Sysak Opublikowano 14 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2009 :blink: :lol: jestem królową Francji :lol2: Ke? Czy ja coś przegapiłem? ;-) Penguin raped by a seal 0o Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpachla2 Opublikowano 14 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2009 A4 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arni Opublikowano 14 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2009 http://www.youtube.com/watch?v=VCNDeMi2qdA...re=channel_page Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tony Soprano Opublikowano 14 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2009 to co powyżej ale w wersji randkowej :) czego nie robić na randkach Więcej porad Dan'a Clark'a m.in. na my space http://www.myspace.com/danclarkcomedy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marecki306 Opublikowano 14 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2009 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszDW Opublikowano 14 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2009 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deserted Opublikowano 15 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2009 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 16 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2009 Mała Brytania -sklep komputerowy :lol2: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszDW Opublikowano 16 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2009 N00b Boyfriend Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpachla2 Opublikowano 16 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2009 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arni Opublikowano 17 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2009 (edytowane) W mieście otwarli dom publiczny. Jasio przychodzi do taty i pyta się go: -Tato, a co robią w tym domu publicznym? Tato speszony próbuje wymigać się od odpowiedzi mówiąc: -To taki dom gdzie robią dobrze za pieniądze. Jasiu zapamiętał, a za dwa dni dostał od mamy pieniądze. I tak sobie myśli "Hm... Pójdę do tego domu, i zobaczę jak tam dobrze robią" Poszedł, zadzwonił, otwarła mu panna lekkich obyczajów i pyta się: -Czego szukasz chłopczyku? -Tatuś mi powiedział ze tu robią dobrze za pieniądze i ja też bym chciał Kobieta zaprowadziła go do kuchni, posmarowała 3 kromki nutellą, Jasiu zjadł, podziękował i wróciła do domu. W domu rodzice się go pytają -Jasiu, gdzie byleś? -W tym domu publicznym -Co???? Co ty tam robiłeś???? -Tatuś przecież powiedział mi ze tam robią dobrze za pieniądze to poszedłem. Dwie zmogłem, ale trzecia to już tylko wylizałem. Dwie anorektyczki kąpią się w wannie. Jedna mówi do drugiej: - A teraz trzymaj się mocno, bo wyciągam korek. Najnowocześniejszy bank świata, super kozacki sejf. Właściciele postanowili przetestować zabezpieczenia. W tym celu zaprosili najbardziej znanych złodziei świata z Francji, Stanów, Niemiec i dwóch przypadkowych Polaków...Dla każdej ekipy postanowili zgasić światło przed sejfem na pół minuty i jeśli po zapaleniu światła sejf będzie otwarty, ekipa może zabrać zawartość. Pierwsi próbują Francuzi, światło się zapala - nie udało się. Drudzy Amerykanie, światło się zapala - nawet sprzętu nie zdążyli wyjąć. Trzeci Niemcy, światło się zapala - nic...Kolej na Polaków, światło gaśnie, mija pół minuty, próbują zapalić światło - nic, próbują po raz kolejny - nic...Z mroku słychać tylko cichy szept... - [ciach!]a Stefan mamy tyle hajsu na cholerę ci jeszcze ta j###na żarówka Wraca mąż do domu i od progu woła do żony: - Rozbieraj się i do łóżka! Żona nieco zdziwiona, 20 lat pożycia i nigdy się tak nie zachowywał... Zaciekawiona wyskoczyła z fatałaszków i do wyrka. Mąż też raz-dwa pozbył się ubrania, wskakuje do łóżka, nakrywa żonę i siebie kołdrą, razem z głowami i pokazuje: - Patrz! Zegarek kupiłem! Fluorescencyjna tarcza! Zdesperowana dziewczyna stoi na nadbrzezu i chce popelnic samobójstwo. Widzi to mlody marynarz, podchodzi do niej i mówi: - Nie rób tego! Zabiore cie na poklad naszego statku, ukryje, przemyce do Ameryki i zaczniesz nowe zycie. Przez caly rejs bede cie karmil, bede ci dawal radosc, a ty bedziesz mnie dawac radosc. Jeszcze nie wszystko stracone... Dziewczyna, jeszcze pochlipujaca z cicha, postanowila dac sobie jeszcze jedna szanse i poszla z nim na statek. Jak obiecywal tak zrobil - ukryl ja pod pokladem, raz na jakis czas podrzucal jej kanapke, jakis owoc lub cos do picia, a cale noce spedzali na milosnych igraszkach. Sielanke przerwal kapitan, który pewnego dnia odkryl kryjówke dziewczyny. - Co tu robisz? - zapytal surowo. - Mam uklad z jednym z marynarzy. Zabral mnie do Ameryki, karmi mnie, a ja mu pozwalam robic ze mna, co chce. Mam nadzieje, ze kapitan go nie ukarze? - Nie - odpowiedzial kapitan. - Chcialbym jednak, zebys wiedziala, ze jestes na pokladzie promu Wolin - Swinoujscie - Wolin. Edytowane 17 Sierpnia 2009 przez Arni Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Astro Opublikowano 18 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2009 http://www.youtube.com/watch?v=1f8LVsbDm-I Fiat 126p Multivan :lol2: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arni Opublikowano 21 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2009 http://nastolateq.com/ konkurencja dla sweet brokacik Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
