Neo_x Opublikowano 16 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2008 :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek9920 Opublikowano 17 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2008 Tak się może dziać tylko na wojskowych osiedlach w Wawa-Rembertów... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Veilroth Opublikowano 18 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2008 http://pepepe.pl/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JROX Opublikowano 18 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2008 Brydz0, w której szkole takie prasówki macie? ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Armo Opublikowano 19 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2008 Coś na temat GTA 4: Part 1: http://www.youtube.com/watch?v=TVM2sJFcotg...&feature=iv Part 2: http://www.youtube.com/watch?v=Zj84Szzml8o...&feature=iv Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stivo Opublikowano 19 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2008 (edytowane) Powalająca wielkość RAMu :D Edytowane 19 Grudnia 2008 przez stivo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
carek Opublikowano 20 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2008 1MB to ma procek cache l2, szkoda, że ilości ramu nie podali. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyrkiel Opublikowano 20 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2008 http://img178.imagevenue.com/img.php?image...08_122_98lo.JPG Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maly86 Opublikowano 21 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2008 Bash rzadzi, roxuje :lol: <muciek> hahah moi rodzice to jednak rządzą :D <anti> hehe co dali ? <muciek> siedze sobie w pokoju odrabiam lekcje <muciek> a tu przychodzi brachol do domu ze swoją nową panienką :D <muciek> cośtam nawijają i w pewnym momencie brachol idze se swoją "zdobyczą" do swojego pokoju :D <muciek> chwila ciszy a jak już weszli usłyszałem przez otwarte drzwi tekst starszego: "A widzisz ! mówiłem ci, że nie jest pedałem ! " <anti> hahahahahahahha mocne :D <muciek> myslałem że glebne jak to usłysze. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pietia(lania) Opublikowano 21 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2008 Koleś wynajmuje pokój w hotelu na noc, następnego dnia rano oddaje klucze i mówi recepcjonistce: -posłałem pani łóżko Na to recepcjonistka ucieszona: -ooo dziękuje bardzo A koleś do niej: -płosze bałdzo Wraca gornik ze szychty do domu. Rozbiera sie, a zona zdziwiona patrzy mu miedzy nogi. Jedrus a czego ty masz takiego czornego ciula? Gornik zajrzal sobie miedzy nogi i odpowiada. - O pierona, tlok byl pod prysznicem i pewnie nie swojego umylem. Po przeczytaniu telegramu wkłada rękę do majtek. Pytanie: co pisało w telegramie Odpowiedź: "Pogrzeb w Szczecinie o 13.00" Małżeństwo zostało zaproszone na bal przebierańców, jednak tego wieczora żonę rozbolała głowa i nalegała aby jej mąż poszedł sam. Długo się sprzeciwiał, ale w końcu uległ i poszedł. Żona położyła się do łóżka, jednak po godzinie obudziła się bez bólu głowy. Ponieważ jej mąż nie wiedział jaki strój kupiła sobie dokładnie, zdecydowała się pość na zabawę i go poszpiegować. Szybko go tam wypatrzyła. Tańczył ze wszystkimi kobietami, całował po rączkach, szyjach, szeptał na uszko, podszczypywał, niby przypadkiem dotykał "tu i ówdzie". Ponieważ należała do zgrabnych osób, szybko została zauważona przez rozbawionego mężusia i poproszona do tańca. Spodziewała się niezłej zabawy, on przecież nie wiedział że podrywa własną żonę. Po paru tańcach zaproponował jej "zwiedzanie pięterka", ona się zgodziła bez oporu ( bo to przecież JEJ mąż!) Postawiła jednak warunek, że nie zdejmą masek z twarzy. Było im razem wspaniale, wręcz jak nigdy dotąd. Byli anonimowi względem siebie, więc bez skrępowania spełniali swoje najbardziej ukryte marzenia erotyczne. Jednak po n-tym numerku, ona szybko pobiegła do domu, żeby oczekiwać męża i zadać mu kilka pytań. Gdy już wrócił ona się go pyta ( rzecz jasna z dziką satysfakcją w głosie ): - No i jak się bawiłeś skarbie. Dużo tańczyłeś? - Nie tańczyłem ani razu i bawiłem się kiepsko. Spotkałem Zenka, Wieśka i Tadka, moich kolegów ze studiów i całą noc graliśmy w pokera na pieniądze. Ale powiem ci, że facet któremu pożyczyłem kostium podobno bawił się za****ście. dowcipki #3 Małżeństwo zostało zaproszone na bal przebierańców, jednak tego wieczora żonę rozbolała głowa i nalegała aby jej mąż poszedł sam. Długo się sprzeciwiał, ale w końcu uległ i poszedł. Żona położyła się do łóżka, jednak po godzinie obudziła się bez bólu głowy. Ponieważ jej mąż nie wiedział jaki strój kupiła sobie dokładnie, zdecydowała się pość na zabawę i go poszpiegować. Szybko go tam wypatrzyła. Tańczył ze wszystkimi kobietami, całował po rączkach, szyjach, szeptał na uszko, podszczypywał, niby przypadkiem dotykał "tu i ówdzie". Ponieważ należała do zgrabnych osób, szybko została zauważona przez rozbawionego mężusia i poproszona do tańca. Spodziewała się niezłej zabawy, on przecież nie wiedział że podrywa własną żonę. Po paru tańcach zaproponował jej "zwiedzanie pięterka", ona się zgodziła bez oporu ( bo to przecież JEJ mąż!) Postawiła jednak warunek, że nie zdejmą masek z twarzy. Było im razem wspaniale, wręcz jak nigdy dotąd. Byli anonimowi względem siebie, więc bez skrępowania spełniali swoje najbardziej ukryte marzenia erotyczne. Jednak po n-tym numerku, ona szybko pobiegła do domu, żeby oczekiwać męża i zadać mu kilka pytań. Gdy już wrócił ona się go pyta ( rzecz jasna z dziką satysfakcją w głosie ): - No i jak się bawiłeś skarbie. Dużo tańczyłeś? - Nie tańczyłem ani razu i bawiłem się kiepsko. Spotkałem Zenka, Wieśka i Tadka, moich kolegów ze studiów i całą noc graliśmy w pokera na pieniądze. Ale powiem ci, że facet któremu pożyczyłem kostium podobno bawił się za****ście. Rozmawia dwóch kumpli przy piwie i jeden mówi: -Ty słyszałeś o tych badaniach na temat sexualnością facetów? -Nie.. a o co chodzi?? -Naukowcy udowodnili, że 90% facetów pod prysznicem się masturbuje, a tylko 10% śpiewa. -No to rzeczywiście ciekawe -No ciekawe, ciekawe, ale ja się zastanawiam, co oni takiego śpiewają pod tym prysznicem -Nie wiem Mąż i żona oglądają Milionerów. Mąż pyta żonę: - Może byśmy się pokochali? - Nie - odpowiada żona. - Na pewno, zastanów się jeszcze ? - pyta mąż. - Na pewno nie! - mówi żona - Czy to jest Twoja ostateczna odpowiedź ? - pyta mąż - Tak! - odpowiada żona. Na to mąż: - W takim razie chciałbym zadzwonić do przyjaciółki. Do sklepu z akcesoriami erotycznymi wchodzi 2 pedałów. Nagle jeden mówi do drugiego - Kochanie ! Zobacz prezerwatywy w kształcie samochodów Kupmy ta w kształcie ferrari!! Będzie tak ostro i szybko! Drugi na to: - EEEE!Wiesz, że nie lubię szybko. Weźmy tą w kształcie tej limuzyny. Będzie tak dostojnie. I tak przez długi czas nie mogą się dogadać czy "sportowa" wersja czy "limuzynowa" Sprzedawca w pewnym momencie już nie wytrzymał i mówi. - Chłopaki ja wam doradzę. Weźcie tą w kształcie Jeepa! I tak przecież po guffnie będziecie jeździć!! Zona miala dosć zachowania swojego meza, a w szczegolnosci jego zbyt czestych wypadow z kolegami na piwo i powrotow w stanie mocno wskazujacym. Po jednym z takich wieczorow maz w stanie kompletnego upojenia wrocil do domu i padl nieprzytomny na lozko. Zona jak zawsze rozebrala go do snu, ale tym razem zrobila cos wiecej - wepchnela mu palcem do tylka prezerwatywe w taki sposob aby kawalek wystawal na