PC_Speaker Opublikowano 2 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2006 Akurat to widziałem w TV na jakimś CNN albo inszym i zapewniam, że gość nie przeżył .... zresztą jak padał na śnieg to był już martwy... sad but true. Pozdr. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
djsilence Opublikowano 3 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2006 (edytowane) Na rozluźnienie tematu :) małe spostrzeżenia Edytowane 3 Września 2006 przez djsilence Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasrz Opublikowano 3 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2006 Dobra ale jak to widzieliscie http://en.wikipedia.org/wiki/Dres to Was nie lubie ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-talib- Opublikowano 3 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2006 http://filecabi.net/video/punchvpride2.html Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PC_Speaker Opublikowano 3 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2006 @lukasrz http://en.wikipedia.org/wiki/Dres#Related_terms teraz oblookaj :D ... Update : Gierek Edward :D Pozdr. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 3 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2006 Kumpel mi przed chwila pisze na gg :lol: :lol: (ja to Quattrox) <Wiktor> mazrcin <Wiktor> [ciach!]a <Wiktor> pijemy <Wiktor> wlam do domu <Wiktor> byl <Wiktor> :D:D:D <Wiktor> wpadaj na bro <Wiktor> i jutro jedizem <Quattrox> ok :D <Quattrox> juz pedze :D <Wiktor> potren mtam <Wiktor> i zurek <Wiktor> cipa nie przyszla <Wiktor> zajebie mu w blady ryhj <Quattrox> a ziolo jest? <Wiktor> [ciach!]a <Wiktor> ja pisalem do shagdiego <Wiktor> kim jestes? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość rafifeo Opublikowano 4 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2006 LoOoOoL . niezle :lol: ja raz taki numer zrobilem :] Jest hallowen. Przychodza do mnie jakies dzieci z torba cukierkow i mowia: -Cukierek albo psikus. Ja im na to: -Cukierek. No i wzialem ich paczke cukierkow i zamknalem drzwi ;> *tak tak, wiem , brutal ze mnie. zly i okropny., a fuuj ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pacific Opublikowano 4 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2006 LOL2 rozwalilo mnie to :lol: :lol2: http://fifa07.parodia.patrz.pl/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Linoge Opublikowano 4 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2006 (edytowane) Smieszne to nie jest ale mozne zabawne ;) Duma polskiej motoryzacji w jednym z najlepszej serii filmow ( nie seriali, ostatnio odrestaurowany ) rodem zaa oceanu :) Kto mi powie jakiej ?:P » Naciśnij, żeby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler... « nie nie jest to porucznik Borewicz » Naciśnij, żeby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler... « Omen :) Edytowane 4 Września 2006 przez Linoge Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Black_war Opublikowano 4 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2006 No to opowiem kawał... tylko nie bijcie za niego ;) Jasio urodził się bez nóżek rączek i tłowia przychodzi gwiazdka i Jasiu turla się do choinki dopada zębami prezent szybko otwiera i mówi: - Ja pier..... znowu czapka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zeniu Opublikowano 4 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2006 (edytowane) raczej łada 2107 :> http://www.zaborze.net/~kowal/komix.html komiksy o ponurym ptaszku :D Edytowane 4 Września 2006 przez D@ve Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Linoge Opublikowano 4 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2006 (edytowane) a to nie jest przypadkiem szkoda ? - jakieś dziwne te przetłoczenia na bokach ..nie wydaje mi sie ;) ch-tyczne podwojne swiatla no i ta linia nad swiatlami, Wersja "mlodziezowa" 125 :D Edytowane 4 Września 2006 przez Linoge Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IamWeasel Opublikowano 4 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2006 (edytowane) BUHAHAHAHAHAHHAHAHAHAH rofl n'd lol Ktos powie jak moge to zassac na hdd? :) Mówisz - masz. lynk Jak nie działa to wchodzisz na http://javimoya.com/blog/youtube_en.php i wstawiasz link do http://video.google.pl/videoplay?docid=843...=fifa07+parodia Edytowane 4 Września 2006 przez IamWeasel Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krogoth111 Opublikowano 4 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2006 <Cyb> Słuchaj, jaka historia <Alq> dajesz <Cyb> Koleżance mojej kuzynki <Cyb> coś sie złego działo w pochwie i okolicach, jakieś swędzenie i te sprawy <Cyb> To poszła do lekarza <Cyb> i lekarz tam wykrył jakiegoś grzyba <Cyb> i nie wiedział, jak go leczyc, bo on wystepuje tylko u trupów <Alq> ano, trupów sie nie leczy <Cyb> ale zczaj to <Cyb> jej facet pracuje w kostnicy... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mike Opublikowano 4 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2006 Nie wiem czy było ale ja dzisiaj płakałem ze śmiechu. Czym się różni murzyn od opony samochodowej ? Tym, że jak na opone założy się łańcuchy to nie rapuje :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
