m4r Opublikowano 30 Lipca 2013 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2013 4 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KHOT Opublikowano 30 Lipca 2013 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2013 http://www.youtube.com/watch?v=FCS_kif7qfk 3 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deserted Opublikowano 30 Lipca 2013 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2013 (edytowane) http://www.dailymotion.com/video/x12h133_aspirante-a-la-voz_fun Edytowane 31 Lipca 2013 przez deserted 3 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. wayne Opublikowano 1 Sierpnia 2013 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2013 So true... 12 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aerial Opublikowano 2 Sierpnia 2013 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2013 http://martamarciniak.natemat.pl/70229,490-zl-za-bialy-t-shirt-tak-to-mozliwe-dzieki-polskim-projektantom mój faworyt to 9 2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Melampus Opublikowano 2 Sierpnia 2013 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2013 http://youtu.be/fp9DHzgr758?t=1s 4 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4r Opublikowano 5 Sierpnia 2013 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2013 9 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KHOT Opublikowano 5 Sierpnia 2013 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2013 5 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. aerial Opublikowano 10 Sierpnia 2013 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2013 11 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 10 Sierpnia 2013 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2013 (edytowane) A jeśli chodzi o PKP: Edytowane 10 Sierpnia 2013 przez Devil 7 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aerial Opublikowano 13 Sierpnia 2013 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2013 6 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
t0bi Opublikowano 16 Sierpnia 2013 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2013 (edytowane) Najlepsza opiekunka dla Twojego dziecka Edytowane 16 Sierpnia 2013 przez t0bi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KoVol Opublikowano 17 Sierpnia 2013 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2013 https://www.youtube.com/watch?v=vw-aF8T2Arc 3 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aerial Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2013 http://www.crunchyroll.com/anime-news/2013/08/17-1/colossal-titan-carved-out-of-banana 2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kelcior Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2013 2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aerial Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2013 3 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deserted Opublikowano 23 Sierpnia 2013 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2013 Chamskie i obraźliwe Dlaczego Łobama nie może startować w nowych wyborach na prezydenta? - Bo znalazł się jego Pan. Co mówi bułgarska prostytutka wysiadając z TIRa ?- Baza wirusów została zaktualizowana. - Pamiętam, jak pierwszy raz sięgnąłem po flaszkę po rozstaniu z kobietą...- I co?- Ch*j w butelce utknął. Ja szybko poznać, że facet się masturbuje? Ma ręce. Co dzisiaj za dzień? Murzyński, nikomu nic się nie chce! Jak nazywa się lekarz Grycanek? - Dr. Oetker Siedzi facet przed TV i wali konia. W pewnym momencie do pokoju wpada jego syn. Ojciec niewzruszony, dalej robi swoje.Syn: tato, tato, co ty robisz?Ojciec: Nic synu, wale sobie konia.Syn: ale tato, jak to?Ojciec: Normalnie. Niedługo ty też będziesz tak walił.Syn: Ale czemu?Ojciec: Bo mnie już ręka boli. Jak się nazywa kawał opowiedziany przez penisa? - Kawał chu*a. 6 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KHOT Opublikowano 25 Sierpnia 2013 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2013 3 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aerial Opublikowano 27 Sierpnia 2013 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2013 2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KHOT Opublikowano 27 Sierpnia 2013 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2013 8 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KHOT Opublikowano 29 Sierpnia 2013 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2013 +18 (bo z pclola ) 2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwazor Opublikowano 31 Sierpnia 2013 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2013 PC LOL Atakuje : Po co Bitum boxy ? Lepsza ziemia : http://forum.pclab.pl/topic/786589-Totalne-wyciszanie-dysku-w-ziemi-relacja-i-zdj%C4%99cia/ Jak było za gorąco to podlał ziemię :O 4 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aerial Opublikowano 31 Sierpnia 2013 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2013 Powstanie roślina na której rosną dyski :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wayne Opublikowano 1 Września 2013 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2013 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
t0bi Opublikowano 2 Września 2013 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2013 Rosyjski samochód widmo http://www.youtube.com/watch?v=OvZULVhL5IA 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aerial Opublikowano 2 Września 2013 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2013 (edytowane) Edytowane 2 Września 2013 przez aerial 3 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
macialek Opublikowano 3 Września 2013 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2013 http://wynajmij.dom.gratka.pl/galeria/1 <-- w galerii póki co same suchary, można je obśmiać ^^ . Jak ktoś ma ciut więcej kreatywności i talentu, to można łatwo zgarnąć 30k na wynajem mieszkania. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Grimlock Opublikowano 4 Września 2013 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2013 18 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. OtwarteOkno Opublikowano 4 Września 2013 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2013 (edytowane) Stare, ale jare, nie wiem czy było. Środek Zimnej Wojny. USA, obawiając się ataku ZSRR, szkolą szpiegów, by zdobyli informacje. Kurs kończy najlepszy z najlepszych wśród najlepszych. Dzień odprawy. - Listen! - mówi dowódca - Twoja mission jest top secret i very fuckin' important. Twoim celem jest dotrzeć do Moscow i zdobyć top secret information na temat planowanej invasion! Potem nasz łącznik we Vladivostok załatwi Ci powrót do USA. Zrozumiałeś? - Yes, sir! Znaczy... Da, tawarisz kamandir! Zrzucają agenta na totalnym zadupiu. Po kilku godzinach znajduje wioskę - kilka chałupek na krzyż. Myśli sobie: - OK. Teoria teorią time for practise. Dostrzega babulkę na ławeczce, podchodzi doń: - Zdrastwujcie, babciu. - Zdrastwujcie, amerikanski szpiegu. - Szto? - Zdrastwujcie, amerikanski szpiegu. - Szto? Ja nie amerikanski szpieg, ja ruski! - Niet, wi nie ruski, wi amerikanski szpieg. - Ja nie ruski? Nu pagadi! Odśpiewuje babulce hymn ZSRR, Katiuszę, Kalinkę, Pust wsiegda budziet sonce. - I szto? Ja nie ruski? - Niet, wi amerikanski szpieg. - To patrzcie teraz! Odtańcowuje jej kazaczoka i to tak jakby nic nie robił od dziecka, tylko nawalał kazaczoki. -I szto? Ja nie ruski? - Niet, wi amerikanski szpieg. Facet myśli sobie: - Damn it. Jak ona? Yeah, w sumie mówić, śpiewać i tańczyć każdy się nauczy. Ale tego nie da rady... Tu wyciąga zza pazuchy pół litra. Otwiera i obala flaszkę w rekordowym tempie. - I szto? Ja nie ruski? - Niet, wi amerikanski szpieg. - Ale, kak wi? Gawarim kak ruski... - Da. - Śpiewam kak ruski... - Da. - Tańczę kak ruski... - Da. - Nawet piję kak ruski! - Da. - To kak wi poznali, ze ja amerikanski szpieg? - Bo u nas cziornych niet Edytowane 4 Września 2013 przez OtwarteOkno 13 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Caleb Opublikowano 4 Września 2013 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2013 PC LOL Atakuje : Po co Bitum boxy ? Lepsza ziemia : http://forum.pclab.pl/topic/786589-Totalne-wyciszanie-dysku-w-ziemi-relacja-i-zdj%C4%99cia/ Jak było za gorąco to podlał ziemię Ostatni wpis :D Dysk po roku zaczął lekko szwankować, ale czy to z powodu zakopania to się chyba nigdy nie dowiemy, ma już 5 lat. Kolejnego dysku już mi się nie chciało zakopywać i włożyłem go do Scythe Humuro (ok. 75zł). Urządzenie kiepskie, dopiero jak dysk upchnąłem w miękkiej piance w Himuro to zaczął być cichy. Efekt mam całkiem niezły, choć to trochę dziwne, że urządzenia trzeba poprawiać po fabryce... No ale oczywiście ziemia wycisza zdecydowanie lepiej, praktycznie totalnie a w Himuro zawsze coś ucho wychwyci 2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...