Gość Harry Lloyd Opublikowano 19 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2011 http-~~-//www.youtube.com/watch?v=-N_UuImPL4E Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slavok Opublikowano 19 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2011 selfcontrolfreak 2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aerial Opublikowano 19 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2011 http://i.imgur.com/uOdhW.png 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slavok Opublikowano 19 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2011 http://www.youtube.com/watch?v=bxU_hecyCbA :lol: :lol: 8 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deserted Opublikowano 19 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2011 Pingwinek 2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 20 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2011 http://www.youtube.com/watch?v=XhHV_1P0qM4 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 20 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2011 (edytowane) slavOK - dzięki. Przywracasz tym samym wartość tego wątku bo 99% yt tutaj to chłam. Kawały są da best. Aktorka spotyka się z koleżanką i opowiada jej o spotkaniu ze znanym reżyserem. - no i wiesz, poszliśmy do barku i dał mi do przeczytania scenariusz. Główna bohaterka to rola idealna dla mnie, nic nie muszę grać, normalnie moje życie. Poszliśmy do pokoju a on mi powiedział, że w tym filmie widziałby mnie w roli pokojówki. Wierzysz w to ? Ta pokojówka nie wypowiada przez cały film ani jednej kwestii ! - no i co zrobiłaś ? - no jak to co. Roześmiałam mu się prosto w jajca. Edytowane 20 Września 2011 przez Kaeres 2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sysak Opublikowano 20 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2011 (edytowane) http-~~-//www.youtube.com/watch?v=MjL0011ORb4 :lol: i oni tak na serio... Edytowane 20 Września 2011 przez Sysak 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deserted Opublikowano 20 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2011 slavOK - dzięki. Przywracasz tym samym wartość tego wątku bo 99% yt tutaj to chłam. Kawały są da best. Masz trochę racji, ale bez przesady, naprawdę 99%? Gdyby mi nie pasował ten temat, to na pewno bym tutaj nie zaglądał. btw. taki pomysł dla Ciebie: może kolega będzie Ci podsyłał swoje kawały na gg albo @, po co tutaj tracić czas na denne filmiki? :) Coś ode mnie http-~~-//www.youtube.com/watch?v=kDue32sthbU http://www.youtube.com/watch?v=kDue32sthbU 2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Mekin Opublikowano 20 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2011 Jako zwolennik tradycyjnych dowcipów też coś dorzucę, z osobistych zbiorów (jest tego trochę więcej, ale nie będę robił posta-giganta). UWAGA: mogą pojawić się kontrowersyjne treści. Jeśli ktoś jest wrażliwy na tematykę koloru skóry, religii, polityki, równouprawnienia etc. w DOWCIPACH, proszony jest o nie czytanie dalszej treści posta. Jedzie ksiądz przez małą mieścinę, na głównym skrzyżowaniu, tuż przed drzwiami komendy policji leży rozjechany pies. Ksiądz zdegustowany brakiem reakcji zatrzymuje auto, wchodzi na komendę i mówi: - Panowie chciałem zwrócić uwagę, że przed waszymi drzwiami leży rozjechany pies i zero reakcji z waszej strony! Na to gliniarz głupio się zaśmiał i mówi: - Ja myślałem, że to wy jesteście od pogrzebów. Ksiądz na to też z ironicznym uśmiechem: - Przyszedłem zawiadomić najbliższą rodzinę. ---- Podczas strajku kolejarzy do dwóch siedzących przy piwku maszynistów podchodzi trzeci i pyta co nowego słychać: - A wiesz stary - jedziemy jak zwykle z Heńkiem na trasie do Szczecina, nagle patrzymy - a przy torach leży rozebrana laska... mowie Ci - tak ze dwadzieścia latek, pięknie opalona. No to ja po hamulcach, zatrzymaliśmy cały skład - i wzięliśmy ją do lokomotywy. - I co? - No jak to co? Całą drogę do Szczecina i z powrotem - najpierw ja, potem Heniek. Znowu ja, potem on dwa razy, a potem obaj... jakie ciałko... stary! Ale była jazda! - No tego chłopaki, a do buzi brała? - E no co ty stary! Głowy to myśmy nie znaleźli... ---- Idzie turysta i nagle widzi bace kucającego sobie w krzakach. - Baco, co robicie? - No srom, nie widzisz? - A gacie? - Łoo k*rwa!! ---- Na dyskotece Rosjanin tańczył z dziewczyną Turka... Nie trwało długo, stanął przed nim Turek, byczysko chłop: - Ty, a w dziób chcesz? - To jest pierwszy z waszych problemów - odpowiedział Rosjanin - agresja. Ciągle szukacie zwady, nawet wtedy, kiedy nie ma żadnego powodu. Dyskoteka się skończyła, Rosjanin wychodzi, a tam czeka na niego tłum Turków.- No, teraz się z tobą policzymy - warknęli Turcy gremialnie. - A to jest drugi z waszych problemów - powiedział Rosjanin. - Nie potraficie załatwiać spraw po męsku sam na sam, tylko zawsze musicie zwoływać wszystkich "swoich". - Zaraz nam to odszczekasz! - wrzasnęli Turcy wyciągając noże. - I to jest trzeci z waszych problemów - westchnął ciężko Rosjanin wyciągając kałasznikowa - zawsze na strzelaninę przychodzicie z nożami... ---- Jasiu skończył 11 lat, ale nikt jeszcze nie złożył mu życzeń i był ciekawy czy ktokolwiek pamięta o jego urodzinach. Tak więc pobiegł do mamy i woła: -Mamo! Mamo! Zgadnij ile mam lat? -Nie wiem. -Jedenaście, mamo... jak mogłaś nie pamiętać... Zmartwiony pobiegł do pokoju obok, do taty, sprawdzić, czy chociaż on pamięta: -Tato, zgadnij ile mam lat? -Hmm.. daj mi się zastanowić - po czym włożył Jasiowi rękę w majtki i przebierał w nich ponad godzinę... Aż wreszcie odpowiedział: -Jedenaście! -Tatusiu! Skąd wiedziałaś? -Słyszałam jak rozmawiałeś z matką. ---- W przedziale pociągowym siedziała matka z córką, a na przeciwko pewien facet. Podczas jazdy córka pierdnęła sobie, a że nie uczyniła tego po cichu, matka chcąc się wytłumaczyć mówi do faceta: - Ale piorun gdzieś mocno uderzył. Facet na to: - To musiał chyba trafić w g*wno, bo tak strasznie śmierdzi. ---- Założyli się rosyjski i amerykański dyrektor parku rozrywki, kto ma straszniejszą jaskinie strachu. Wchodzi Ruski do amerykańskiej jaskini i widzi - szkielety, wampiry, zjawy, łańcuchy, kajdany... Wchodzi Amerykaniec do ruskiej jaskini. Ciemny, wąski korytarz, na końcu światełko. Gdy dochodzi do tego światełka, słyszy za sobą złowieszczy odgłos zatrzaskiwanych drzwi. Zauważa, że krąg światła pochodzi z niewielkiej świecy. Podchodząc bliżej dostrzega, że świece trzyma dwumetrowy, nagi Gruzin. I w dodatku pyta: - Dupę myłeś? (i gasi świecę). ---- Podchodzi "nieświeży" mężczyzna do kobiety i mówi: - Da mi pani złotówkę? - Tak, dam panu, ale musi pan mi przysiąc, że nie przeznaczy jej pan na alkohol. - Jasne, ku*wa, kupię sobie dom. ---- Każdej nocy pod okno kobiety, której mąż pracuje na trzecią zmianę, przychodzi mężczyzna, puka w szybę, a kiedy ona podchodzi do okna, to pyta: - Czy pani ma dupę? Kobieta nie odpowiada, tylko zdenerwowana zamyka okno. Wreszcie poskarżyła się mężowi, żeby choć raz został na noc w domu. On zostaje. Późnym wieczorem zjawia się pod oknem mężczyzna i jak zwykle pyta: - Czy pani ma dupę? - Odpowiedz "mam" - szepcze mąż - a ja go walnę w głowę. - Mam! - odpowiada żona. - To niech pani spyta swego męża, czemu w takim razie chodzi do mojej żony? ---- Do baru wchodzi ksiądz, gwałciciel i pedofil... A to dopiero pierwszy z dzisiejszych z klientów. ---- Pewnego słonecznego dnia, mąż postanawia wybrać się na ryby. Pyta swojej żony - Jedziemy na ryby, Ty, ja i pies. - Ale ja nie lubię łowienia. - Bez dyskusji, jedziemy i już. - Naprawdę