meeron Opublikowano 15 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2009 Para wybrała się na zimowe ferie do małego, romantycznego domku gdzieś w górach. On od razu poszedł do drewutni po drwa do kominka. Po powrocie krzyczy: - Kochanie, jak strasznie zmarzły mi ręce! - Włóż je między moje uda i ogrzej - odpowiada ona czule. Jak powiedziała, tak zrobił i to go rozgrzało. Zjedli obiad i on poszedł narąbać jeszcze trochę drewna. Po powrocie woła: - Kochanie, ależ mi zimno w ręce! - Włóż je między moje uda i ogrzej - odpowiada ponownie dziewczyna. Nie trzeba mu było dwa razy powtarzać. Po kolacji chłopak udał się po zapas drewna na całą noc. Ledwo wrócił, od razu woła: - Jejku, jejku, kochanie, jak mi zimno w ręce! - Ręce, ręce! - nie wytrzymuje dziewczyna. - A uszy to ci nie marzną? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xpektor Opublikowano 15 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2009 hehehe, nice! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Powerslave Opublikowano 15 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2009 http://pl.youtube.com/watch?v=u4G3j9lpGDs - nie wiem czy bylo, ale daje na wszelki wypadek gdyby ktos jeszcze nie widzial/nie znal/nie podziwial/nie nucil slow/nie nosil kominiarki :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tony Soprano Opublikowano 15 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2009 Jeden z komentarzy: Przychodzi do baru rusek, niemiec i waszka g. Rusek zamawia piwo, niemiec zamawia piwo a waszka g to pie**oli i zdejmuje kominiare... :lol2: :lol2: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 15 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2009 (edytowane) Yh ... Standardowe dresiarstwo ... Wypas fury, gangsta style, pitbull przy nodze ....... I ruchy jakby ich prądem popiertegowało. Pozatym - co mam myśleć o 'elo ziomie' który śpiewa do szabli ? :blink: Edytowane 15 Stycznia 2009 przez BLANTMEN Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mothman Opublikowano 15 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2009 Standardowe dresiarstwo ... Wypas fury, gangsta style, pitbull przy nodze .......... pedał z maczetą... :lol2: Kiedy pierwszy raz to zobaczyłem śmiałem się tak długo, że nie mam już siły więcej. Fin. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sysak Opublikowano 15 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2009 (edytowane) Nie wspominając o tym jak wychodzi mu wchodzenie na bit, i że mój pies miałby lepszy flow niż on . Jedno co mnie zastanawia jak i skąd taki mały tępy dziad ma takie fury i jakichś kolegów? BTW: http://pl.youtube.com/watch?v=zlfKdbWwruY Świetna produkcja...nakład pracy ogromny. Może nie śmieszne ale z pewnością ciekawe :) http://www.youtube.com/watch?v=ECoMe8IM3RU...feature=related Where the hell is Matt's Girlfriend. :P Edytowane 15 Stycznia 2009 przez Sysak Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 15 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2009 Wyporzyczone na potrzeby klipu :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xpektor Opublikowano 15 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2009 Kolegow tez? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Manhunt Opublikowano 15 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2009 (edytowane) Nie chwaląc się waszka gie jest ode mnie z miasta :lol: Chyba ten klip jest znany w każdej szkole u nas XD BTW i tak nikt nie przebije jego przy[gluteus maximus]ska który rapuje rączkami w czarnej koszulce :lol: Edytowane 15 Stycznia 2009 przez Manhunt Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maly86 Opublikowano 15 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2009 skonczcie juz z ta zalowa wazka, takich to powinni palic na stosie! http://pl.youtube.com/watch?v=x_t8DvM2kX8&...feature=channel Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deserted Opublikowano 16 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2009 DJ Ruffstuff + MC Skibadee & MC Fun Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Świder Opublikowano 16 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2009 genialne :D Drumy świetne, szczególnie w pierwszej części :mrgreen: Muszę kiedyś w czymś takim uczestniczyc, po prostu geniusz :mrgreen: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wicuś Opublikowano 16 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2009 http://www.joemonster.org/filmy/13278/Nowa_reklama_Durexa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bielski Opublikowano 17 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2009 W barze siedzą: Polak, Niemiec i Waszka G. -Polak zamawia piwo. -Niemiec zamawia piwo. -A Waszka G to ciach!li i zdejmuje kominiare. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Armo Opublikowano 17 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2009 3196804[/snapback] genialne :D Drumy świetne, szczególnie w pierwszej części :mrgreen: Muszę kiedyś w czymś takim uczestniczyc, po prostu geniusz :mrgreen: Taaaa, super :D Drum'n'bass rządzi :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek Opublikowano 17 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2009 W barze siedzą: Polak, Niemiec i Waszka G. -Polak zamawia piwo. -Niemiec zamawia piwo. -A Waszka G to [ciach!]li i zdejmuje kominiare. Bodajze Tony Soprano na dniach wrzucil ten kawał, ale chyba sie zreflektowal i usunal ten betoniasty kawał. To milo z jego strony... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wilczurek Opublikowano 17 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2009 (edytowane) Nie chwaląc się waszka gie jest ode mnie z miasta :lol: Chyba ten klip jest znany w każdej szkole u nas XD BTW i tak nikt nie przebije jego przy[gluteus maximus]ska który rapuje rączkami w czarnej koszulce :lol: No co Ty gadasz... On tłumaczy na migowy. :E http://pl.youtube.com/watch?v=_1nzEFMjkI4 Wyczajcie gościa na końcu też ;) Edytowane 17 Stycznia 2009 przez wilczurek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hary Opublikowano 17 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2009 http://pl.youtube.com/watch?v=_1nzEFMjkI4 Wyczajcie gościa na końcu też ;) TECHNOVIKINGa ogląda się z napisami => Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bielski Opublikowano 17 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2009 Jak Ci sie Jacek nie podoba nie czytaj :] sorry za off top Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hamtaro Opublikowano 17 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2009 ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 17 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2009 ;]hehehe jeszcze trochę i by jej wyskoczyły ^^ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jc Opublikowano 17 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2009 :o ta mala po prawej prawie dostala 'ciosa' :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość simian raticus Opublikowano 18 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2009 Pamiętacie te maszyny do grania? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oskarro Opublikowano 18 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2009 KLIK <--Ogłoszenie motoryzacyjne. Jakby zniknęło ogłoszenie, to poniżej treść: » Naciśnij aby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler « - "asd" Opis pojazdu: Witam serdecznie, mam na imie Joanna, agent francuskiej firmy ubezpieczeniowej. Mamy w sprzedazy szeroki wachlarz pojazdow, ktore chcemy zaczac sprzedawac na polskim rynku. Prosze o kontakt na tel +33 549 796 618; dla milych klientow w cene auta wliczono kolacje w moim towarzystwie a dla wybranych nawet sniadanko ( a jestem zgrabna blondynka,niezamezna). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Armo Opublikowano 19 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2009 KLIK <--Ogłoszenie motoryzacyjne. Jakby zniknęło ogłoszenie, to poniżej treść: » Naciśnij aby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler « - "asd" Opis pojazdu: Witam serdecznie, mam na imie Joanna, agent francuskiej firmy ubezpieczeniowej. Mamy w sprzedazy szeroki wachlarz pojazdow, ktore chcemy zaczac sprzedawac na polskim rynku. Prosze o kontakt na tel +33 549 796 618; dla milych klientow w cene auta wliczono kolacje w moim towarzystwie a dla wybranych nawet sniadanko ( a jestem zgrabna blondynka,niezamezna). Zdjęcie blondynki było dołączone do aukcji ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stivo Opublikowano 19 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2009 Nie było.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wilczurek Opublikowano 19 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2009 Nie było.. Czyli gruby śmierdzący szatyn :E Kupcie od piły emote ":E" bo jest przydatna :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mothman Opublikowano 20 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2009 Drugi onet :lol2: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin_gps Opublikowano 20 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2009 rozmowa z klientem netii Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...