Gość Soker Opublikowano 4 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2007 <YAC> Hesus opowiadal o wymianie sprzetu w jakiejs firmie panstwowej w kadrach <YAC> Wzieli monitory stare, zeby podpiac nowe, a pani z kadr: hola hola, ja mam na pulpicie bardzo wazne pliki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
forest kila zbila Opublikowano 4 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2007 Szef do pracownika - Mam dla ciebie zadanie - Słucham ? - Wejdź na stronę praca.pl - Wszedłem - A teraz szukaj sobie nowej pracy... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jc Opublikowano 5 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2007 (edytowane) http://skocz.pl/dzrr jak bylo to sry ;) Edytowane 5 Czerwca 2007 przez jc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M4TEUSZ Opublikowano 5 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2007 (edytowane) Prawdziwe Polskie Teletubisie brzuch mnie jeszcze boli od śmiechu :D bezpośredni link na youtuba Edytowane 5 Czerwca 2007 przez M4TEUSZ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek Opublikowano 5 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2007 (edytowane) Brytyjska załosc. Smieszy Cie to, ze udawali walenie w [gluteus maximus]la, czy ogolne nakpiewanie sie z nas? Wstawienie postaci frediego mercurego było idiotyczne :| <retro> Ale błyska z nieba! Będzie burza... <Debart> ...albo aktualizują zdjęcia na Google Earth. djsilence: Wiem o tym co napiales, takze to, ze freddie byl gejem itd. Mimo tego nie uwazam iz jest to powod do nabijania sie z nas samych przez głupote politykow. ps. http://wiadomosci.onet.pl/1548052,11,item.html Czy to narod wypowiedział sie w sprawie teletubisiow? A moze zrobiono sade (link wyzej) - "czy seks jest złem?" Nie, ale zachodnie stacje beda mialy powod do smiania sie z nas, takze dziwnego zwracania uwagi podczas roznych prywatnych rozmow. Wspomna o 'durnych' polaczkach, ktorzy 'w kazdej' bajce potrafia dostrzec "zło" - gejów. I tak to niczemu winien obywatel polski stanie sie przez wielu posmiewiskiem. Bo wielu ludzi nie interesuje to, ze wyłacznie jakas sowinska tak sie wypowiedziałatak w tej sprawie, a nawet fakty ich nie obchodza, bo po co wnikac, gdy ma sie powod do idiotycznego kpienia z innych?! Zeby nie było, dałem juz na samym poczatku cos, co wnosi do tematu :P Edytowane 5 Czerwca 2007 przez Jacek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M4TEUSZ Opublikowano 5 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2007 Brytyjska załosc. Smieszy Cie to, ze udawali walenie w [gluteus maximus]la, czy ogolne nakpiewanie sie z nas? Wstawienie postaci frediego mercurego było idiotyczne :| A co? mam k... płakać przez debili z wprost którzy wywołali ta "aferę"? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
djsilence Opublikowano 5 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2007 (edytowane) Yeeee oglądałem to w TV :) polewka na całego ;) Freddie był gejem więc przydał się jako symbol. koleś po lewej jest świetnym komikiem :] "Nakpiewanie" się z nas nam się należy, dzięki P. Sowińskiej. Nie jest to jedyny powód do ogólnego polewania zachodu z polaczków. Zawsze znajdowali się debile którzy psuli nam doszczętnie reputację tak jak teraz robi sowińska, kaczki, gierty who i hołota emigracyjna śmiecąca wszędzie i klnąca na każdym kroku. Norma. I tak już będzie zawsze. Get over it... Edytowane 5 Czerwca 2007 przez djsilence Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ranger Opublikowano 5 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2007 Czy Emu to kangur? :lol2: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
djsilence Opublikowano 5 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2007 (edytowane) w kwestii telefonowania do.... :) Panie ministrze :) http://www.youtube.com/watch?v=JAV9LAtIOYw&NR=1 (btw, zadufane w sobie gnojki) Edytowane 5 Czerwca 2007 przez djsilence Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jin* Opublikowano 5 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2007 Nie pokazujcie tego swoim kobietom bo moze sie zle skonczyc %-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mizc Opublikowano 5 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2007 Młody pracownik i stary idą razem do pracy. Młody - stosy kserówek, teka wypchana książkami, prezentacjami. Stary idzie na luzaka, tylko reklamówka z jabłkiem i kanapka... Młody mówi z podziwem: - No no, po tylu latach pracy, to pan ma to wszystko w głowie? - Nie, synu - w duupie... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tony Soprano Opublikowano 5 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2007 Nie pokazujcie tego swoim kobietom bo moze sie zle skonczyc %-) "Jestem troszeczkę pokręconym typem człowieka " "I parę, no dużo prezentów" :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