muszę? Nie chce jechać z Tobą na ryby! - Dobra. Dam ci trzy opcje do wyboru. Pierwsza - jedziesz na ryby ze mną i z psem. Druga - robisz mi laskę. Trzecia - Dasz mi się wziąć od tyłu. Ja idę teraz do garażu przygotować sprzęt, a Ty się zastanów czego chcesz. Po dwudziestu minutach mąż wraca do kuchni, gdzie żona jeszcze trochę marudzi, ale w końcu się zgadza. - Dobra, zrobię Ci laskę Po jakimś czasie przestaje i mówi: - To jest ohydne, smakuje jak g**no! - No tak, pies też nie chciał jechać na ryby... ---- Grupa studentów przyjechała na praktyki do kołchozu na obrzeżach Syberii. Miejscowi zaprosili ich na wieczorek integracyjny. W trakcie - jeden ze studentów widzi, jak w pewnej chwili sześciu kołchoźników wynosi jednego z nich - zalanego w trupa. Pyta jednego z miejscowych: - Gdzie oni go niosą? - Do sąsiedniego pokoju. - A po co? - No wiesz..., u nas kobiet nie ma, więc trzeba korzystać z tego, co los da - idą tam w kilku i sobie używają... Student wystraszony, postanowił się pilnować, niestety, pół godziny później i jemu się ''zmarło''... Ocknął się po jakimś czasie i czuje, że jest niesiony - zaczyna wrzeszczeć niemiłosiernie: - Nie!!! Nie chcę! Puśćcie mnie! Nie chcę do tamtego pokoju!!! W odpowiedzi słyszy: - Nie szarp się tak i nie denerwuj. My cię już z powrotem niesiemy. ---- Rzeźnik miał syna, mało rozgarnietego, ale jedynego, wiec chcial mu przekazac dorobek zycia. Prowadzi go do fabryki i mówi: - Zobacz tu jest maszyna, wkladasz do niej barana, wychodzi parówka,kapujesz? - Nie ! - No, ku*wa, co tu do nierozumienia, baran, maszyna, parówka - kapujesz? - Nie - No ja pie*dole - patrz tutaj: tu wkladasz barana. Chodz na druga strone - widzisz ? Wychodzi parówka. Kumasz ? - Nie, ale tato, a jest taka maszyna gdzie wklada sie parówke a wychodzi baran ? - Tak, ku*wa! Twoja matka ---- W szkole pani nauczycielka zadała dzieciom pracę domową - wymyślić jakiś fajny kolor. Jasiu cały dzień się zastanawia, myśli, kombinuje... - Mam! Kanarkowo żółty! Ale myśli sobie - Małgosia jest najlepszą uczennicą, jak ona też wymyśli kanarkowo żółty? Trzeba do niej zadzwonić. Jak pomyślał tak zrobił. - Cześć Małgośka, jaki kolorek sobie wykombinowałaś? -Kanarkowo żółty. - Aha... no to cześć... Jasiu lekko podłamany, ale cóż tu robić, myśli nad innym kolorem. - Bladoniebieski! Tak! Bladoniebieski! Ale zadzwonię jeszcze do Mikołaja, bo może się powtórzyć cała sytuacja. - Yo Miki! Jaki kolor zapodajesz? - Cziekierap Jaśko! Bladoniebieski - Uuuu... no to strzałka. Jasio lekko podłamany, ale nagle olśnienie: - Krwistoczerwony! Extra, krwistoczerwony to jest to! Cały dzień chodzi powtarzając "krwistoczerwony", "krwistoczerwony"... Przed snem - "krwistoczerwony". Rano - "krwistoczerwony". Całą drogę do szkoły powtarza sobie "krwistoczerwony, krwistoczerwony" Nadszedł czas lekcji. Pani zwraca się do uczniów. - Mieliście zadanie domowe, to może Małgosia. - Kanarkowożółty. - Ślicznie. Mikołaj? - Bladoniebieski. -Piękny kolor, świetnie! W tym momencie otwierają się drzwi do klasy, w nich staje Dyrektor z małym murzynkiem. - Drogie dzieci to jest George i w ramach wymiany uczniów będzie u nas przez miesiąc. - To może George wymyślisz na poczekaniu jakiś kolor? - sugeruje pani nauczycielka. - Hmm... Krwistoczerwony? - Wspaniale Dżordż. Jasiu, twoja kolej. -Jeb*ny czarny... ---- Zima. Legowisko niedźwiedzi. Mały niedźwiadek budzi starego siwego misia: - Dziadku! Dziadku, opowiedz mi bajkę! - Śpij... - mruczy dziadek - ...nie czas na bajki... - Ale dziadku! No to pokaż teatrzyk! Ja chcę teatrzyk! - krzyczy mały. - No dooobrze... - sapie dziadek gramoląc się pod łóżko i wyciągając stamtąd dwie ludzkie czaszki. Wkłada w nie łapy i wyciągając je przed siebie mówi: - Docencie Nowak, co tak hałasuje w zaroślach? - To