forest kila zbila Opublikowano 21 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2009 pewnie nie ma zabezpieczenia rejestracji,, roboty się bawią w dyskusje o pozycjonowaniu ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tony Soprano Opublikowano 22 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2009 ale nawet wystosowali apel do " SpAmEkKuFF" ApeL Do SpAmEkKuFF przez ToLeK on Wto Maj 06, 2008 4:15 am DlA WsZyStKiCh, KtóRzY MaJą ZaMiAr łaMać rEgUlAmIn i cO GoRsZa pOdAwAć AdReSy dO SwOiCh żałOsNyCh sTrOn, MaM Złą WiAdOmOść - I TaK WsZyStKo oZsTaNiE Z CzAsEm sKaSoWaNe. NiE FfIeM cZy tO TaKa fRaJdA NaPiSać nA FoRuM 90 sPaMeRsKiCh pOsTów, SkOrO OnE WsZyStKiE ZoStAną nAsTępNiE JeDnYm kLiKnIęcIeM SkAsOwAnE. nO ChYbA Ze mAcIe zA DuZo wOlNeGo cZaSu. Ja tAm mImO WsZyStKo wOlE PoKlIkAc z mOiMi sLiT KuMpElQaMi Niby jednym kliknięciem, ale forum zagruzowane :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arni Opublikowano 22 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2009 15 ,13, 10,8 pozycja loooooool 2 mistrzostwo :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuucOm Opublikowano 22 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2009 "bez AGK życie nie miało by sensu" ;] tego nie dali a imo da best :lol: http://www.youtube.com/watch?v=h4qTSlR5ojg Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
g00dMan Opublikowano 24 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2009 o w pysk :shock: 8-bit trip Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 25 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2009 PROSZĘ O POMOC I ODPOWIEDŹ. Jakiś czas temu zacząłem podejrzewać swoją żonę KASIĘ o zdradę. Skąd się dowiedziałem? No bo zachowuje się typowo dla takich sytuacji.Gdy odbieram telefon w domu, po drugiej stronie ktoś odkłada słuchawkę.Gdy jestem w pracy zawsze ma wyłączony telefon.Ma często spotkania z koleżankami, niespodziewane wyjścia na kawę czy po książkę.Na pytanie z kim z naszych wspólnych znajomych się spotyka,odpowiadała,że są to nowe przyjaciółki i ja ich nie znam.Zazwyczaj czekam na taksówkę,którą ona wraca do domu,jednak żona wysiada kilkaset metrów wcześniej i resztę drogi idzie na nogach,tak że nigdy nie widzę jakim samochodem przyjeżdża i z kim.Kiedyś wziąłem jej komórkę,tylko aby zobaczyć która godzina.Wtedy ona po prostu dostała szału i zakazała dotykać jej telefonu.Przez cały ten czas nie mogłem się zdecydować,by porozmawiać z nią o tym wszystkim. Pewnie nie dowiedziałbym się prawdy, gdyby nie przypadek.Pewnej nocy KASIA niespodziewanie gdzieś wyszła. Ja się zorientowałem, że coś nie tak. Wyszedłem na zewnątrz. Postanowiłem schować się za moją BMW COUPE 328, skąd był doskonały widok na całą ulice, co pozwoliłoby mi zobaczyć, do jakiego samochodu wsiądzie. Kucnąłem przy swoim wozie i nagle z niepokojem zauważyłem, że tarcze hamulcowe przy przednich kołach mają jakieś brunatne plamy, podobne do rdzy. Proszę mi odpowiedzieć, czy ja mogę jeździć z takimi tarczami hamulcowymi, czy trzeba je stoczyć? Jeżeli natomiast trzeba je wymienić, to czy można zamontować tańszy zamiennik, a nie oryginalne, a jeżeli tak, to jakiej marki najlepiej? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Imperator Kret Opublikowano 25 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2009 (edytowane) Stare jak internet :wink: Nawet w tym temacie się 2 razy pojawiło. Co by nie było OT - dla tych co nie przeglądają galerii na JM: Edytowane 25 Sierpnia 2009 przez Puma Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 25 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2009 A to też ? Po badaniu okulista mówi do pacjenta: - Koniecznie powinien pan przestać się onanizować! - A jaki ma to wpływ na wzrok?! - Na wzrok żaden, ale strasznie denerwuje pan ludzi w poczekalni. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qx's Opublikowano 25 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2009 Jak spławić telemarketera : http://www.youtube.com/watch?v=F9G-gCScmRM...feature=related Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slavok Opublikowano 25 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2009 było na topie jakiś rok temu hehe. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafwlkp Opublikowano 26 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2009 Może i nie śmieszne, ale chyba się tu nadaje ;) Jak stracić 975,000 $ w 4 minuty... ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 27 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2009 Może i nie śmieszne, ale chyba się tu nadaje ;) Jak stracić 975,000 $ w 4 minuty... ;) Faktycznie nie wiem czy nawet tutaj to się powinno znaleźć. Nie znał odpowiedzi i tyle. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaciekCi Opublikowano 27 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2009 Pozatym, ja nie widzę, żeby stracił tu 975.000 $, w danym momencie miał 500.000$, więc stracił 475.000 $ ;) bo do "miliona" nie doszedł, więc w żadnej chwili go nie miał. Głupi ryzykant i tyle. :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuucOm Opublikowano 27 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2009 Pewnie było, ale dla przypomnienia: http://hell.pl/blanka/humor/50prawd-o-alkoholu.html Od razu mi sie opole łykend przypomina http://www.youtube.com/watch?v=Qx9yoj4nzRs Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniakalny Opublikowano 28 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2009 mistrz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dimek Opublikowano 28 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2009 W jakimś sensie całe "zajście" jest śmieszne... Microsoft przeprasza za zmianę rasy na polskiej stronie firmy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
djsilence Opublikowano 28 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2009 Kto skojarzył ? :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...