R.i.P. Opublikowano 10 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2007 Nowy system (LOL): Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Drunk_ZoZol Opublikowano 10 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2007 (edytowane) http://www.maxior.pl/?p=index&id=47428&0 - surfowanie za pomocą dynamitu [; http://www.maxior.pl/?p=index&id=47219&0 śmieszny koniec [; Edytowane 10 Lutego 2007 przez Drunk_ZoZol Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EXO3 Opublikowano 10 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2007 może ktoś się skusi na nową ofertę UPC? :lol2: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotralek Opublikowano 10 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2007 Szybszy od Gołoty :lol2: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misico Opublikowano 10 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2007 no sory jk niepadasz ze smiechu na widok napisu "start" na pasku to wspolczuje - pewnie smiejesz sie z kawalow opowiadanych na antenie radia ma ryja Sorry za OT, ale co jest śmiesznego w słowie 'pusk'? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bielski Opublikowano 11 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2007 http://www.youtube.com/watch?v=Msjx6_-ryGU Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koti Opublikowano 11 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2007 http://wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,60153,3908159.html :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kfgz Opublikowano 12 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2007 http://ziza.ru/2007/02/08/serfing_s_dinamitom.html Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PC_Speaker Opublikowano 12 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2007 było.. nie wiem jak Wam ale mi się już znudziły filmiki na jutjubach i innych widełoguglach. Wręcz zauważam zanik jakiejkolwiek twórczości w wyszukiwaniu co lepszych kawałów do zwykłego poczytania. Żeby nie być gołosłownym to wrzucam to co wykopałem gdzieniegdzie :P Oczywiście związane z charakterem forum ... w pewnym stopniu. :D W Stanach najlepszemu superkomputerowi zadali pytanie: "Ile będzie kosztować butelka coli po trzeciej wojnie światowej?" Po sześciu miesiącach nieprzerwanych obliczeń dostali odpowiedź: "Dwa złote i pięćdziesiąt groszy" Przychodzi baba do weterynarza z Amigą na sznurku i mówi: - Ja do uśpienia.... Kilku informatyków po pracy wybrało sie na piwo. I jak to "komputerowcy" prowadzą rozmowy tylko o chipsetach, twardych dyskach, itp. W końcy jeden z nich głośno się odzywa: - Panowie! Tak nie można, tylko rozmowy o robocie. Porozmawiajmy o czymś innym. - A o czym? - pyta jeden z kolegów. - Na przykład o du.pach - odpowiada ten pierwszy. Zapadła dłuższa chwila ciszy. W koncu jeden się odzywa: - Moja karta graficzna jest do du.py!!! - Co robi informatyk, budząc się na kacu? - Testuje pamięć. Komputerowiec podrywa laskę: - Chcesz herbaty? - Nie - Kawy? - Nie!! - Hm, może wódki? - NIE!!! - Dziwne, standardowe sterowniki nie pasują Do informatyka podchodzi żona: - Kochanie, jestem w ciąży nie odrywając wzroku od monitora: - Abort? Retry? Ignore? Pozdrawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M4TEUSZ Opublikowano 12 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2007 no to kumu udalo zainstalowac sie bardziej zabawny system operacyjny ??Ano zabawny, wywalić tapetę dla zaoszczędzenia paruset KB ram a zostawić zżerającą parę MB lunę, w trey'u też bałagan <_< co za osioł optymalizował ten system WYCENA Żona wraca do domu i widzi na drzwiach kartkę. Czyta : NA SPRZEDAŻ - ŻONA. Ostatnio niewiele używana. Cena 360, 00 zł. Informacja na miejscu. Robi swojemu mężowi awanturę. Nie o to że chce ją sprzedać tylko dlaczego tak tanio. Mąż wyjaśnia : 80 kg. mięsa po 2 zł. daje 160,00 zł. plus obrączka 200,00 zł. Razem 360,00 zł. - gra ? Następnego dnia mąż wraca z pracy i widzi na drzwiach kartkę napisaną przez żonę. Czyta: NA SPRZEDAŻ - MĄŻ. Ostatnio niewiele używany. Cena 0,67 zł. Informacja na miejscu. Tym razem awanturę robi mąż. To ja Cię wyceniłem na 360,00 zł. , a Ty za jakieś tam grosze chcesz mnie opchnąć ? Żona wyjaśnia : Dwa jajka po 0,32 zł. to daje 0,64 zł. plus 10 cm. rurki za 0,03 zł. razem daje 0,67 zł. - gra? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paulo Opublikowano 12 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2007 Jaka jest różnica między górolem, a gorolem ? - Górol jak rano wstaje idzie wylać się do Wisełki - gorol jak rano wstaje idzie się jej napić :mrgreen: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniakalny Opublikowano 12 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2007 (edytowane) :lol: :lol: :lol: http://www.choody.com/forum/forum_posts.asp?TID=7496 // http://fishki.net/comment.php?id=14351 Edytowane 12 Lutego 2007 przez Maniakalny Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
??????? Opublikowano 13 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2007 http://a.cappella.patrz.pl/ nie smieszne ale warto zobaczyc :-) 7 kolesi spiewa we francuskim metrze :-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jc Opublikowano 13 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2007 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SKRYTOBOJCA Opublikowano 14 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2007 http://zajarany.kot.patrz.pl/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
??????? Opublikowano 14 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2007 (edytowane) foto, leciutki wulg ;-) » Naciśnij, żeby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler... « Edytowane 14 Lutego 2007 przez ??????? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mihalo Opublikowano 14 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2007 heh dzisiejszy bash: <kanks> jak będzie po angielsku "Urodziłem się po to żeby być szefem MSWiA"? <strusmb> I was born to be Dorn Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deserted Opublikowano 14 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2007 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 14 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2007 Wulgarne, ale zaje.... :D http://www.wrzuta.pl/audio/8xDK0Ltx09/sobczak_rawicz_tele_2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 14 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2007 (edytowane) :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: <Teleekspress> dzisiaj zanotowano 3697 zgonów z powodu zmiany layoutu basha. Edytowane 14 Lutego 2007 przez Neo_x Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dimek Opublikowano 15 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2007 Zastrzel swój panel LCD :rolleyes: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 15 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2007 (edytowane) Przychodzi baba do lekarza, a lekarz w Anglii. --------------------------------------------------- Wysoko w górach, hen wysoko w lodowej grocie siedzą dwa straszliwe Yeti i obgryzają kosteczki. Mniejszy straszliwy Yeti przerywa na chwilę i pyta większego: - Tato, a powiedz mi, po co my się tak ukrywamy przed ludźmi, co? Są takie małe! Przecież i tak je w końcu zjadamy, tak? No i dlaczego napadamy na nich od tyłu? - Bo widzisz, synku - odpowiada większy straszliwy Yeti dokładnie oblizując palce - lepiej smakują nie obesrane ----------------------------------------------------------- Chłopak podchodzi do dziewczyny. - Tańczysz? - Tańczę, śpiewam, gram na gitarze... - Co ty pleciesz? - Plotę, wyszywam, lepię garnki... ------------------------------------------------------------ Żona pyta męża: - Jesz tę zupę? Bo jak nie, to dodam śmietany i dam psu ------------------------------------------------------------- I psinco mnie obchodzi, ze sie z tego nasmiewam... Przychodzi gej do lekarza i mówi: - Mam HIV panie doktorze. - Dwa kilo grochu,pół litra soku ze śliwek , cztery banany i to wszystko powtarzac przez tydzień po dwa razy dziennie. - A to pomoże? - pyta gej - Nie Ale nauczy pana do czego słuzy [gluteus maximus] ------------------------------------------------------------------ Edytowane 20 Lutego 2007 przez Sikor Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
apo5 Opublikowano 15 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2007 Czym Robert Mateja może nas zaskoczyć...LOL sprawdzcie komentarze :)))) http://sport.onet.pl/1,16,11,27645042,7624...l?TEMAT=1248889 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deserted Opublikowano 16 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2007 Niektórzy psychologowie polecają w stanach dużego stresu i przemęczenia - techniki zmniejszające wewnetrzne napięcie. Jako wstepny trening proponują poniższe ćwiczenie: Spróbuj przesunąć N w stronę o przy pomocy lewego przycisku myszy. Nie siedź w pracy, idź na piwo Co, pomaga?!? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mayo Opublikowano 16 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2007 Popiersie Stefana Żeromskiego w jednej z klas :lol2: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
awq Opublikowano 17 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2007 Tak ostatnio gram sobie w DooMa 3 i co ja widze :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ruido Opublikowano 18 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2007 Tak ostatnio gram sobie w DooMa 3 i co ja widze :) Staaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaare Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YogiCK Opublikowano 18 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2007 (edytowane) Ceny obudów ColorsIT w 4speed.pl: Myślałem że padnę :] Edytowane 18 Lutego 2007 przez YogiCK Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thuGG Opublikowano 18 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2007 Eminem, w innej wersji: Z pracy i do pracy: http://video.interia.pl/obejrzyj,film,3572...racy_i_do_pracy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szela Opublikowano 19 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2007 Ktos tam wyzej wspominal ze malo jest tekstow tak wiec zarty z cyklu O.M.: Zauważyłem, że coraz więcej osób jest przesądnych. A to nie podają ręki w progu, a to się nie umawiają na spotkania 13-go, a to odwracają się na widok czarnego kota... Tak więc przesyłam garść przesądów ;) Rozsypała się sól - będzie kłótnia. Rozsypał się cukier - na zgodę. Rozsypała się kokaina - będą wizje. Upadł widelec - ktoś przyjdzie. Upadło mydło - oczekuj nieoczekiwanego. Czarny kot - nieszczęście. Różowy kot - za dużo alkoholu. Niebieski - będą wydatki. Jaskółki nisko latają - będzie deszcz. Krowy nisko latają - rozsypała się kokaina. Pękło lustro - będzie nieszczęście. Pękł rozporek - będzie wstyd. Mniejszy lub większy... Pękła prezerwatywa - lepiej, żeby pękło lustro. Swędzi nos - będzie pijaństwo. Teleturnieje - przegląd pytań i odpowiedzi ;) "Kwiatek" z Va Banque - Kategoria "Pieprz" - Mówimy tak, kiedy ktoś nie orientuje się, nie zna się w danym temacie. - Co to znaczy pieprzyć androny? ******** Familiada Podaj rodzaj farby. - Czerwona! Wobec braku takowej odpowiedzi na tablicy Strasburger pyta kolejnego zawodnika: - Podaj rodzaj farby. - Zielona! ******** Sport, w którym biorą udział zwierzęta. Odp. - Walka jeleni na rykowisku... ******** - Co robią koty? - Skakają ******** Pytanie: Dokąd rodzice nie zabierają ze sobą dzieci? Odp.: Do agencji towarzyskiej. ******** Pytanie: Jaka może być bańka? Odp. 1: Mydlana (braaaaawo) Odp. 2: Bańka na mleko (braaaaawo) Odp. 3: Bańka wstańka, taka zabawka. ******** - Miasto na F? - yyyyyyy.... FLORYDA! ******** - Nazwa przylądka? - Przylądek Zdrój. ******** Pytanie: Na czym można siedzieć? (Odpowiedzi na tablicy: na kanapie, na krześle) Głowa rodziny: na FOSIE Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...