zewnatrz. Rano, jak zawsze maz aby poczuć sie lepiej wszedl pod prysznic. Myje sie, myje... w pewnej chwili zaczyna myć tylek i co.... Co to jest? Wyciaga z tylka prezerwatywe...... Zona w tym czasie przygotowuje w kuchni sniadanie. Gdy wykapany mezulek przychodzi do kuchni , zona pyta: "Jak sie wczoraj bawiles? Jak zyja Twoi koledzy?" Maz pelnym rozgoryczenia glosem odpowiada: "Koledzy? Ja juz nie mam kolegow Przy barze siedzi młoda kobieta. Podchodzi do niej mężczyzna i pyta: - Koleżanka się spieszy? - Nie, koleżanka ma czas - od niechcenia odpowiada kobieta. - Koleżanka wypije kawę? - Tak, koleżanka wypije kawę. - Koleżanka samotna? - Nie, koleżanka mężatka. - A może koleżanka zadzwonić do męża i powiedzieć, że została zgwałcona? - Tak, koleżanka zadzwoni do męża i powie, że została zgwałcona 10 razy. - Ale koleżanko, 10 razy?! - A co, kolega się spieszy? W celi siedzi pedał i zoofil. Zoofil mówi: - Gdyby była tu choć mała muszka! Na to pedał: - Bzzzzzz! Lezy sobie gosciu na plazy, podchodza do niego jakies ekstra laseczki w strojach bikini i jedna mowi: - jak puscisz baka, to sciagamy staniki. Gosc zdziwiony troszke, niemniej baka sprzedal. Dziewczyny zgodnie z umowa sciagnely staniki. Pojawila sie nastepna propozycja: - jak jeszcze raz puscisz baka, to sciagamy majtki. Gosc : prrrruuuuuukkk. - a teraz jak puscisz serie bakow, to bedziesz mogl nas podotykac. No to gosciu: prrruk, prrrruuuuuuk, brrrrruk, pruk, pierrrrrd i nagle slyszy: - Kowalski, ****a, nie dosc, ze spicie na zebraniu, to jeszcze pierdzicie! Dwóch facetów zgubilo sie w lesie. Bladzili tak juz od wielu dni i byli smiertelnie glodni. Pewnego razu zobaczyli mala chatke na polanie. Z chatki wylazla Baba Jaga. - Babciu, dasz nam cos do zjedzienia? umieramy z glodu... - dam, pod warunkiem, ze mnie zaspokoicie. Jeden z nich pomyslal: Wole juz umrzec, niz przeleciec to próchno! i usiadl zrezygnowany pod domkiem, a drugi wszedl do srodka. Baba rozbiera sie, zdejmuje okulary i kladzie sie na lózko mówiac "no dalej mój Drogi". Facet patrzy, a tu na stole lezy kukurydza, wiec uzyl jej w wiadomym celu a potem wywalil przez okno- baba byla zaspokojona w 100% , dala mu sie najesc i napic za wszystkie czasy. Potem wychodzi zadowolony z domku i widzi swojego kumpla. - E, ty taki frajer jestes, musiales zaspokoic to babsko a mi przez okno wypadla kukurydza... nie dosc ze ciepla to jeszcze z maslem... Cala rodzina oczekuje przy śniadaniu, aż para nowożeńców dołączy do nich po nocy poślubnej. Jajecznica stygnie, kawa stygnie, a ich ciągle nie ma... - Ciekawe czemu nie ma ich tak długo? - zastanawia się głośno mama pana młodego. - Wiesz mamo... - chce odpowiedzieć młodszy brat świeżo upieczonego małżonka. - Och, cicho bądź! Nie obchodzi mnie, co myśli o tym ośmiolatek! - gani go mama. Mijają godziny. Mama ugotowała wspaniały obiad, wola cala rodzinkę, ale państwo młodzi nie przychodzą. - Dlaczego ich jeszcze nie ma? - niecierpliwi się mama. - Mamo... - próbuje odpowiedzieć brat pana młodego, ale znów zostaje uciszony. Mijają godziny. Mama przygotowała kolacje, ale młodzi wciąż nie nadchodzą. - Mamo, myślę... - zaczyna nieśmiało brat młodego. - No dobrze, powiedz wreszcie, co myślisz?! - Nie wiem, dlaczego ich jeszcze nie ma, ale wczoraj w nocy ktoś ukradł mój klej do modeli, który trzymałem w słoiczku po wazelinie... Wraca mąż z pracy do domu, otwiera mu żonka (typ blondynki), podaje kapcie, obiad, potem piwko i gazetka, włącza telewizor z ulubionym kanałem sportowym i nic nie mówiąc wychodzi do kuchni (do swoich kobiecych, domowych obowiązków). - I tak jest co dzień od ślubu. Jednak tego dnia żona przerywa swoje czynności, wpada do pokoju i pyta: - Kochanie powiedz mi co to jest "konsternacja". Mąż leniwie składając gazetę z lekkim