Skocz do zawartości
kilobajt

Topic śmiechu

Rekomendowane odpowiedzi

A czemu? :) Napisałem, ze nie jest to dla przewrazliwonych, wiec na stacie pewne osoby moga sobie to odpuscic zamiast pozniej marudzic. Tresc jak tresc.... Prawde powiedziawszy jest to prawdziwsze i co istotniejsze zabawniejsze, niz wiele betonow z tego tematu :) Ale juz jakis urazony zaminusował, tak to juz bywa :) Ha ha :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ŁoŁ, widzę że mini afera się zrobiła z powodu jednego filmiku (usuniętego, ale to nic straconego, o czym niżej). Hmm, miałem już wczoraj to napisać myśląc że nic z tego nie wyniknie...

Słuchajta. Ten filmik już tutaj był i jest, zresztą SAM go wrzucałem. O, tutaj KLIK

więc luzzz:

Siedzą 2 małpy na drzewie. Jedna je banana, druga się jej pyta:

- Co jesz?

- Banana.

- A czemu on taki brązowy?

- Bo jem go drugi raz

Jeśli blondynka ma ciemne odrosty, to znaczy że jej mózg jeszcze walczy

:wink:

• Upvote 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A kto stwierdził, że dla większości nie? ;> Ja bym się nie wypowiadał "za większość". Po drugie fajfus był plastykowy(tzn z materiałów sztucznych), a filmik był dość profesjonalnie zrobiony, pomijając fakt że momentami przesadzony ;) Mnie rozbroiła końcówka.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość ma gadane. Widziałem go już jakiś czas temu, teraz jest dostępnych więcej filmów, oczywiście polecam zobaczyć wszystkie!

Uwaga: występują wulgarne słowa, ale gdzie ich dziś nie ma...

http-~~-//www.youtube.com/watch?v=1TiJZzmiF5g

• Upvote 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Żart o zakupie Motoroli przez Google który pojawił się w pewnym podcastcie:

"Basically Larry Page's secretary was told to go buy a Motorola phone and she ended up buying Motorola instead."

Specyficzne ale ja zanosiłem się od śmiechu.

• Upvote 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość Harry Lloyd

Żart o zakupie Motoroli przez Google który pojawił się w pewnym podcastcie:

"Basically Larry Page's secretary was told to go buy a Motorola phone and she ended up buying Motorola instead."

Specyficzne ale ja zanosiłem się od śmiechu.

Dzis rano. Larry Page (CEO Google Corp.) zgubil telefon. Mówi wiec do asystenki: kup mi motorole. Mija kilka godzin, asystenka odzywa się do szefa: motorola kupiona!. Larry: który model???. Asystenka: model?!?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Przepis na szarlotkę w wersji dla facetów:

1. Z lodówki weź 10 jajek - połóż na stole ocalałe 7, wytrzyj podłogę. Następnym razem uważaj!

2. Weź sporą miskę i wbij jajka rozbijając je o brzeg naczynia.

3. Wytrzyj podłogę, następnym razem bardziej uważaj! W naczyniu mamy 5 żóltek.

4. Weź mikser, włóż do niego skrzydełka i zaczynaj ubijać jajka.

5. Odszukaj skrzydełka i włóż ponownie do miksera, tym razem wciskając.

6. Umyj twarz, ręce i plecy. W naczyniu pozostały 2 żółtka - nie panikuj, dokładnie tyle potrzeba na szarlotkę.

7. Oklej ściany i sufit kuchni gazetami, meble pokryj folią, będziesz dodawał mąkę.

8. Nasyp 20 dkg mąki do szklanki, pozostałe 80 dkg zbierz z powrotem do torebki.

9. Sprawdź czy ściany i sufit są oklejone szczelnie, przystąp do miksowania.

10. Weź szybciutko prysznic!

11. Weź 4 jabłka i ostry nóż.

12. Idź do apteki po jodynę, plaster i bandaże. Po powrocie zacznij obierać jabłka. Przemyj jodyną kciuk!

13. Potnij jabłka w kostkę pamiętając, że potrzebujesz 2 jabłka, więc nie wolno zjeść więcej niż połowę! Przemyj jodyną palec wskazujący i środkowy.

14. Jedyne pozostałe jabłko pocięte w kostkę wrzuć do naczynia z ciastem, pozbieraj z podłogi pozostałe kawałki i przemyj wodą.

15. Wymieszaj wszystkie składniki w naczyniu mikserem, umyj lodówkę bo jak zaschnie to nie domyjesz!

16. Przelej ciasto do foremki, wstaw do piekarnika.

17. Po godzinie, jesli nie widać żadnych zmian w środku to włącz piekarnik.

18. Po przebudzeniu nie dzwoń po straż pożarną! Po prostu otwórz okno.

19. Po tych traumatycznych przeżyciach najlepiej smakuje schłodzona żubrówka z sokiem jabłkowym.

• Upvote 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi