q8ic Posted November 4, 2008 Report post Posted November 4, 2008 Instynkt grupowy. Quote Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
forest kila zbila Posted November 4, 2008 Report post Posted November 4, 2008 http://www.joemonster.org/filmy/9955/Forma...hatelet_Pindzia TAKI SKECZYK Quote Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
oskarro Posted November 5, 2008 Report post Posted November 5, 2008 Wypadek rajdówki Quote Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
aerial Posted November 5, 2008 Report post Posted November 5, 2008 http://www.ripten.com/2008/10/10/wow-whore...ids-by-himself/ Quote Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
forest kila zbila Posted November 6, 2008 Report post Posted November 6, 2008 http://www.rozebranamandaryna.1k.pl/ Quote Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
-talib- Posted November 6, 2008 Report post Posted November 6, 2008 http://allegro.pl/item475338819_amatorska_...u_tatuaz.html :lol2: Quote Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
oskarro Posted November 6, 2008 Report post Posted November 6, 2008 Kazik od zawsze robił to co lubił : całował żonę, wślizgiwał się do wyrka i od razu zasypiał. Pewnego dnia obudził się obok podstarzałego faceta ubranego w biały szlafrok. - "Co ty do robisz w moim łóżku?...I kim jesteś?" zapytał facet. - "To nie jest twoja sypialnia. - Jestem Św. Piotr i jesteś w niebie" dodał. - "Że co ?? !! Twierdzisz, że jestem martwy?? Nie chcę umierać, jestem na to jeszcze za młody! - Chcę natychmiast wrócić na Ziemię!" - "To nie takie proste" odpowiedział święty. "Możesz wrócić jako kura albo jako pies. Wybór należy do ciebie" Kazio pomyślał przez chwile i doszedł do wniosku, że bycie psem jest stanowczo za bardzo męczące a życie kury wydaje się być miłe i relaksujące. Bieganie po zagrodzie z kogutem nie może być złe. - "Chcę powrócić jako kura" odpowiedział. W kilka sekund później znalazł się w skórze całkiem przyzwoicie upierzonej kury. Nagle jednak poczuł, że jego kuper zaraz eksploduje. Wtedy podszedł do niego kogut. - "Hey! To pewnie ty jesteś tą nową kurą, o której mówił mi Św. Piotr" powiedział kogut - "Jak ci się podoba bycie kurą?" - "No jest ok ale mam to dziwne uczucie, że mi kuper zaraz eksploduje" - "Ooo, no tak. To znaczy,że musisz znieść jajko" powiedział kogut - "Jak mam to zrobić?" "Gdaknij dwa razy i zaprzyj się jak najmocniej potrafisz" Kazio zagdakał i zaparł się jak najmocniej potrafił. Nagle "chluś" i jajko było już na ziemi. - "Łoł to było za***iste" powiedział Kazik. Zagdakał jeszcze raz, zaparł się i wypadło z niego kolejne jajo. Za trzecim razem, gdy zagdakał usłyszał krzyk swojej żony : - "Kazik co ty robisz?! Obudź się! Zasrałeś całe łóżko!!!!" Quote Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
BLANTMEN Posted November 6, 2008 Report post Posted November 6, 2008 Przychodzi mąż do domu i pyta się żony: - Kochanie, co byś zrobiła gdybym wygrał w totka ? - Zabrałabym ci połowę i odeszła od ciebie ! - To bierz 8 zł i spierd*laj Quote Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
TeLe Posted November 6, 2008 Report post Posted November 6, 2008 Przychodzi mąż do domu i pyta się żony: - Kochanie, co byś zrobiła gdybym wygrał w totka ? - Zabrałabym ci połowę i odeszła od ciebie ! - To bierz 8 zł i spierd*laj przerobiony tekst z basha ;) Quote Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
Verter Posted November 6, 2008 Report post Posted November 6, 2008 przerobiony tekst z basha ;)a na basha dodany był kawał... Quote Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
jonathan Posted November 6, 2008 Report post Posted November 6, 2008 » Naciśnij aby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler « - "+18" Jeżyk wybrał się z Krecikiem na włam. Wleźli do domku myśliwego no i po ciemku macają co warto skroić. Krecik ma większego czuja i znajduje sporo fantów, ale Jeżyk też daje radę. W pewnym momencie Krecik wymacał lufę od fuzji i włożył do środka głowę. Traf chciał, że w tym samym czasie Jeżyk wymacał kolbę. Nie trzeba długo tłumaczyć, że Jeżyk nacisnął spust... ...Huk, wystrzał.... Krecik leży bez głowy na podłodze i trzęsie się w konwulsjach. Podsuwa się Jeżyk, wymacał trzęsące się ciało Krecika i mówi: -Ku*wa....ch*ju, nie śmiej się, bo ja chyba ogłuchłem! Żona powiedziała żebyśmy pouprawiali miłość jak na filmach. Więc bzyknąłem ją w dupkę i spuściłem się jej na twarz. Była zła. Chyba oglądamy różne filmy... Quote Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