wkurzeniem, że mu się przerywa, odpowiada: - Widzisz kochanie, gdybyś wróciła wcześniej do domu po pracy, a ja tu z inną kobietą..., to u ciebie właśnie wtedy wystąpiła by konsternacja. - Ahaaa.... i wróciła do swoich czynności. Jednak po dziesięciu minutach wpada ponownie i pyta: - To znaczy, że gdybyś Ty wrócił wcześniej do domu, a ja tu z innym mężczyzną...? - Nie, nie, nie kochanie! Ty nie myl kurestwa z konsternacją!! Dwóch kolegów w pracy: - Ty stary czy rozmawiasz z żoną po stosunku - Jak zadzwoni to czemu nie?! W małżeńskim łożu namiętna scena erotyczna, nagle rozlega się głośne pukanie do drzwi wejściowych. Przerażona kobieta krzyczy: - Jezus Maria, to mąż! Mężczyzna nie zwlekając wskakuje pod łóżko. Po dłuższej chwili absolutnej ciszy wyczołguje się spod łóżka, siada na jego skraju, wzdycha, ociera pot z czoła i mówi: - Eh, widzisz żono, oboje mamy zszarpane nerwy... Późny wieczór. Facet odprowadza kobietę do domu i pod klatką opiera się wygodnie jak macho i mówi: - Zrób mi na koniec laskę. Kobieta: - No co ty, daj spokój! - No zrób mi proszę! - Ale przestań - tak tutaj - bez sensu! - No dalej, zrób! I tak przekomarzają się dobre dwadzieścia minut. Nagle z klatki wychodzi zaspany ojciec z młodszą siostrę tej kobiety i mówi: - Ty! mu zrób tą laskę... albo siostra zrobi panu laskę.. albo ja zrobię ci laskę gościu... tylko weź tą rękę z domofonu!!! Arab zaprowadził wielbłąda do warsztatu samochodowego i mówi: - Zrób pan coś! Do Kairu 50 kilometrów, a mój wielbłąd nie chce dalej iść. - Dobra. Dawaj go pan na kanał! Gdy wielbłąd stanął na kanale, mechanik wziął młotek i z całej siły trzepnął go w jadra. Zwierzę sykneło z bólu i pognało przed siebie na oślep. Arab podchodzi do mechanika i mówi: - No dobrze, ale jak ja go teraz dogonię? - Stawaj pan na kanał! Wpada do biura Kowalski, całkiem nagi tylko w kapeluszu i z teczką w ręce. Kierownik krzyczy: - Czyście Kowalski zwariowali, nago do pracy?! - Panie Kierowniku, bo to bylo tak: Byłem na balandze u mojej znajomej. W pewnym momencie gaśnie światło i słychać hasło - krawaty na żyrandol. Światło się zapala, wszystkie krawaty na żyrandolu. Gaśnie światło i hasło - Panie do naga. Zapala się, wszystkie Panie nago. Znowu gaśnie światło i pada hasło - Panowie do naga. Zapala się - Panowie nago. Gasnie po raz kolejny, i pada hasło - Panowie do roboty... No to złapałem teczkę, kapelusz i przyleciałem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DziubekR1 Opublikowano 21 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2008 http://img152.imageshack.us/img152/8063/bo...llsellsmxh5.jpg Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafwlkp Opublikowano 22 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2008 http://pl.youtube.com/watch?v=F4vST6_clnA Polecam, dobre :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arni Opublikowano 23 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2008 Przed ślubem: Ona - Ciał Janek. On - No nareszcie, już tak długo czekam. Ona - Może chcesz żebym poszła? On - Nie! Co Ci przyszło do głowy? Sama myśl o tym jest dla mnie straszna! Ona - Kochasz mnie? On - Oczywiście, o każdej porze dnia i nocy. Ona - Czy mnie kiedyś zdradziłeś? On - Nie! Nigdy! Dlaczego pytasz? Ona - Chcesz mnie pocałować? On - Tak, za każdym razem i przy każdej okazji. Ona - Czy byś mnie kiedykolwiek uderzył? On - Zwariowałaś? Przecież wiesz jaki jestem. Ona - Czy mogę Ci zaufać? On - Tak. Ona - Kochanie. Siedem lat po ślubie: Czytajcie od dołu... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pietia(lania) Opublikowano 23 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2008 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deserted Opublikowano 23 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2008 (edytowane) http://www.elrellano.com/videos_online/269...impiabocas.html koleś się obudzi z myąlą że miał fajny sen :lol2: dziewczyny lubią brąz ;) http://www.tu.tv/videos/no-se-pudo-aguantar Edytowane 23 Grudnia 2008 przez deserted Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kojeczny Opublikowano 23 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2008 http://nonsensopedia.wikia.com/wiki/Ludzki_%C5%BCywot Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
