OCM4n14k Opublikowano 19 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2010 (edytowane) Znam to miejsce, gdzie są te kolizje :P. Kuzyn blisko mieszka. W sumie tam co zima takie jaja się dzieją (oczywiście jak śnieg jest) więc jazda tą drogą to tylko na własne ryzyko ;]. Edytowane 19 Stycznia 2010 przez OCM4n14k Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Finchy Opublikowano 19 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2010 w sumie jest znak ostrzegawczy że stromy podjazd :rolleyes: ale Ci kolesie to za gros szacunku :| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mastertab Opublikowano 19 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2010 (edytowane) 1. Powinni ludzi zatrzymać na dole i informować jak mieli tyle wolnego czasu. 2. Trudno tu w większości przypadków mówić o cudzym nieszczęściu. Większość "poszkodowanych" na filmie przyjmowało sprawę z humorem. Nie lubię umartwiania na siłę. Dodałbym do tego punkt 3. Wysoki mandat dla zarządcy drogi oraz odszkodowanie od tegoż zarządcy za poniesione straty. Edytowane 19 Stycznia 2010 przez mastertab Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jc Opublikowano 19 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2010 http://mega.kot.wrzuta.pl/film/852pOBrByaP/w_ryja_faza zabasy w blocie ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kukifas Opublikowano 19 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2010 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zzizzy Opublikowano 20 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2010 To raczej do tematu "Poronione pomysły". A że taki nie istnieje, to należałoby takowy założyć ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaciekCi Opublikowano 20 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2010 (edytowane) 2. Trudno tu w większości przypadków mówić o cudzym nieszczęściu. Większość "poszkodowanych" na filmie przyjmowało sprawę z humorem. Oczywiście ! Przecież nie ma nic lepszego na poranne poprawienie humoru jak przyp.... w coś samochodem. :lol2: Idę sobie w coś walnąć bo jakiś markotny jestem... Jak ktoś mnie lekko przyrysował na parkingu to miałem wyrzuty sumienia długi czas, że czemu tam go postawiłem, a co dopiero jakbym skasował przód z mojej winy... Z uśmiechem może przyjmowali na początku, ale chyba nikt normalny nie zrobi z tego "śmiesznej i przyjemnej sytuacji". EOT. EDIT: Zgadzam się, że nie jest to katastrofa, powód do załamania czy do myślenia o samobójstwie. ;) Jednak humorem tego nazwać nie można. Edytowane 20 Stycznia 2010 przez MaciekCi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zwykły User Opublikowano 20 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2010 Coś w podobnym klimacie ze "sportów zimowych" Jak mogli jej nie ostrzec przed dziurą? A cała ekipa ją widziała. http://ifun.ru/view/116876 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OCM4n14k Opublikowano 20 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2010 Na takim chłodzie to ona pewnie tą dziure poczuła ;]. Nawet jeśli o niej nie wiedziała, to co by dała jej świadomość tego, że ją ma? I tak by pojechała :P. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jc Opublikowano 20 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2010 (edytowane) :lol2: Edytowane 20 Stycznia 2010 przez jc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zwykły User Opublikowano 20 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2010 Tak swoją drogą chłopaki umieli się bawić ;D http://www.youtube.com/watch?v=BWUS7dipyjk...feature=related Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carson Opublikowano 20 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2010 MOJA pielęgnacja codzienna ! :lol: :lol2: :lol2: padlem i nie wstaje.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 21 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2010 (edytowane) O fak, takich się sieje czy sadzi ? :D Olewam już temat bo jest dosadzisty ale słownictwo tego neostradowca jest przebogate. Tu dalsza część jego pierdzenia - http://www.youtube.com/watch?v=G0E7l3tyFlM...feature=related Edytowane 21 Stycznia 2010 przez Kaeres Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carson Opublikowano 21 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2010 O fak, takich się sieje czy sadzi ? :D Olewam już temat bo jest dosadzisty ale słownictwo tego neostradowca jest przebogate. Tu dalsza część jego pierdzenia - http://www.youtube.com/watch?v=G0E7l3tyFlM...feature=related hahahah :lol: "...nie wchodz na razie do kuchni" + uroczy usmiech :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jupijupi Opublikowano 21 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2010 http://www.sadistic.pl/gdyby-siedziala-w-k...696fa9094dcd34e zawsze tak chciałem zrobić :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CjRudi Opublikowano 22 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2010 Guy's should keep their balls clean ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szela Opublikowano 22 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2010 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba Opublikowano 23 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2010 http://www.evga.com/forums/tm.aspx?m=137543 Pierwszy post wystarczy ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jc Opublikowano 23 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2010 (edytowane) remi i paczka :D EDYTA: mix jutub ;) http://www.youtube.com/watch?v=9p1FQyQmLok...player_embedded Edytowane 24 Stycznia 2010 przez jc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaciekCi Opublikowano 24 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2010 remi i paczka :D O kurrr... Leżę i nie mogę wstać :lol2: :D Mistrzostwo ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aquarium Opublikowano 24 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2010 Ciekawe jakby to zgłosił na policji - żółw mnie napadł !!! :) Prawdziwego gracza nic nie oderwie od konsoli ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 24 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2010 - myślałem że w życiu już wiele widziałem ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D.rek Opublikowano 24 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2010 - myślałem że w życiu już wiele widziałem ...A miałem kolację zjeść.. masakra! Trudno uwierzyć, że on (Gracjan) ma fanów... Porażka.. :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kukifas Opublikowano 24 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2010 (edytowane) nie [ciach!]a nie wierze, że takie p***by jeszcze człapią po ziemi aż mi cisnienie wzrosło Edytowane 24 Stycznia 2010 przez kukifas Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
q8ic Opublikowano 25 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2010 (edytowane) 3450142[/snapback] @q8ic bylo juz kilka razy :blink:A to przepraszam. Myślałem, że śledziłem wystarczająco dokładnie wątek. No to 10 twarzy Wenty. Edytowane 25 Stycznia 2010 przez q8ic Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jc Opublikowano 25 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2010 @q8ic bylo juz kilka razy :blink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kfgz Opublikowano 26 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2010 Kumpel właśnie mi podesłał. Jeśli myślisz, że umiesz parkować pomyśl jeszcze raz ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Melampus Opublikowano 26 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2010 W sumie nie wiem czy śmiać się czy płakać, ale co tam. Sami zobaczcie co tam Rydzyk i jego media wymyśliły. Radio Maryja o seksie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
borozu Opublikowano 26 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2010 @q8ic bylo juz kilka razy :blink: Wziąłeś to z pclabu? Tam temat z tym filmikiem napisany 17:52... Poza tym trick to la mistica Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jc Opublikowano 26 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2010 Wziąłeś to z pclabu? Tam temat z tym filmikiem napisany 17:52... Poza tym trick to la mistica na pclab nie zagladam :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...