NostradamuSek Opublikowano 10 Września 2015 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2015 Ja dziś usłyszałem Czym różni się papier toaletowy od piły łańcuchowej? Niczym. Tu i tu, chwila nieuwagi i.... palec u<span style='color: red;'>[ciach!]</span>lony. 2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kilokush Opublikowano 11 Września 2015 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2015 (edytowane) Tak PKO uczy oszczędzania najmłodszych :lol: No i kobiety na dokładkę: http://www.liveleak.com/view?i=d9e_1441936442 Życiowa sentecja! Całe ogłoszenie tutaj. Dramat! http://otomoto.pl/oferta/renault-laguna-2fl-2005r-2-2dci-150km-tuning-full-opcja-initiale-paris-ID6y9SJt.html#53309eadf5 Edytowane 12 Września 2015 przez Kilokush 3 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. DziubekR1 Opublikowano 12 Września 2015 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2015 (edytowane) Pobożny muzułmanin wsiadł do taksówki w Londynie i słysząc muzykę, szorstko rzekł do taksówkarza: - Wyłącz radio, nie mogę słuchać muzyki, bo w czasach proroka jej nie było, a szczególnie zachodniej muzyki, która jest muzyką niewiernych. Taksówkarz grzecznie wyłączył radio, po czym zatrzymał auto i otworzył drzwi. - Co robisz? - zapytał muzułmanin. - W czasach proroka nie było taksówek, więc wyp(...) i poczekaj sobie na wielbłąda! Edytowane 12 Września 2015 przez DziubekR1 11 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agr Opublikowano 14 Września 2015 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2015 2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DziubekR1 Opublikowano 14 Września 2015 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2015 W związku z obecnością sił rosyjskich, które wspierają władze Syrii w walce z islamistami, delegacje USA i Izraela spotkały się celem omówienia nowej sytuacji w regionie. Na 1 planie widać prezydenta USA: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kilokush Opublikowano 15 Września 2015 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2015 (edytowane) Ojciec z synem na spacerze: – Tato, co to za czapkę masz na głowie?– To kefija, mój synu. To chroni nas przed nieznośnym słońcem na pustyni.– Tato, co to za dziwne ubranie?– To djellaba. To chroni nas przed gorącym wiatrem pustyni.– Tato, co to za okropne szmaty masz na nogach?– One chronią nas przed rozpalonym piaskiem pustyni.– Tato, ale po co nam to wszystko we Frankfurcie nad Menem? Sposób na akwizytorów. https://www.youtube.com/watch?t=62&v=NtlUNhbODCQ Rosja, można oglądać do końca ;) http://www.liveleak.com/view?i=4ad_1442308965 Edytowane 16 Września 2015 przez Kilokush 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Małpożer Opublikowano 16 Września 2015 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2015 https://www.youtube.com/watch?v=9H72UBIn-KI 3 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NostradamuSek Opublikowano 16 Września 2015 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2015 Ma gest ... 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kilokush Opublikowano 20 Września 2015 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2015 Dziwna czeczeńska tradycja weselna. Wjazd z rozmachem na pełnej kur*ie https://www.youtube.com/watch?v=FSgmEXivBGI Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NostradamuSek Opublikowano 23 Września 2015 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2015 (edytowane) Te, stary, dlaczego jesteś taki pobity? - Powiedziałem żonie, że zrolowały jej się pończochy na nogach... - No i? - No i okazało się, że ona nie miała na sobie pończoch... Wraca Jasio ze szkoły i pierwszym pytaniem jakim strzela w rodziców jest: - Co to znaczy "robić loda"? Rodzice, którzy już dawno uzgodnili, że będą odpowiadać na każde "trudne" pytanie (bo po co ma dziecko szukać odpowiedzi na podwórku), spojrzeli porozumiewawczo na siebie i mama mówi: - Widzisz "robić loda" to brać penisa