yuucOm Opublikowano 16 Listopada 2010 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2010 (edytowane) http://www.youtube.com/watch?v=EbAJivTHPoQ Edytowane 16 Listopada 2010 przez yuucOm 3 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BuMeL Opublikowano 17 Listopada 2010 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2010 Facet żył na bezludnej wyspie. Miał tam wszystko. Jedzenie, picie, dach nad głową, brakowało mu jednak kobiety. 50 metrów od jego wyspy była druga wyspa, pełna pięknych, wyuzdanych kobiet. Co dzień wieczorem obserwował je gdy wyczyniały harce rodem z Lesbos. A one przywoływały go, a on nie mógł płynąć, gdyż akurat w tym miejscu zawsze roiło się od rekinów... A życie było mu milsze niż sex... Pewnego dnia, gdy siedział sobie na brzegu, obserwując kobiety z drugiej wyspy, podeszła do niego złota żabka. - Cześć - mówi. - Jestem złota żabka. Mogę spełnic twe jedno życzenie. Jedno i tylko jedno. Zastanów się dobrze, bo szansę masz jedyną i ostatnią. Gość popatrzył i mówi: - Je*nij mi tu proszę mostek! Na to żabka, stajac na tylnich łapkach, wyginając się do tyłu: - Toś qrrwwwa wydumał.... 4 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Tony Soprano Opublikowano 17 Listopada 2010 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2010 Z DEDYKACJA DLA WSZYSTKICH CIEZKO PRACUJACYCH... Pewnego dnia bardzo zapracowana sowa postanowila nic nie robic zarówno cale noce jak i dnie. Byla po prostu przepracowana. Pomyslala sobie, ze bedzie sie opi***alać. Siadla zatem zmeczona na galezi drzewa, jedno skrzydlo zalozyla sobie za glowe i odpoczywa wymaciach!ac jedna nózka. Nagle biegnie sobie sciezyna zajac: - Co robisz sowa? - Nic. Opi***alam sie. - A to tak mozna? - A nie widac? - To ja tez bede sie opi***alac! Polozyl sie zajaczek pod drzewem. Podlozyl sobie jedna lapke pod glowe i wymaciach!e nózka. Przebiega drugi zajac: - Co robisz zajac? - Opi***alam sie. - A to tak mozna? - A nie widac? - No widze, widze! To ja tez bede sie opi***alac! Polozyl sie zajaczek kolo pierwszego zajaczka. Leniuciach!e. Polozyl sobie jedna lapke pod glowa i macha nózka w powietrzu. Nagle zza drzewa wychodzi wilk. Zjadl jednego zajaca, Zjadl drugiego zajaca, oblizal sie. Spojrzal do góry i pyta sowe. - Hej sowa, Co robisz? - Opi***alam sie! - A te dwa zajace tez sie opi***alaly? - Tak. A jakze. Wilk chwile pomyslal i do sowy: - No widzisz sowa tylko Ci u góry moga sie opi***alac! 12 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
metal Opublikowano 17 Listopada 2010 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2010 (edytowane) hehehe Zarejestrowałeś się na forum tylko po to, żeby w temacie śmiechu napisać 'hehehe'? W sumie, to... rzeczywiście się tutaj nadaje... sz [ ; Need for Speed :wink: :oops: :? A to zasługuje na miano epic fail - 2010 asian games quarterfinal uzbekistan vs qatar :D Edytowane 17 Listopada 2010 przez metal 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BuMeL Opublikowano 18 Listopada 2010 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2010 Żyrafa opowiada zajączkowi : - Nawet nie wiesz, jak to wspaniale mieć taką dłuuuugą szyję. Sięgnę wszędzie, do każdej gałązki, a potem... Pomyśl: każdy listek, który zerwę i przeżuję, wędruje potem tak dłuuugo, dłuugo w dół... Ach... jaka to rozkosz... Zajączek słucha nie reagując. Żyrafa ciągnie dalej: - A gdy przychodzi upał... Idę nad rzekę, pochylam głowę, zaczerpuję wody... Nie wyobrażasz sobie, jaka to rozkosz, gdy zimna, orzeźwiająca woda spływa w dół, chłodząc mnie coraz bardziej i bardziej... Moja szyja rozkoszuje się tym chłodem, centymetr po centymetrze, metr po metrze, a ja wraz z nią... Ech, gdybyś wiedział, zajączku, jak to wspaniale mieć taką dłuuugą szyję. Zajączek przechyla tylko lekko głowę i pyta: - Rzygałaś kiedyś? 