HeatheN Opublikowano 15 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2009 Autentycznie sie popłakałem: - Interesuje mnie jedynie zwycięstwo! - grzmiał Leo Beenhakker przechadzając się w tę i z powrotem przed grupką skupionych piłkarzy. - Dobrze, powtórzę jeszcze raz. Żewłakow! Co to jest? Wywołany wyprężył się na baczność i stuknął obcasami. To znaczy próbował, lecz gumowe korki stłumiły odgłos. - To jest kura panie generale! - ciach!o tam! Bosacki! Co to jest? Bartosz Bosacki przez chwilę z uwagą przyglądał się okazanemu przedmiotowi. - To nie jest kura? - zaczął asekuracyjnie. - Dobrze. To nie jest kura. A co to jest? - Nie kura, panie gene... znaczy, panie trenerze. - To już wiem. Pytałem, co to jest. - To jest... to jest piii... - Dobrze, dobrze, pi? - Pinokio? - Sam jesteś Pinokio! Dudka! Co to jest? - To jest piłka, panie trenerze! - Brawo! Świetnie! Reszta słyszała? No to wszyscy razem powtarzamy. Głośno! Żebym was słyszał! - Toooojeeeeestpiiiiiiiłkaaaaaaa. - Dobrze. Piłka do gry w piłkę nożną, zwaną też futbolem. Dlatego czasami nazywa się ją też futbolówką. Dudka! Czemu Gancarczyk się przewrócił? Dariusz Dudka podbiegł do kolegi, który zsunął się z ławki i jęczał na podłodze w pozycji "ranek na weselu". Fachowo sprawdził puls i oddech, po czym zdał relację. - Zwykłe omdlenie, panie trenerze. - Omdlenie? A to czemu? - Zwykle tak reaguje na natłok informacji. Po prostu układ nerwowy mu się wyłącza. Pan trener podał zbyt dużo informacji o piłce, kolega próbował to przyswoić i zapomniał oddychać. Niedotlenienie mózgu i omdlenie jako naturalna konsekwencja. - Ale ja tylko powiedziałem, że piłka to futbolówka! - No właśnie. Za dużo informacji na raz, proszę pana. Leo przez chwilę milczał, po czym machnął ręką. - Nieważne. Błaszczykowski! Co macie robić z piłką na meczu? - Nie dotykać rękami! - Dobrze. A do tego co? Tak, Boruc? - Ja mogę rękami, trenerze? - Możesz. Ktoś nieśmiało zaprotestował. - Dlaczego Boruc może rękami, a my nie? - Bo Boruc jest bramkarzem. - Ale to niesprawiedliwe. Dlaczego zawsze Boruc jest bramkarzem? - Bo mam rękawice, złamasie! - Sam jesteś złamasem, złamasie! - Spokój!!! - Leo włożył w ten okrzyk tyle sił, ile miał - Boruc może dotykać piłki rękami, a wy nie. Jasne? - Ale... - Jasne?!!! - Tak, trenerze. - To dobrze. Nie zazdrośćcie mu, bo on będzie musiał cały mecz stać na bramce, a wy będziecie mogli strzelać gole. Ooo... widzę że Gancarczyk doszedł do siebie. Zuch chłopak. Tak, Lewandowski? - Co to znaczy strzelać gole, trenerze? - To znaczy musicie umieścić piłkę w bramce przeciwnika. - Ale tylko Boruc może jej dotykać! - Tak, ale piłka nożna polega na kopaniu piłki nogami. Trochę to zakrawa na pleonazm, bo niby nie można kopać rękami, ale... Czemu Gancarczyk znowu leży? - Pleonazm, trenerze. Załatwił go pan tym chyba na cacy. - Ups... - Chyba trzeba będzie zadzwonić po erkę... - Dobrze, niech ktoś zadzwoni. Na czym to ja... Acha. Trzeba wkopać piłkę do bramki przeciwnika. Wśród zawodników zapanowało poruszenie. Wreszcie z ławki podniósł się Krzynówek. - Ale to bardzo trudne, trenerze. Niech pan sam spojrzy - piłka jest okrągła i bardzo trudno jest ją tak kopnąć, żeby poleciała tam gdzie się chce. O, proszę... Tu Krzynówek postawił przed sobą piłkę i spróbował kopnąć w stronę Beenhakkera. Guerreiro, trafiony centralnie w nos, dołączył stanami świadomości do Gancarczyka. Leo przeciągnął sobie wolno dłonią po twarzy. Zrobił kilka głębokich wdechów. - Nie wiem, jak tego dokonacie, ale macie wygrać. Macie ich roznieść, rozgnieść i rozgromić! Macie być jak polska husaria pod Wiedniem! Jak szwoleżerowie pod Samosierrą! Jak Jagiełło pod Grunwaldem! Zrozumiano? Brożek nieśmiało podniósł rękę. - Na pewno jak Jagiełło pod Grunwaldem? - Tak, do jasnej cholery! - A skąd trener tak dobrze zna historię Polski? - Nieważne! A teraz won! Na boisko! _-— Piłkarze stali przy wyjściu do szatni. Lewandowski jeszcze raz przypominał słowa trenera. - Pamiętacie, co nam powiedział? Mamy być jak Jagiełło! - A co robił Jagiełło? - spytał Guerreiro, któremu dawna historia Polski nie była jeszcze dość bliska. - Z tego co wiem, to trzeba stać na wzgórzu i po prostu patrzeć, co robią tamci... - Ale na boisku nie ma wzgórza! - No to po prostu będziemy stać i patrzeć. Trener na pewno będzie zadowolony :mrgreen: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DziubekR1 Opublikowano 15 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2009 http://demotywatory.pl/162817/Krzyzowka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pietia(lania) Opublikowano 18 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2009 http://w799.wrzuta.pl/audio/1X0RMd1AAYw/wypasiona_girl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