do buzi... Na to ojciec: - Jakie brać?! Jakie brać?! Dawać!!! Syna przecież mamy !! Przychodzi baca do doktora. - Panie doktorze chce być chory na ajdsa. - Baco, to straszna choroba, dlaczego chcecie zachorować? - Ano, z trzech powodów. Po pirse, byłbyk pirsy we wsi a to coś znacy. Po drugie, nikt by mi Hanusi nie rusoł. A po trzecie chciołbych zobocyć miny tych co jom rusali! Pewna kobieta wpadła na pomysł żeby kupić mężowi na urodziny zwierzątko. Udała się w tym celu do sklepu zoologicznego. Wszystkie fajne zwierzaki były niestety dla niej za drogie. Zrezygnowana pyta się sprzedawcy: - Macie tu jakieś tańsze zwierzaki? - Z tańszych mamy tylko żabę po 50 zł. - 50 zł za żabę?! Dlaczego tak drogo? - Bo ta żaba to, proszę pani, jest całkiem wyjątkowa.. Ona potrafi świetnie robić laskę! Kobieta nie zastanawiając się długo kupiła żabę, licząc że ta ją wyręczy w tej nieprzyjemnej dla niej czynności. Gdy nadszedł dzień urodzin kobieta wręczyła żabę mężowi i opowiedziała mu o jej niesamowitych zdolnościach. Facet był nieco sceptyczny, ale postanowił swój prezent wypróbować jeszcze tego samego wieczora. Grubo po północy żonę obudziły dziwne dźwięki dochodzące z kuchni. Wstała i poszła sprawdzić co tam się dzieje. Gdy weszła do kuchni zobaczyła męża i żabę przeglądających książkę kucharską. Wokół nich porozstawiane były przeróżne garnki i patelnie. Zdumiona kobieta spytała: - Dlaczego studiujecie książkę kucharską o tej godzinie? - Jak tylko żaba nauczy się gotować - wypierdalasz! Rzecz dzieje się w raju... Ewa pyta Adama: - Adam... Czy ty mnie jeszcze kochasz? - A kogo mam [ciach!]a kochać?!?! Świt. Słonko ledwie wstało. Wieś Babianka, niedaleko Ostrowa Lubelskiego. Chatynka, a w chatynce ludziska. Nagle zamuczała krówka. - Ooooo – mówi matka. – Mućka muczy... Pewnie jej się byka chce. - Kokokoko... – słychać gdakanie. - Ooooo... – mówi matka. – Kurka gdacze... Pewnie jej się koguta chce. - Yeeeeeahhhh – przeciąga się Mariola. - Ooooo... – mówi matka. – Nie wyspałaś się córuś? - Taaa... [ciach!]a... Mućce chce się byka, kurze koguta, tylko ja się nie wyspałam.... Stasiek jedzie autem i na światłach walnął w dwóch pedałów. Wychodzą wszyscy z aut i Stasiek mówi: - Chłopaki dogadajmy się, dam wam 1000 zł i po sprawie, OK? - Tadzik dzwoń na policję. - odpowiada facet. - Chłopaki spokojnie, dogadamy się jakoś, daje 5000 zł. - Tadzik dzwoń na policję. - mówi koleś. - Spokojnie chłopaki, daje 10 000 zł i grosza więcej. - Tadzik dzwoń na policję. - A [ciach!] wam w dupę, dzwońcie!!! - Tadzik nie dzwoń na policję, właśnie się dogadaliśmy. Edytowane 5 Października 2015 przez NostradamuSek 3 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kilokush Opublikowano 24 Września 2015 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2015 (edytowane) Piękna instant karma! Bully bije niewidomego chłopaka i dostaje to na co zasłużył! http://www.liveleak.com/view?i=40e_1443072273 Edytowane 24 Września 2015 przez Kilokush Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NostradamuSek Opublikowano 24 Września 2015 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2015 (edytowane) Kilo, Ciebie to rozbawiło? :huh: Z drugiej strony, jak widać jednak jeszcze nie ma 100% znieczulicy społecznej. Edytowane 24 Września 2015 przez NostradamuSek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kilokush Opublikowano 24 Września 2015 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2015 (edytowane) Kilo, Ciebie to rozbawiło? :huh: Z drugiej strony, jak widać jednak jeszcze nie ma 100% znieczulicy społecznej. Pomyliłem tematy z zróbcie coś :/ Edytowane 24 Września 2015 przez Kilokush Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NostradamuSek Opublikowano 27 Września 2015 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2015 (edytowane) Był taki program i takie odpowiedzi... Ło ku... to da się tak? Na środku oceanu spotykają się trzy rekiny. Jeden z nich mówi: - Psiakrew, zżarłem