże planecie od wieków toczyły się zacięte boje pomiędzy plemionami His'ów, Sapphire'ów i Palit'ów. Plemiona His'ów zamieszkiwały tereny w północnej części układu, granicząc na południu z plemieniem przybyłym w XXXVIII wieku z planety Tracer - Sapphire'ami. Ród Palit'ów był niewielki, zamieszkiwał od wieków wschodnie pustynne oazy. Bylo to historyczne plemię, nikt dokładnie nie wiedział skąd się wzięło. Legenda głosi, że w XXVI wieku doszło do ogromnych starć na planecie 9 w 32 układzie. Planeta ta nosiła nazwę 3D fx. Rdzennymi mieszkańcami tej planety było plemię Palit'ów. Zażarte boje toczyły się pomiędzy tym właśnie plemieniem i plemieniem koczowniczym - Nvidią, które dominowało w 31 układzie. Nvidia w ten sposób chciała rozpocząć wielką hegemonię. Na planecie 3D Fx znajdowało się wiele nowych technologii, których chciała użyć Nvidia. Najlepszą z nich była technologia SLI, pozwalająca łączyć 2 takie same układy ze sobą, w wyniku czego dochodziło, do znacznie większego podwojenia mocy. Palitowie promieniami niebieskiego lasera, próbowali zniszczyć ultrastatki Nvidii, lecz to jednak nie było możliwe, ze względu na najnowszą technologię cine fx, która odpierała ataki niebieskiego lasera. W ostateczności Palitowie użyli magii Voodo, która zniszczyła kilkanaście ultrastatków Nvidii. Lecz wciąż brakowało mocy. Armia Nvidii nadciągała ze wszystkich stron. Plemię Palitów zaczęło uciekać w popłochu. Nvidia zdobyła wszystkie artefakty, przejęła planetę 3d fx i rozpoczęła najdłuższą hegemonię w dziejach wszechświata. Palitowie zaś schronienie znaleźli na planecie Codegen w 38 układzie.

Sam pisałem ;) Chcecie więcej?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

z archiwum GG:

Młody:

14:34 a co mogę kupić za 50 zł

14:34 coś do kompa

14:34 albo za 100,-

janek:

14:35 około 80 dyskietek

Młody:

14:37 raczej bym kupił coś sensownego

14:37 a do czego mogę uzbierać??

janek:

14:42 :D

14:43 do 100-tu dyskietek

Edytowane przez tymi12

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Chinska dokladnie (japonska to yakuza). Dosc dalekie skojarzenie, ale OK :)

znow bash:

<polityk> wiesz czym różni się IV RP od PRL?

<shert> hmmm

<polityk> tym, ze w PRL rząd był w Anglii, a Polacy w Polsce, a w IV RP rząd jest w Polce, a Polacy w Anglii

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Triada to biuro podrozy. A wlasciwie tez nie wiem OCB <_<

Z cyklu otrzymane mailem:

Na znak protestu przeciw ministrowi edukacji narodowej,

Romanowi Giertychowi, od dziś zaprzestajemy używania

czcionki TIMES NEW ROMAN .... Podaj dalej .....

Koniec roku szkolnego. Pod wieczór matka zagląda do

pokoju córeczki i znajduje na lóżku następujący liścik:

Droga Mamo!

Nareszcie koniec szkoły. Dla mnie już na zawsze. Jestem od

dawna zakochana i postanowiliśmy z moim chłopakiem wreszcie

"się urwać". Wiem, że Tobie się to nie spodoba ale on jest

taki słodki! Te jego tatuaże i piercing na każdym kawałku

ciała...A ten jego motocykl! Ali ( tak nazywa się mój miły)

twierdzi, że jazda na nim w kasku to grzech. Ali jest kompletnie

na moim punkcie zwariowany. Mówi,że go uratowałam, bo ten alkohol

by go w końcu zabił...

Aha, i najważniejsze. Będziesz miała wnuka! Tak się cieszę!

Kolega Alego ma gdziś w lesie drewnianą chatkę. Trzeba ją

wyremontować i nie ma w niej światła ani wody ale to będzie

nasz nowy dom. Nie martw się! Bądziemy mieli z czego żyć.