panzar Opublikowano 18 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2009 demotywator admin na urlopie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 18 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2009 Misiek i kotek http://www.youtube.com/watch?v=Chh85U4FsK0 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maly83 Opublikowano 19 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2009 Jak by wygladaly gry gdyby byl zachowany realizm :D http://www.cracked.com/photoshop_85_if-vid...were-realistic/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Efyr Opublikowano 19 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2009 (edytowane) Incredible, amazing, awesome Apple... Edytowane 19 Września 2009 przez Efyr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pietia(lania) Opublikowano 20 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2009 Prezydent: Czasem rano budzę się ze strachem. A czasem jej nie budzę. ---------------------------------------------------------------------------- Tato! Tato! - wolaja dzieci - Możemy sprzedać troche twoich butelek i kupic chleb? - Jasne... Ech... - pomruczał sobie ojciec. - Co wy byscie,dzieci, jadły gdyby nie ja... ---------------------------------------------------------------------------- Cześć tato, wróciłem! Ojciec siedzący przed komputerem, nie odrywając wzroku od monitora pyta: - A gdzieś ty był? - W wojsku tato ---------------------------------------------------------------------------- Świątynia Shaolin, Uczeń pyta Mistrza: - Mistrzu, jaka jest różnica między perłą a kobietą? - Różnica jest taka, że perłę można nawlec z dwóch stron, a kobietę z jednej tylko... Uczeń zmieszany: - Chciałbym zaprzeczyć mądrości jego wspaniałości Mistrza, ale słyszałem o kobietach, które można nawlec z obu stron. Na co mistrz odrzekł: - To nie kobiety, to PERŁY! ---------------------------------------------------------------------------- Przychodzi facet do seksuologa i mówi, że podczas stosunku jego żonie zginają się palce u stóp i nie wie czym jest to spowodowane. Seksuolog po dłuższym namyśle: A zdejmuje pan żonie rajstopy? ---------------------------------------------------------------------------- - Co moze byc gorszego od kamyczka w bucie? - Ziarenko piasku w prezerwatywie. ---------------------------------------------------------------------------- Przychodzi mąż do domu patrzy, a tu żona podłogę myje z pupą wypiętą do góry. Długo nie myśląc, podbiega, łapie za tyłek, spódnice podwija, majtki w dół i ognia. Zrobił co chciał, a żona odwraca się do niego i mówi z politowaniem: Jesteś taki sam pociach!y jak chłopaki u mnie w robocie... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Komixx Opublikowano 22 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2009 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 23 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2009 Co trzeba zażyć żeby takie rzeczy śmieszyły ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaciekCi Opublikowano 23 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2009 Co trzeba zażyć żeby takie rzeczy śmieszyły ? Najwidoczniej myśli, że będzie to "kontynuacja" słynnego "badger badger badger", niestety nie jest. :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
q8ic Opublikowano 24 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2009 Fazowy pong. Doszedłem do 20 lvl ale mam 11fps na cielaku ;c Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kev3 Opublikowano 24 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2009 Wrong Hole. Super wykonanie :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OCM4n14k Opublikowano 26 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2009 >>APEL Wojskowy<< Hehe, apel mojego kolegi, pamiętam, że zabronił tego wrzucać do internetu. Dzisiaj przez przypadek przeglądałem sobie YT i zauważyłem to :P. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hary Opublikowano 26 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2009 Hehe, apel mojego kolegi...Hehe, podejrzewam że ten apel, to jest apel co najmniej kilku tysięcy kolegów w naszym kraju. Zasadniczo to już tu kiedyś to było. Macie demota, żeby nie był taki totalny offtop. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Verter Opublikowano 26 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2009 no niezła mowa ;) Nawiązując polecam to: http://www.smog.pl/txt_gfx_audio/29217/ape...podcieranie_18/ :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
forest kila zbila Opublikowano 26 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2009 http://demotywatory.pl/20662 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
djsilence Opublikowano 28 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2009 Wielki szacun! Dorzucic wielki sticker Intel Inside P3 na drzwi :) http://www.liveleak.com/view?i=5c4_1254094215 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DziubekR1 Opublikowano 28 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2009 (edytowane) Podpialem dzisiaj Brothera DCP-165C, drukuje strone testowa, a tu taka niespodzianka :lol: (podpowiedz - czytaj druga linijke ;) ) Edytowane 28 Września 2009 przez DziubekR1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pigmej Opublikowano 28 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2009 (edytowane) wybieŻ :wink: Edytowane 28 Września 2009 przez Pigmej Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
carek Opublikowano 28 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2009 W 330c to samo już po pierwszym wydruku tego rzuciło mi się to w oczy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 29 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2009 nie wiem czy ja mam taki monitor.. ale czy tylko mi sie to mieni w oczach na zielono jak to czytam?:P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DziubekR1 Opublikowano 29 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2009 nie wiem czy ja mam taki monitor.. ale czy tylko mi sie to mieni w oczach na zielono jak to czytam?:P Tez to zauwazylem, ale to tylko daltego ze jakas gowniana jakosc skanu byla, na lepszej problemu nie ma, bo sprawdzilem :) EOT Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 30 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2009 a juz myslalem ze mam oczy do wymiany :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ShDe Opublikowano 30 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2009 Trzech facetów cale zycie zbieralo na wyjazd do Kenii, ale zbierali tak, ze jedli suchy chleb popijajac woda. No i w koncu uzbierali i wyjechali. Pewnego wieczoru jeden z nich mowi: - Ej chlopaki, moze napijemy sie wodki drugi mowi: - Ok, super a trzeci: - ku. .a ja cale zycie prawie nic nie jem, nie pije po to, zebysmy wyjechali! zbieram na to, zebym mogl sobie pozwolic na zwiedzanie, na wycieczki!!! a wy wydajecie na wodke??? ja sie na to nie pisze! Obrazony poszedl spac. No wiec tych dwoch poszlo, kupilo 2 flaszki, nachlali sie i wrocili do domu. Rano wstaja, patrza, a nie ma trzeciego! Wychodza przed kwaterke... patrzą... a tam lezy krokodyl - gruby, ogromny, piekny krokodyl z otwarta paszcza! Patrza - a z tej paszczy wystaje glowa tego trzeciego. Stoja tacy naje. .i, patrzą i jeden mowi: - Patttssssszzzzz starrrryyyyyy, na wooooodke seeepillllll, a śpiwooorek toooo Lacostyyy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deserted Opublikowano 30 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2009 Underworld - Born Slippy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emilek Opublikowano 1 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2009 :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
djsilence Opublikowano 2 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2009 (edytowane) http://www.liveleak.com/view?i=b50_1254431593 Sto wielkich hitów internetu w 3 minuty. (nie najwiékszych, bo paru braklo :) ) EDIT: Edytowane 2 Października 2009 przez djsilence Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuucOm Opublikowano 2 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2009 http://www.liveleak.com/view?i=b50_1254431593 Sto wielkich hitów internetu w 3 minuty. (nie najwiékszych, bo paru braklo :) ) Gdzie jest AGK się pytam ;d. http://www.youtube.com/watch?v=i0GXeAfh4Zo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Art385 Opublikowano 4 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2009 Nie wiem czy było ale śmieszy mnie to niezmiennie od dluższego czasu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...