jednego Francuza. Był taki wyperfumowany, że do tej pory czkam wodą kolońską. Drugi na to: - To jeszcze nic. Ja, zjadłem jakiegoś Rosjanina, chyba to był generał, bo do tej pory w brzuchu dzwoni mi jakieś żelastwo. Te jego medale tak brzęczą, że ryby płoszę... A trzeci rekin mówi: - To jest wszystko nic, koledzy! Ja zżarłem tydzień temu jakiegoś polskiego posła, taki miał pusty łeb, że do tej pory nie mogę się zanurzyć..... Edytowane 27 Września 2015 przez NostradamuSek 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aerial Opublikowano 28 Września 2015 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2015 (edytowane) https://www.youtube.com/watch?v=bEfXSasAy9g Edytowane 29 Września 2015 przez aerial 2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kilokush Opublikowano 2 Października 2015 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2015 (edytowane) Edytowane 2 Października 2015 przez Kilokush 4 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reyden Opublikowano 3 Października 2015 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2015 Porcja śmiesznych gifów@ Joe Monster Niektóre nawet śmieszcze - z tymi z komentarzy włącznie , uwaga - długo może się ładować . 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deserted Opublikowano 3 Października 2015 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2015 (edytowane) W bloku mieszkają jeden pod drugim odpowiednio:3 piętro – kilku arabów2 piętro – Grek1 piętro – Węgierparter – Niemiec i naprzeciwko PolakAraby tak zasrały kibel, że u Greka pękła rura i całe gónwo zaczęło się rozlewać po jego mieszkaniu. Niestety Greka nie ma w domu, bo mu Niemiec kazał na mieście zbierać puszki w celu odpracowania długu. Gónwo zaczęło przesiąkać do Węgra, Węgier leci po Niemca, żeby razem wpaść do Greka i Arabów i zrobić porządek. Zdziwiony słyszy od Niemca, że on nie będzie nic robił, bo i tak ma już trochę osraną chatę i może przyjąć więcej gónwa. Smutny Węgier wraca do siebie i sam coś próbuje uszczelniać ale słabo mu to idzie. Niemiec zanim się zorientował co zrobił stoi już po pas w tym syfie. Nie może się już ruszyć z własnego mieszkania, więc woła Polaka. Polak wpada do Niemca a ten od razu z mordą, że w ramach solidarności Polak ma zabrać część tego gónwa, bo on już sobie nie radzi. Polak protestuje, ale Niemiec mówi, że wy[ciach!]li go z bloku jak się nie będzie słuchał. Blok w końcu jest jego. Polak dalej protestuje, ale w końcu Niemiec go przekonuje że na początek musi wziąć tylko trochę gónwa i jak je rozsmaruje po całej swojej podłodze, to w sumie poza ogólnym smrodem, nikt nic nie zauważy. Edytowane 3 Października 2015 przez deserted 7 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kilokush Opublikowano 4 Października 2015 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2015 https://www.youtube.com/watch?v=yPLG6oNCp2s "Oczywiście, że w Polsce jest rasizm. Ale nie uważam żeby to był problem." Dokładnie! :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AudiAWX Opublikowano 4 Października 2015 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2015 Płonie rafineria. Kilka jednostek Państwowej Straży Pożarnej bezradnie patrzy na buchające płomienie i eksplozje nie będąc nawet w stanie zbliżyć się do pożaru. W pewnym momencie oczy wszystkich zwracają się na pojazd Jednostki Ochotniczej Straży Pożarnej w Cigacicach. 30-to letni Star mija linię jednostek PSP, taranuje ogrodzenie, w końcu zwalnia. Ochotnicy wypadają z pojazdu, błyskawiczne rozwinięcie, podają pianę po całości, pożar opanowany. Starosta po przekazaniu gratulacji przechodzi do konkretów: - Panowie, jak mogę się wam odwdzięczyć za tę akcję, jest coś czego potrzebujecie w jednostce? Naczelnik OSP drapiąc się w głowę: - Noo, w pierwszej kolejności to przydałoby się zrobić hamulce w Starze... 