Ali ma kapitalny pomysł. Bądziemy uprawiać marihuanę i sprzedawać

ją w mieście. Ma być z tego kupa forsy. Tak się cieszę! I nie

martw się proszę. Wkrótce będę miała 14 lat i naprawdę mogę na

siebie sama uważać. Mam tylko nadzieję, że szybko pojawi się ta

szczepionka przeciwko AIDS. Alemu bardzo by to pomogło...

Twoja ukochana córeczka.

P.S. Wszystko bzdura!!! Jestem u Krychy i oglądamy telewizję.

Chciałam Ci tylko uświadomić, że są gorsze rzeczy niż to

świadectwo, które znajdziesz na nocnym stoliku. Buziaczki!!!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Otrzymane mailem:

Potrzeby emocjonalne

Nigdy nie rozumialem, dlaczego potrzeby seksualne mezczyzn tak bardzo odbiegaja od potrzeb seksualnych kobiet. Wszystkie te gadki o Marsie i Wenus... Nigdy rowniez nie rozumialem, dlaczego tylko mezczyzni sa w stanie myslec racjonalnie...

W zeszlym tygodniu poszedlem z moja zona do lozka. Zaczelismy sie pod koldra glaskac i dotykac. Bylem juz goracy jak cholera i myslalem, ze Ona rowniez poniewaz to, co robilismy mialo jednoznacznie podloze seksualne. Lecz lasnie w tym momencie rzekla do mnie:

- Posluchaj, nie mam teraz ochoty sie kochac, chce tylko, zebys wzial mnie w ramiona, dobrze? - Odpowiedzialem: - Coooooooooo?????????

W odpowiedzi uslyszalem, no jak sadzicie, co? To przeciez jasne: - Ty po prostu nie zdajesz sobie sprawy z emocjonalnych potrzeb kobiet!

W koncu zrezygnowalem i skapitulowalem. Nie mialem tej nocy seksu i tak zasnalem...

Nastepnego dnia poszedlem z zona do Centrum Handlowego na zakupy. Patrzylem na Nia, gdy przymierzala 3 piekne, ale bardzo drogie sukienki. Poniewaz nie mogla sie zdecydowac, powiedzialem Jej, zeby wziela wszystkie trzy. Nie wierzyla wlasnym uszom i zmotywowane przez moje pelne wyrozumialosci slowa, stwierdzila,ze do nowych sukienek potrzebuje przeciez nowe buty, zreszta te, ktore na wystawie oznaczone byly cena 600 Euro. Na to rzeklem, ze, oczywiscie, ma racje. Nastepnie przechodzilismy obok stoiska z bizuteria. Zona podeszla do wystawy i wrocila z diamentowa kolia. Gdybyscie mogli Ja widziec!!! Byla wniebowzieta!!! Prawdopodobnie myslala, ze nagle zwariowalem, ale to bylo Jej w gruncie rzeczy obojetne. Sadze, ze zniszczylem wszelkie schematy myslenia filozoficznego na ktorych sie do tej pory opierala, gdy po raz kolejny powiedzialem "tak" i dodalem "piekna kolia"... Teraz byla wrecz seksualnie podniecona. Ludzie!!! Jej twarz wyrazala tyle uczuc, musielibyscie to widziec! W tym momencie powiedziala ze swoim najpiekniejszym usmiechem: - Chodz, pojdziemy do kasy zaplacic.

Trudno mi bylo nie wybuchnac smiechem, gdy Jej odpowiedzialem: - Nie, kochanie, nie mam teraz ochoty tego wszystkiego kupowac...

Jej twarz zbladla jak sciana, a jeszcze bardziej, gdy dodalem: - Mam tylko ochote na to, zebys mnie wziela w ramiona. Gdy z wscieklosci i nienawisci juz prawie pekala, wbilem ostatni gwozdz: - Ty po prostu nie zdajesz sobie sprawy z finansowych mozliwosci mezczyzn.

Sadze, ze nie bede mial seksu do roku 2013... ;P.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi