CarryOn Opublikowano 8 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2006 Nie wytrzymałem :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deadfrog Opublikowano 8 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2006 http://video.google.pl/videoplay?docid=2079414610239347011 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeDAN Opublikowano 8 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2006 - [ciach!]a jak pomysle ze mam wstawac w niedziele o 6 rano to [ciach!] mnie strzela normalnie - a po co tak rano? - do roboty [ciach!]a - gdzie pracujesz? - ksiedzem jestem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janio Opublikowano 8 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2006 Z serii - kawały bez sensu :lol: : Poszła babcia po mleko i dostała z bańki. Dwaj maszyniści rozmawiali w czasie jazdy lokomotywą. Nagle jeden się wkurzył i skierował rozmowę na inne tory. Dziadek brał udział w zawodach balonowych i nieźle wypadł. Wychodzi facet na balkon i widzi, że z góry wióry lecą. Poszedł na górę, a tam sąsiad struga wariata. Szedł krawiec w nocy ulicą i zaszył się w ciemnościach. Wyjrzał żołnierz z okopu i coś mu do łba strzeliło. Pojechał filatelista na wojnę i dostał serię. Przyjechało do Polski 2 gości z zagranicy. Poszli na lody. Jeden dostał dwie kulki, a drugi z automatu. Kupił facet długopis i się popisał Kowalski leżyw pokoju, nagle słyszy tupot za oknem, patrzy: a to przeszło ludzkie pojęcie Idzie baba ulicą i widzi jak ktoś coś podnosi. Podchodzi bliżej, patrzy, a to facet zbiera pochwały. Idzie baba ulicą i słyszy uderzenia. Ogląda się, patrzy, a to facet bije rekordy. Siedzi baba w pokoju i słyszy piłę mechaniczną. Zagląda do faceta, a ten rżnie głupa. :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hary Opublikowano 8 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2006 Nie wiem czy można to dać tutaj no ale... klik Topici w tym podforum tam u nich rozwalają tematyką :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sbchp250 Opublikowano 9 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2006 (edytowane) Nie wiem czy można to dać tutaj no ale... klik Topici w tym podforum tam u nich rozwalają tematyką :lol: To nie śmieszne, to żałosne <_< PS: gdzie to w PL kupic ?? Edytowane 9 Października 2006 przez sbchp250 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s0n1c Opublikowano 9 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2006 Lost Rapsody Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PelzaK Opublikowano 9 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2006 elmo :lol: :lol: :D ale mogli już zrobić aby nie powtarzał schematu bo się znudzi szybciej :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sbchp250 Opublikowano 9 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2006 elmo :lol: :lol: :D ale mogli już zrobić aby nie powtarzał schematu bo się znudzi szybciej :wink: Dzieciakom sie tak szybko Elmo by nie znudził. ELMO TMX, w PL chyba nie ma :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niko2003 Opublikowano 9 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2006 Aukcja allegro. Laptop jest uzywany lecz w bardzo dobrym stanieZ zaskoczeniem stwierdzam ze jest bardzo szybki nawet przy max rozdzielczosci i kilku rownoczesnie otwartych aplikacjachJest to prawdopodobnie zasluga procesora 2,2 GHz oraz grafiki z procesorem ATI Nie zawiesza sie a Filmy DVD nie robia stop klatki nawet przy szybkich scenach Polecam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deadfrog Opublikowano 9 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2006 Pytanie do osiedlowego dresa pakera. -po co ci glowa? -JEMNIOM :lol2: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaKaR Opublikowano 9 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2006 Dom wariatów. Lekarz siedzi na dyżurce, wokół sajgon. Szaleńcy wchodzą sobie na głowę, wydzierają się, bija się. Kompletny odjazd. Skaczą po łóżkach, jedzą karaluchy, rzucają się poduszkami. Nagle do lekarza podchodzi taki najbrudniejszy. Koszula - ścierwo, pazury czarne, tłuste włosy, na nogach podarte kapcie, sińce pod oczami. Lekarz na niego patrzy i mówi: - A co to takie piękne do mnie przyszło? Małpka? Facet nic. - A może Napoleon albo jaki Książe? Facet nic. - A może to taki piękny przybysz z obcej planety nas odwiedził? A facet na to: - Panie, [ciach!]a, ogarnij Pan ten [ciach!]lnik, bo mi tu kazali neostradę podłączyć! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thermalfake Opublikowano 9 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2006 nie wszystkie samochody są super - patrz tablica rejestracyjna Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Efyr Opublikowano 10 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2006 (edytowane) Edytowane 10 Października 2006 przez Efyr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek Opublikowano 10 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2006 Uwaga! Babcia giertychowa nieszanujaca jezyka polskiego(klnie)!! ;) Wiec +18 !! ;) http://www.youtube.com/watch?v=F66ohZF59cc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 10 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2006 http://www.poprostu.badz.patrz.pl/ taka piosenka ;) uwaga na brzydkie slowa:P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Majkel Opublikowano 10 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2006 http://www.youtube.com/watch?v=kmVa5Hwzuik Nie działą mi dekoder ;> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slavok Opublikowano 11 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2006 http://www.ereoh.com/2up/?p=912v :lol: :lol: heheheh .. a ciebie niema, niema tu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pietia(lania) Opublikowano 11 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2006 Przychodzi Renata Beger do siedziby PiS i spotyka Lipińskiego. -O to Renata Beger. Co Pani tu robi? -Przyszłam reklamować wasz nowy rząd. -A powie Pani że załatwiamy stołki? -A załatwiacie? -No tak. -Załatwiają! -I miejsca na listach wyborczych dla rodziny. -A załatwiacie? -Załatwiamy. -Załatwiają! -I weksle spłacamy. -I weksle spłacają! Prawo i Sprawiedliwość. Jak mówią tak robią! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndyN Opublikowano 11 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2006 WARTO :banana: :gitarzysta: http://www.sendspace.com/file/ruhyl8 koniecznie z dźwiękiem ..... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrek Opublikowano 11 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2006 WARTO :banana: :gitarzysta: http://www.sendspace.com/file/ruhyl8 koniecznie z dźwiękiem ..... "Giertych jest super!" :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hary Opublikowano 11 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2006 (edytowane) WARTO :banana: :gitarzysta: 2349769[/snapback] Uwaga! Babcia giertychowa nieszanujaca jezyka polskiego(klnie)!! ;) Wiec +18 !! ;) http://www.youtube.com/watch?v=F66ohZF59cc Strone wcześniej... ------------------- Do Antka przyjechała ekipa telewizyjna, żeby zapytać go, jak doszedł do tak wysokiej wydajności mleka od krowy. - Ja tam nic nie wiem - mówi Antek. - Krowami, to się moja Jaguś zajmuje. - Zawołajcie ją gospodarzu, zrobimy z nią małe interwiew. - Jagna, chodź tu. - Czego? - Panowie z TV chcą ci zrobić interwju. - Co to takiego? - Nie wiem, ale lepiej się podmyj. Edytowane 11 Października 2006 przez hary86 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PelzaK Opublikowano 11 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2006 no cóż... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pioorek Opublikowano 11 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2006 :DDD Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SKRYTOBOJCA Opublikowano 12 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2006 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bobslej Opublikowano 12 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2006 Może nie było: http://www.autokrata.pl/ogien/409/tunel_smierci/wszystkie/ Driftujący autobus rulez :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Bio Opublikowano 12 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2006 niestety ale było :] jest to tunel gdzieś w Rosji, który jest chyba pod rzeką i ciutek przecieka... a że w Rosji jest zimno więc zamarza... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacol Opublikowano 12 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2006 (edytowane) Maozostao :] Bracia? driftujący autobus wypas :) Edytowane 12 Października 2006 przez jacoleq Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pietia(lania) Opublikowano 12 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2006 dlaczego niektore psy atakuja swoich wlascicieli : Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacol Opublikowano 12 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2006 http://www.policja.pl/index.php?dzial=1&id=3899 o LOL :) tatuśka ma psychopatę :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...