forest kila zbila Opublikowano 24 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2008 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RoKFoR Opublikowano 24 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2008 NORAD pomaga dzieciom śledzić św. Mikołaja http://www.noradsanta.org/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 24 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2008 (edytowane) Moja sisotra dostala pod choinke czekolade z orzechami :lol: Edytowane 24 Grudnia 2008 przez Neo_x Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MajQ Opublikowano 25 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2008 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafwlkp Opublikowano 26 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2008 (edytowane) http://pl.youtube.com/watch?v=Zt3lhmC_HrU Christmas Lights ^^ Edytowane 26 Grudnia 2008 przez rafwlkp Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deserted Opublikowano 26 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2008 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slow Opublikowano 29 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2008 Best Beer Commercial Ever! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jc Opublikowano 29 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2008 http://img229.imageshack.us/img229/354/bukibk6.jpg buka show ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zzizzy Opublikowano 30 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2008 Coś z forum - http://forum.purepc.pl/kupic-f59/Restruktu...ja-t285314.html ROFL Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafwlkp Opublikowano 30 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2008 (edytowane) No i co WoW robi z ludzmi... => http://pl.youtube.com/watch?v=doWu17pb6Ys Edytowane 30 Grudnia 2008 przez rafwlkp Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aerial Opublikowano 31 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2008 Best Beer Commercial Ever! http://www.biertijd.com/mediaplayer/?itemid=11208 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maly86 Opublikowano 31 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2008 bash :lol: <ewcia> Marek, wiesz co, uznałam ze bedzie lepiej jak się rozstaniemy, odpoczniemy od siebie i pomyslimy co dalej <ewcia> nie wiem czy nam się uda ciągnąć to dalej... <marqes> nie spodziewałem się tego... <merqes> bo w sumie to już kupiłem Ci pierscionek i chcialem sie oswiadczyc za dwa tygodnie, no wiesz, mowilas ze Twoja mama nas zaprasza <marqes> ale skoro potrzebujesz rozstania to nie moge sie z Tobą przecież wykłócac... widocznie nie chcialas tego pierscionka i całej tej szopki <ewcia> oj kochanie nie znasz się na żartach?! daj spokoj kocham Cie ;*;*;* <marqes> ... <marqes> wiedzialem ze to na Was dziala materialistka ciach!lona Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mothman Opublikowano 2 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2009 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
djsilence Opublikowano 2 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2009 AAAAAAAAAAAAAAAAA http://uk.youtube.com/watch?v=tDacjrSCeq4 (heh, ciekawe jak to odkryli ;) ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...