Gość Adamuss1394 Opublikowano 28 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2010 Jednak kacapy to kacapy ;D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deserted Opublikowano 29 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2010 Bajki - Mistrzowie.org - Najlepsze komentarze i cięte riposty z polskich forów oraz zaskakujące skriny z innych stron ogólnie dużo śmiechu na tej stronie :) 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BuMeL Opublikowano 30 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2010 Do hrabiego przychodzi Jan i mówi: - Jaśnie panie! Znowu przyszedł ten żebrak, który twierdzi że jest pana krewnym. - To chyba jakiś idiota! - Ja też tak myślę. Ale to jeszcze nie dowód! 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
q8ic Opublikowano 31 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2010 po angielsku: 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D.rek Opublikowano 31 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2010 Chłopak podchodzi do dziewczyny i mówi: - Ale jesteś ładna ! Ona na to: - Niestety nie mogę powiedzieć tego o tobie.. Chłopak niespeszony: - To zrób tak jak ja - SKŁAM !! 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Melampus Opublikowano 1 Września 2010 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2010 (edytowane) To się nazywa hardkor. Umarł uprawiając seks z drzewem - Niewiarygodne.pl Edytowane 2 Września 2010 przez Melampus Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniakalny Opublikowano 1 Września 2010 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2010 mistrzostwo 3 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
carek Opublikowano 1 Września 2010 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2010 (edytowane) - uwaga język. Edytowane 1 Września 2010 przez carek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KHOT Opublikowano 2 Września 2010 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2010 A router comes into a doctor's office and says: it hurts when IP :lol2: 2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BuMeL Opublikowano 3 Września 2010 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2010 Wyślij sms o treści: pocałuj mnie w d**ę pod numer 112 lub 997. Do wygrania dwie srebrne bransoletki, darmowe zdjecia oraz wycieczka do budynku z kratami. Życzymy powodzenia! 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin_gps Opublikowano 4 Września 2010 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2010 Reprezentacja Polski w piłce nożnej jest jak jajo - duży udział w grze, ale nigdy nie wchodzi :lol2: 2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stivo Opublikowano 4 Września 2010 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2010 Takie kurze? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sysak Opublikowano 4 Września 2010 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2010 (edytowane) Nie kurze. :P Wskazówka: seks Edytowane 5 Września 2010 przez Sysak 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stivo Opublikowano 4 Września 2010 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2010 Ja dobrze wiem o co chodzi, ale jajo do tego tekstu pasuje jak świni siodło.. Jakiś zakaz pisania wyrazu jądro(-a)? 5 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
forest kila zbila Opublikowano 4 Września 2010 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2010 3 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Armo Opublikowano 5 Września 2010 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2010 Ktoś lubi ambient?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwazor Opublikowano 5 Września 2010 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2010 (edytowane) Ktoś lubi ambient?? http://www.youtube.c...h?v=QspuCt1FM9M He heh ja lubie ( modyfikacje z progsem Goldwave ) ale ta jest naprawde niezła ...... Ale z tą wizualizacja to dopiero ma wymiar : http://www.youtube.com/watch?v=J0RqzP_N2Ps&feature=related Edytowane 6 Września 2010 przez Kwazor Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Endymion Opublikowano 6 Września 2010 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2010 :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zwykły User Opublikowano 6 Września 2010 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2010 Nowa kur... jakość kina akcji!!! Szacun :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szela Opublikowano 6 Września 2010 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2010 Nie wiem czy bylo i czy suchar ale daje :P 2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Verter Opublikowano 7 Września 2010 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2010 http://www.youtube.com/user/tippexperience Buhaha :D 3 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Modd Opublikowano 8 Września 2010 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2010 Co Komorowski robi w wolnym czasie fristajlo? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dimek Opublikowano 8 Września 2010 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2010 Czym różni się murzyn od ławki :?: Ławka potrafi utrzymać 4-osobową rodzinę 5 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 9 Września 2010 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2010 Zostalem zmasakrowany Zemsta dyrygenta - Mistrzowie.org - Najlepsze komentarze i cięte riposty z polskich forów oraz zaskakujące skriny z innych stron 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carson Opublikowano 9 Września 2010 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2010 Zostalem zmasakrowanyZemsta dyrygenta - Mistrzowie.org - Najlepsze komentarze i cięte riposty z polskich forów oraz zaskakujące skriny z innych stron dobra strona :lol: 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aquarium Opublikowano 9 Września 2010 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2010 Wymarzona podróż luksusowym liniowcem za kilka tys.$ nie musi być koniecznie taka jak na ulotce :> 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 9 Września 2010 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2010 http://www.youtube.com/watch?v=MJaHHC95OPc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JROX Opublikowano 9 Września 2010 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2010 :lol2: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BuMeL Opublikowano 10 Września 2010 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2010 Żona czeka na męża, już trzecia w nocy. Nagle otwierają się drzwi i wchodzi pijaniutki mąż. Żona do niego: - Co to jest, o której to ty wracasz! - Jakie wracasz, po gitarę wpadłem... 2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thuGG Opublikowano 10 Września 2010 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2010 Żona czeka na męża, już trzecia w nocy. Nagle otwierają się drzwi i wchodzi pijaniutki mąż. Żona do niego: - Co to jest, o której to ty wracasz! - Jakie wracasz, po gitarę wpadłem... http-~~-//www.youtube.com/watch?v=FYiZOuY7Q_c 2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...