forest kila zbila Opublikowano 4 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2006 Aseksualni wkraczają do polski, chcą walczyć o swoje prawa.. O co ?? o to żeby ich ktoś czasem nie zgwałcił ? :lol: ;) ich łułułu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
djsilence Opublikowano 4 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2006 To moze tez nie jest bardzo smieszne, ale sentyment sie w czlowieku odzywa http://www.gumtree.com/london/45/5762145.html Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eragonek Opublikowano 4 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2006 Przyszło mailem: Morze Północne, lodowaty wicher dmie jak cholera. Na pokładzie statku stoi dwóch marynarzy. Jeden mówi: - W taką pogodę z gołą głową? Gdzie masz swoje nauszniki? - Od czasu tego nieszczęśliwego wypadku już ich nie noszę. - Jakiego nieszczęśliwego wypadku? - Kumpel zapraszał na wódkę, a ja nie dosłyszałem. Słowa, które są trudne do wypowiedzenia, gdy jesteś pijany/a: - Bezsprzecznie. - Innowacyjny. - Przygotowawczy. - Proletariacki. Słowa, które są bardzo trudne do wypowiedzenia, gdy jesteś pijany/a: - Konstytucjonalizm. - Wszystkowiedzący. - Rozszczepienie jaźni. - Szczęśliwe zrządzenie losu. Słowa, które są absolutnie niemożliwe do wypowiedzenia, gdy jesteś pijany/a: - Dziękuję, nie mam ochoty na seks. - Nie, dla mnie już piwa nie zamawiajcie. - Przykro mi, ale nie jesteś w moim typie. - Dobry wieczór, panie władzo. Śliczne dziś niebo, prawda? - No nie, dajcie spokój! Przecież na pewno nikt nie chce, żebym śpiewał(a) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maly86 Opublikowano 5 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2006 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
forest kila zbila Opublikowano 5 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2006 Prawie jak porsche :) U will change ur course Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 5 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2006 Sorry za jakość, ale robione telefonem :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymoon Opublikowano 5 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2006 Ide dzisiaj ulica z kolega, przed nami dziewczyna odebrala telefon: - poczekaj, slysze cie jak przez mgle Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sesq Opublikowano 5 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2006 (edytowane) BOTEN ANNA 2 http://www.youtube.com/watch?v=ZDaaQ0Y_g6Y...ated&search Edytowane 5 Września 2006 przez sesq Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carkon Opublikowano 5 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2006 Zart sytuacyjny. Jedziemy z kolezanka samochodem i ona na zadane pytanie odpowiada "tak tak". A ja sie pytam "a nie pop?", a ona "tak tak" no to ja znowu "pop". A tu nagle w radiu "TAK TAK FM!!":P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
forest kila zbila Opublikowano 5 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2006 (edytowane) I wiocha po polsku, pudzian band Edytowane 5 Września 2006 przez forest kila zbila Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deserted Opublikowano 6 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2006 500 kopii podrobionej płyty paris hilton już w sklepach + foto :D Gdyby ktoś zechciał telefon w kształcie dymku, taki jak w komiksach, to znajdzie tutaj :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maros Opublikowano 6 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2006 Troszkę mały dysk jak na dzisiejsze czasy :D Czy naprawdę ludzie od DTP nie mają pojęcia o komputerach? :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sough Opublikowano 6 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2006 Uwielbiam humor związany z politykami :). To powala, przynajmniej mnie, na kolana. http://grubszy.organ.patrz.pl/ "Pani Moniko, proszę uspokoić towarzystwo!" "Nie moge..." Buaha. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 6 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2006 Uwielbiam humor związany z politykami :). To powala, przynajmniej mnie, na kolana. http://grubszy.organ.patrz.pl/ "Pani Moniko, proszę uspokoić towarzystwo!" "Nie moge..." Buaha. przecież to jest starsze niż to forum :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mike Opublikowano 6 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2006 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...