Sopel Posted November 6, 2008 Report post Posted November 6, 2008 hah,Niezłe. Dajesz jeszcze :wink: Quote Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
BLANTMEN Posted November 6, 2008 Report post Posted November 6, 2008 a na basha dodany był kawał... basha nie czytam - kolega zapodał w robocie. Quote Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
Black_war Posted November 6, 2008 Report post Posted November 6, 2008 chamski :D How do you castrate a redneck? Kick his sister in the jaw. Quote Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
Arni Posted November 7, 2008 Report post Posted November 7, 2008 http://pl.youtube.com/watch?v=TSgGREmmSuU&...feature=channel Quote Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
apo5 Posted November 7, 2008 Report post Posted November 7, 2008 Jak nasz prezydent wymówi imie i nazwisko nowego prezydenta USA ? (właściwe zakreślić) <> :lol: - Baba Omama <> - Oback Barama <> - Baran Obawa <> - Barubar Bambama <> - Barabar Obameiro <> - Borubak O'Lama <> - Brak Banana <> - Barek Odrana <> - Burak Osama <> - Bobek Barana<> - Szalas Obama <> - Rumburak Osrama <> - Obak z Bahama <> - Barakus (mlask mlask) Obamus (mlask mlask) <> Quote Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
q8ic Posted November 7, 2008 Report post Posted November 7, 2008 Jak to szło z tą głupotą i jej granicami ? Quote Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
KHOT Posted November 7, 2008 Report post Posted November 7, 2008 http://pl.youtube.com/watch?v=TSgGREmmSuU&...feature=channelTo lepsze: diy podświetlenie klawiatury. :lol2: Quote Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
Verter Posted November 7, 2008 Report post Posted November 7, 2008 (edited) » Naciśnij aby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler « - "+18" Edited November 7, 2008 by Verter Quote Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest Posted November 7, 2008 Report post Posted November 7, 2008 dzisiejsza walka Andrewa :lol2: http://pl.youtube.com/watch?v=VK98jNjGpZg Quote Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
HeatheN Posted November 7, 2008 Report post Posted November 7, 2008 Czuje sympatie do Andrzeja...ale nie te lata...nie ten skill...a szkoda;) Quote Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
Arni Posted November 8, 2008 Report post Posted November 8, 2008 Pierwszy strzał i liczenie :lol: Quote Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
BLANTMEN Posted November 8, 2008 Report post Posted November 8, 2008 Czuje sympatie do Andrzeja...ale nie te lata...nie ten skill...a szkoda;) Co jak co, ale zawsze jak walczy Gołota to masa ludzi zasiada przed telewizorami. Quote Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
Arni Posted November 8, 2008 Report post Posted November 8, 2008 I zawsze są załamani ... Quote Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest Posted November 8, 2008 Report post Posted November 8, 2008 Co jak co, ale zawsze jak walczy Gołota to masa ludzi zasiada przed telewizorami.ta, obejrzeć teleexpress :lol2: Quote Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
capone Posted November 8, 2008 Report post Posted November 8, 2008 http://pl.youtube.com/watch?v=abiUodNNCGE&NR=1 tibia to zuo ;] Quote Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
Szawel Posted November 10, 2008 Report post Posted November 10, 2008 (edited) Hmm. Szczerze to filmik wg. mnie jest reżyserowany, co niszczy cały jego urok. Jeśli jednak jakimś cudem okazałby się on autentyczny, to zaczynam skłaniać się ku stworzeniu ustawy o ograniczeniu dostępu do internetu dla dzieci. P.S. Wszelkie MMORPG to zuo :P Edited November 10, 2008 by Szawel Quote Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
Sysak Posted November 10, 2008 Report post Posted November 10, 2008 (edited) A mnie wygląda na to, że chłopak ma lekki niedorozwój psychiczny i jeśli mam racje, to raczej nie ma sie z czego śmiać. Edited November 10, 2008 by Sysak Quote Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest Posted November 10, 2008 Report post Posted November 10, 2008 (edited) :unsure: nikt nie zauważył że goście robią sobie jaja? [; i nawet spoko im to wyszło ^^ Edited November 10, 2008 by Guest Quote Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
Art385 Posted November 10, 2008 Report post Posted November 10, 2008 gości sobie robią jaja do tego wychodzi im to bdb a po prostu są nie wyrośnięci dlatego tybijczyk wygląda jak oszołom :) Quote Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...