2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NostradamuSek Opublikowano 5 Października 2015 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2015 (edytowane) hehe... Edytowane 5 Października 2015 przez NostradamuSek 4 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AudiAWX Opublikowano 6 Października 2015 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2015 Jedzie Jasiu na rowerku przez park a bylo troche ciemnawo a tu pan policjant na koniu zatrzymuje go, patrzy na niego z gory i pyta. Powiedz mi chlopczyku z kad masz ten rowerek ? -Od sw. Mikolaja - mowi Jasiu-To powiedz nastepnym razem Mikolajowi zeby ci przyniosl taki rowerek co ma swiatelka z przodu i z tylu bo dzisiaj za to dostajesz mandat. Jasiu posmutnial ale patrzy na policjanta i pyta.- A pan z kad ma tego konia? Na to policjant- a tez od sw.Mikolaja- To niech pan powie nastepnym razem Mikolajowi zeby panu przyniosl takiego konia co ma ch**a pod brzuchem a nie na grzbiecie 3 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AudiAWX Opublikowano 6 Października 2015 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2015 2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bbr56 Opublikowano 7 Października 2015 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2015 Mi się spodobał ten filmik raperzy wymiatają :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Małpożer Opublikowano 7 Października 2015 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2015 (edytowane) A to czasem nie jest topic smiechu, a nie fajne filmiki? Edytowane 7 Października 2015 przez Quave Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. NostradamuSek Opublikowano 7 Października 2015 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2015 (edytowane) Pan Bóg szukał narodu wybranego. Na początku przyszedł do Arabów. Pyta się: - Czy chcecie moje przykazanie? - A jakie? - "Nie kradnij" . - Panie! My żyjemy z rabowania karawan, jeżeli przestaniemy kraść, to jak na tej pustyni będziemy mogli wyżyć, jest to niemożliwe! Nie chcemy takiego przykazania. Przyszedł Pan do Amorytów i pyta: - Czy chcecie moje przykazanie? - A jakie? - "Nie zabijaj" . - Panie! Jesteśmy najbardziej walecznym narodem, żyjemy z wojny i z podbojów, jak będziemy mogli egzystować bez zabijania? Nie, nie chcemy twojego przykazania. Przyszedł Pan do Amalekitów i pyta: - Czy chcecie moje przykazanie? - A jakie? - "Nie cudzołóż" . - Panie! Podstawa naszego kultu są kapłanki oddające się miłości w świątyni, jeżeli tego zaniechamy to co stanie się z nasza religijnością, nasza wiarą? Nie, nie chcemy Twojego przykazania. Pan Bóg był już w kłopocie, ale zobaczył mały naród izraelski znajdujący się w niewoli egipskiej, przyszedł do nich i pyta: - Czy chcecie moje przykazanie? - A ile by ono kosztowało? - Nic, za darmo! - Tak całkiem bez płacenia? - Całkiem za darmo! - To my byśmy wzięli dziesięć. Edytowane 8 Października 2015 przez NostradamuSek 10 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NostradamuSek Opublikowano 8 Października 2015 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2015 (edytowane) hehe w dobie VW i kupujących Polaków od 2.08s do 2.58. :lol2: Pierwsza nie wiem co powiedzieć... mowę mi odjęło. ..polecam też od 5.06s.. :rolleyes: ...od 7.42s to już takie extramalne..dla Biedronia. Nie ma ściemy. https://www.youtube.com/watch?t=70&v=q-YWWwu-Ii0 Edytowane 9 Października 2015 przez NostradamuSek 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aerial Opublikowano 9 Października 2015 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2015 (edytowane) Edytowane 12 Października 2015 przez aerial 4 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deserted Opublikowano 13 Października 2015 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2015 5 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NostradamuSek Opublikowano 15 Października 2015 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2015 Grunt to inwencja twórcza https://www.youtube.com/watch?v=M-tsJZtDqak 2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...