6 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kwasior500 Opublikowano 19 Listopada 2010 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2010 http://pics.blameitonthevoices.com/072010/evolution_of_steve_jobs_fashion.jpg 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Melampus Opublikowano 19 Listopada 2010 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2010 (edytowane) I niech mi ktoś teraz powie, ze nie wie o co chodzi w "Modzie na Sukces" :lol2: :lol2: :lol2: :lol2: :lol2: :lol2: :lol2: :lol2: :lol2: Edytowane 19 Listopada 2010 przez Melampus Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aerial Opublikowano 20 Listopada 2010 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2010 (edytowane) Edytowane 20 Listopada 2010 przez aerial 4 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuucOm Opublikowano 20 Listopada 2010 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2010 (edytowane) Edytowane 20 Listopada 2010 przez yuucOm 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 21 Listopada 2010 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2010 http://www.youtube.com/watch?v=xD15l2yZLj8 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BuMeL Opublikowano 22 Listopada 2010 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2010 (edytowane) Stirlitz wszedł do gabinetu i ujrzał Mullera leżącego na podłodze i nie dającego oznak życia. - Otruty - pomyślał Stirlitz przyglądając się rączce siekiery wystającej z piersi. Potencjalnie niechciane treści: Wsiada Arab do taksówki. - Dokąd? - Proszę mnie wysadzić pod ambasadą. Edytowane 22 Listopada 2010 przez BuMeL 2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D.rek Opublikowano 22 Listopada 2010 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2010 Nie śledzę tematu piłki nożnej, więc z tym większym zaciekawieniem obejrzałem Najgorsze pudła ostatnich lat (Interia - 1 filmik już nie działa) 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rikki Opublikowano 22 Listopada 2010 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2010 (...)Oba doprawdy świetne. Nie ma to jak dobry dowcip pisany. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniakalny Opublikowano 22 Listopada 2010 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2010 Tytułem wstępu: pracowałem w firmie zajmującą się ogrzewaniem podłogowym (kable, maty itp) i wyłożyliśmy powierzchnię ok. 500 m kw. w jednym z centr handlowych. Ideą kabli grzewczych jest ich opór elektryczny, przez co się grzeją (kontrolowanie!), więc dla różnych długości kabla stosuje się kable o różnej rezystancji. Skrócenie kabla 10-metrowego o 10 cm spowoduje, że kabel się spali. Kabel leżał pod betonem parkingu (żeby topił śnieg w zimę), ale zostało około 5 metrów, więc zostawiliśmy na noc, rano mieliśmy go gdzieś upchnąć w beton. Rano przychodzimy - wystający odcinek ktoś odciął i sobie zabrał. Jedyną osobą w nocy był [c]ieć, więc idzie[m]y do niego: [m] - Dzień dobry, widział pan kto ukradł 5 metrów kabla oporowego z tamtego miejsca? wystawał z betonu. Chwila ciszy. [m] - Wie pan, to jest kabel oporowy, grzewczy, jego skrócenie nawet o 5 cm powoduje, że się spali po 10 minutach pracy i trzeba go będzie wymienić. koszt kabla to 8400 PLN plus 30% jego wartości za położenie. [c] - No patrz pan, to była najdroższa antena do telewizora i najdroższy bat dla konia, jakie kiedykolwiek zrobiłem... :lol: 5 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Dimek Opublikowano 24 Listopada 2010 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2010 (edytowane) Coś o policji i prostytutkach... - Otwierać! Policja! - Nie zamawialiśmy policji, tylko prostytutki! - Ale to sąsiedzi nas wzywali! - Sąsiedzi wzywali, to niech sąsiedzi ruchają... Edytowane 24 Listopada 2010 przez Dimek 10 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aerial Opublikowano 24 Listopada 2010 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2010 (edytowane) Edytowane 24 Listopada 2010 przez aerial 2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuucOm Opublikowano 25 Listopada 2010 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2010 (edytowane) Edytowane 25 Listopada 2010 przez yuucOm Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin_gps Opublikowano 26 Listopada 2010 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2010 http://www.youtube.com/watch?v=zuiZ-Z4UIPE&feature=related dobry fail Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaz!o Opublikowano 26 Listopada 2010 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2010 Kolega z klasy powiedział Jasiowi, że wymyślił dobry sposób na szantażowanie dorosłych: - Mówisz tylko "Znam całą prawdę" i każdy dorosły głupieje, bo na pewno ma jakąś tajemnicę, której nie chciałby ujawnić... Podekscytowany Jasio postanowił wypróbować świeżo zdobytą wiedzę w domu. Podchodzi do mamy i mówi: - Znam całą prawdę. I... dostał 50 złotych z przykazaniem, żeby nic nie mówił ojcu. Zachwycony biegnie szybko do ojca i mówi: - Znam całą prawdę. I dostał 100 złotych z zastrzeżeniem, żeby nic nie mówił matce. Rozochocony Jaś postanowił więc wypróbować nową metodę również na kimś spoza rodziny. Nadarzyła się okazja, kiedy listonosz przyniósł pocztę. - Znam całą prawdę! - mówi z szelmowskim uśmiechem Jasio. Listonosz pobladł, poczerwieniał, rzucił listy na ziemie, rozłożył ramiona i wzruszonym głosem wyszeptał: - W takim razie uściskaj tatusia... 7 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Harry Lloyd Opublikowano 28 Listopada 2010 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2010 parkowanie w limanowej dobry fail WTF? A tu jeden co przynajmniej mówi co myśli. :) http-~~-//www.youtube.com/watch?v=a8SH18oQ4nA Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuucOm Opublikowano 29 Listopada 2010 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2010 (edytowane) http://www.youtube.com/watch?v=oh5_0Ju352A Edytowane 29 Listopada 2010 przez yuucOm 3 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniak Opublikowano 29 Listopada 2010 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2010 Czy ktoś z was oglądał (lub ogląda) StarGate: SG-1? Ci którzy mieli styczność z serialem zapewne pamiętają ten oto fragment: :) http://www.youtube.com/watch?v=ksbGZl9dggY Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trawienny Opublikowano 30 Listopada 2010 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2010 (edytowane) Odsluchajcie: Google Translate BeatBoxer Edytowane 30 Listopada 2010 przez Trawienny 3 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaz!o Opublikowano 30 Listopada 2010 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2010 Hardcorowy koksu, co za pompa! http://www.youtube.com/watch?v=OiaSY0S9ACw&feature=player_embedded 3 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 30 Listopada 2010 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2010 Gośc chyba spokojne starości nie dożyje. :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deserted Opublikowano 30 Listopada 2010 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2010 Polsat ugiął się pod presją, pokaże w Święta "Kevina" :razz: 2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Harry Lloyd Opublikowano 30 Listopada 2010 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2010 (edytowane) Hardcorowy koksu, co za pompa! http://www.youtube.c...player_embedded http://media.gtanet....ori-kibbutz.jpg :D Sorry, ale IPB zmienia niektóre linki z jakiegoś powodu. Tak samo z jakiegoś sertwisu o F1 zawsze linki nie działają, bo obcina znaki. Edytowane 1 Grudnia 2010 przez Harry Lloyd Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tony Soprano Opublikowano 1 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2010 http://media.gtanet....ori-kibbutz.jpg :D popraw linka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BuMeL Opublikowano 1 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2010 Co by się poranną kawą nie popluć. Przechwałki dwu lekko podpitych facetów: - Ostatnio pomyliłem żonę z rabusiem. Musiałbyś widzieć, jak wrzeszczała, jak się opierała, kiedy ją przez okno wyrzucałem! - To jeszcze nic! Ja kiedyś pomyliłem rabusia z żoną! Dopiero byś widział, jak on krzyczał i jak się opierał! Malarze malują pokój. Jeden maluje sufit, drugi wchodzi i pyta: - Mocno trzymasz pędzel? - Tak, a co? - Bo drabinę zabieram. Dom Stirlitza okrążyli gestapowcy. - Otwieraj! - krzyknął Mueller. - Stirlitza nie ma w domu! - powiedział Stirlitz. W ten oto sprytny sposób Stirlitz już piąty raz przechytrzył gestapo. 4 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Harry Lloyd Opublikowano 1 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2010 Nie używajcie pirackiego oprogramowania w firmie. Oni nielegalni – DONIEŚ I UKARZ. Leszek zdradzał żonę – doniosła na niego! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...