forest kila zbila Opublikowano 5 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2007 (edytowane) A co? mam k... płakać przez debili z wprost którzy wywołali ta "aferę"? panie :P wprost nie gadał głupot tylko złapał za język Młody agronom ogląda sad i poucza właściciela: Pan ciągle pracuje starymi metodami. Będę zdziwiony, jeśli z tego drzewa uda się panu uzbierać choćby 10 kg jabłek. - Ja też będę zdziwiony, gdyż zawsze zbierałem z niego gruszki. Rabinowicz pracował w zakładzie produkcji wózków dziecięcych. Ponieważ żona spodziewała się dziecka, postanowił wynosić części z zakładu, aż z czasem uskłada się cały wózek. Wynosił Rabinowicz, wynosił... Ale jak przyszło do składania, z której by strony nie zaczynał, zawsze mu wychodził karabin maszynowy... Edytowane 5 Czerwca 2007 przez forest kila zbila Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
djsilence Opublikowano 6 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2007 Jak nienawidzę Microsoftu tak to sprawiło, że zlolowałem i wytrzeszczyłem oczka jak siedmiolatka z przyciasną gumką na włosach http://break.com/index/ridiculously-cool-t...-microsoft.html Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tony Soprano Opublikowano 6 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2007 :blink: no jestem pod wrażeniem Rozmawiają dwie koleżanki: - Czy ty wiesz, że mój mąż ma granatowego malucha? - Naprawdę? Kupił? - Nie, przytrzasnął drzwiami... Wchodzi Australijczyk do domu, pod pacha niesie owcę. Wchodzi do sypialni żony i mówi: - Widzisz, to jest ta koza, z którą uprawiam seks, jak ty nie chcesz. Na to żona: - Ty głupcze. Może nie zauważyłeś, ale to co masz pod pachą, to nie koza tylko owca. Na to mąż: - Może nie zauważyłaś, ale ja mówiłem do owcy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szela Opublikowano 6 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2007 http://www.metacafe.com/watch/459207/amazi...rick_on_winamp/ Dziala :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek92 Opublikowano 6 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2007 Mnie czasami przeraża, to co się dzieje w mojej miejscowości :D :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
djsilence Opublikowano 7 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2007 Cos malo tu kobiet :) Zatem: Morficzne polaczenie Jessici Alby, Scarlet Johansen, Beyonce i Adriany Limy :) Poniekad najpiekniejsza kobieta na swiecie ;) Enjoy ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DziubekR1 Opublikowano 7 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2007 (edytowane) http://www.youtube.com/watch?v=ms4Kx4nDh9w - cos czuje, ze ta Pani ze zdjecia w poscie wyzej czem predzej odpowie na anons ;) Edytowane 7 Czerwca 2007 przez DziubekR1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
djsilence Opublikowano 7 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2007 Dziubek - było :] Nie pokazujcie tego swoim kobietom bo moze sie zle skonczyc %-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DziubekR1 Opublikowano 7 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2007 Aaa, ja tu wpadne raz na miesiac, to nie wiem czy bylo, czy nie ;) Sorki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mookie Opublikowano 7 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2007 (edytowane) Mam nadzieje że nie było... The Worst Album Covers Ever Created Enjoy :) PS. Jim Post i Liebe Mutter moimi faworytami. Edytowane 7 Czerwca 2007 przez mookie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
igomako Opublikowano 7 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2007 Gwoli wyjaśnienia - to jest donos wewnątrz firmy, a dokładniej mleczarni. Datowany na lata 50 lub 60 XXw. Polecam! :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
djsilence Opublikowano 8 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2007 Yeeeyyy Trzeci raz na tej samej stronie :) gratulacje :) Koleś widzę robi furorę w Polsce. Nie ma to jak popatrzeć na kogoś gorszego od siebie i poczuć się lepszym. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!k Opublikowano 8 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2007 Ten gostek jako pierwszy dał filmik na fotke czy po prostu tresc jego przemowienia tak poruszyła spolecznosc? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sawyer188 Opublikowano 8 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2007 (edytowane) Ten gostek jako pierwszy dał filmik na fotke czy po prostu tresc jego przemowienia tak poruszyła spolecznosc?pewnie dał to pierw na fotke ,tam sa wybierane najbardziej wybitne jednostki lansowane dalej:D :huh: djsilence twoja wypowiedź jest niesmaczna ;] chłopak młody nigdy nie trzymał kobiety wyrozumiałości :wink: //wywaliłem posta wcześniejszego Edytowane 8 Czerwca 2007 przez sawyer188 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ladymc2 Opublikowano 8 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2007 http://www.funpic.hu/files/pics/00032/00032358.jpg Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
forest kila zbila Opublikowano 8 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2007 co mi jeszcze windows powie o jakości konwersji szybkości próbkowania :)) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaan Opublikowano 9 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2007 Jak ktos jeszcze pamieta z liceum ksiazke pt "Przedwiosnie" to polecam: nr1 nr 2 nr 3 nr 4 polecam :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 9 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2007 http://www.kurier.lublin.pl/index.php?name...e&sid=39450 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...