na pewno świstaki, panie profesorze... ---- Trzech facetów opowiada o swoich żonach: Niemiec: Moja żona jest sroga jak owczarek niemiecki! Francuz: Moja żona jest rozkoszna jak francuski pudelek! Rosjanin: Moja żona to też suka, tylko nie wiem, jakiej rasy. ---- Jasiu przychodzi ze szkoły i mama pyta się Jasia: - Jasiu jak było w szkole? - A dobrze- odpowiada Jasio. Pani mnie wyróżniła, powiedziała że cała klasa to debile a ja największy. ---- Syn pyta ojca...jaka jest różnica pomiedzy cipką a pi*da -ojciec wziął syna do sypialni...odsłania kołdre i mówi ...widzisz synku...to jest cipka -A czy moge dotknąc ??..pyta syn -Nie...odpowiada ojciec...bo sie ta pi*da jeszcze obudzi ---- Cześć tato, wróciłem!!! Ojciec siedzący przed komputerem, nie odrywając wzroku od monitora pyta: - A gdzieś ty był? - W wojsku tato... ---- Sianokosy gdzieś w pod lubelskiej wsi. Mąż macha kosa, zona pracowicie widłami układa siano w kupki. Nagle męża w sam czubek wywieszonego z wysiłku języka żądli pszczoła. język momentalnie nabiera ogromnych rozmiarów uniemożliwiając mężczyźnie wypowiedzenie jakiegokolwiek słowa. Podbiega do zony, szarpie ja za rękaw, wyciąga z kieszeni spodni ołówek, kawałek papieru po kanapce i pisze: "Pszczoła mnie ugryzła w język, nie mogę mówić, co robić?" Zona wyrywa mu ołówek i dopisuje: "Biegnij szybko na pogotowie" Facet patrzy na nią załzawionymi z bolu oczami i dopisuje pod spodem: "Ja słyszę, ty głupia pipo" ---- Syn zwraca się do ojca: - Tatusiu, kup mi rewolwer! No kup mi... Musisz mi kupić! - Cicho! - reaguje zdecydowanie ojciec. - Nie kupię ci! - Ale ja uważam, że powinieneś mi kupić! - A ja uważam, że nie i basta! W końcu, kto tu jest głową rodziny?! - Na razie ty. Ale gdybyś mi kupił rewolwer... ---- Lekarz pil przez cały weekend. Do roboty poszedł, łeb mu pęka, najchętniej nie widziałby żadnego pacjenta, a tu wchodzi taki jeden. - Panie doktorze, jak tam moje wyniki? Wkurzony lekarz: - Ma pan raka! - Jak to raka? Przecież wcześniej mówił pan, ze to tylko kamienie! - Kamienie, kamienie! A pod każdym kamieniem rak! ---- U pewnego pisarza pojawił się diabeł: - Jesteś beztalenciem. Nigdy nie napiszesz niczego, co będzie poczytne. Ale mogę zaoferować ci swoją pomoc. Będziesz pisał pięć bestselerów rocznie przez najbliższe pięć lat. Każdy z nich sprzeda się w milionowym nakładzie. Staniesz się sławny i bogaty. Ale za to umrą wszyscy członkowie twojej rodziny. Zastanów się... Pisarz zaczął rozmyślać: - Hmmm... pięć bestselerów rocznie... umrą wszyscy z rodziny... Jeszcze raz... pięć rocznie przez pięć lat to razem dwadzieścia pięć poczytnych książek... ale rodzina... wszyscy umrą... Nie rozumiem, gdzie tu haczyk? ---- 11 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slavok Opublikowano 20 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2011 http://www.youtube.com/watch?v=yZH7DqTsFEE :lol: :lol: :lol: 2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
łopian Opublikowano 21 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2011 (edytowane) +18 Edytowane 21 Września 2011 przez łopian 5 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reyden Opublikowano 21 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2011 (edytowane) Daj to w spojler 18+ bo jak to jakiś mod zobaczy to będziesz miał sodomę i gomorę . Do tego to wcale nie jest śmieszne tylko żałosne - podobnie jak zdjęcia Jordan Capri z głową JB . Edytowane 21 Września 2011 przez reyden Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trawienny Opublikowano 21 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2011 http-~~-//www.youtube.com/watch?v=VJNBfBr-OGU 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. pix3l Opublikowano 21 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2011 (edytowane) Ruskie BGA: zdjęcie pochodzi z pewnego rosyjskiego forum serwisowego :) Edytowane 21 Września 2011 przez pix3l 13 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 23 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2011 :D :D :D Najbardziej zaraźliwy śmiech w historii kina. http://www.youtube.com/watch?v=EuElJTDR5QM&feature=related 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwazor Opublikowano 24 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2011 (edytowane) Rosjanie robia sobie dowcipy ( niektóre są okrutne ;) ) 1:55 mnie rozwaliło Edytowane 24 Września 2011 przez Kwazor 2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
atomel Opublikowano 24 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2011 :D :D :D Najbardziej zaraźliwy śmiech w historii kina. Był wcześniej w temacie lepszy. Ten też jest niezły: Zaraźliwy śmiech - Wykop.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Harry Lloyd Opublikowano 25 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2011 Niektóre to hardkor. http-~~-//www.youtube.com/watch?v=nPpKZwkl4lg Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aurora001 Opublikowano 28 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2011 http://www.youtube.com/watch?v=58NnJPi6138&feature=feedrec_grec_index 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aerial Opublikowano 28 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2011 (edytowane) http://www.youtube.com/watch?v=rA5-acVeLSI&feature=channel_video_title Edytowane 28 Września 2011 przez aerial 3 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deserted Opublikowano 28 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2011 Prywatność w necie – Mistrzowie.org – Najlepsze komentarze i cięte riposty z polskich forów oraz zaskakujące skriny z innych stron 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carson Opublikowano 28 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2011 Za darmo wynajmę studentom piękny dom Zabierzów :lol2: 3 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość c22 Opublikowano 28 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2011 Autor ogłoszenia to oszust. Babka, która tam mieszka z synem to właścicielka domu, która podpisała papierek na pożyczkę o 40000zł, podczas gdy tak naprawdę była to umowa kupna-sprzedaży. Więc sprzedała dom nieświadomie (jej wina) debilowi, który teraz chce ją stamtąd wykopać skoro udało mu się już kupić dom za bezcen. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slavok Opublikowano 29 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2011 Zobacz: Osama Bin Laden żyje! - Wykop.pl :blink: 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pix3l Opublikowano 29 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2011 http://www.youtube.com/watch?v=JqFI8VmXKzs&feature=feedrec_grec_index Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trawienny Opublikowano 29 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2011 http-~~-//www.youtube.com/watch?v=JcjoGn6FLwI http://www.youtube.com/watch?v=JcjoGn6FLwI 3 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maSTHa212 Opublikowano 30 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2011 (edytowane) http://www.youtube.com/watch?v=PcKyVN-ES_4& Edytowane 30 Września 2011 przez maSTHa212 4 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carson Opublikowano 1 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2011 (edytowane) http://www.youtube.com/watch?v=XloiggwBL5c cios z 8:12 miazdzy :lol: Edytowane 1 Października 2011 przez Carson 3 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pix3l Opublikowano 2 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2011 2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...