djsilence Opublikowano 19 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2010 IT Fiction: Prawdziwa rebelia piratów! - Rynek IT - Dziennik Internautów (DI) - internet w życiu i biznesie Popularny serwis The Pirate Gulf zniknął z sieci. Wszyscy użytkownicy P2P jakby zapadli się pod ziemię. Radia w lokalach zamilkły. Na weselach już nie bawiono się przy muzyce, ale w refleksyjnej ciszy. Użytkownicy programów komputerowych zaczęli niszczyć nośniki z "piratami". Tak niezwykłe zmiany zaszły w ciągu kilku dni... 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szela Opublikowano 19 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2010 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kukifas Opublikowano 19 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2010 i pozniej np zapodajcie 'Fearfarts Remix' leżę Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aquarium Opublikowano 20 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2010 Sexiest CPR ever :) 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szela Opublikowano 20 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2010 Rap z tytulow filmow 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stivo Opublikowano 20 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2010 Aplikujecie? 3 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BuMeL Opublikowano 20 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2010 Mówi Putin do Miedwiediewa: - słuchaj Dima musimy coś zrobić z tymi strefami czasowymi. Dzwonię do Pekinu z życzeniami imieninowymi a oni mi mówią, że imieniny były wczoraj. Dzwonię do Polski z kondolencjami a Donek mi na to, że dopiero do samolotu wsiadają 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slavok Opublikowano 21 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2010 (edytowane) :D Endrju powraca hehe ;) Edytowane 21 Maja 2010 przez slavOK Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
djsilence Opublikowano 22 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2010 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AZAKIEL Opublikowano 23 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2010 Dziennikarz:Witamy Panstwa dziś w programie kawa czy herbata naszym gościem jest Mariusz "Kompromitacja" Pudzianowski, tzn przepraszam za przejęzyczenie - Mariusz "Pudzian" Pudzianowski, witam naszego gościa! PUDZIAN: Witam DZ: Czy po przegranej nie uważa Pan ze za wczesnie było rzucać się na głęboką wode? PUDZIAN: Yyyy. ale ja umiem pływać. DZ: Eh. To była taka metafora, chodziło mi.. PUDZIAN: Meta-co? znaczy coś jak Metanabol ...aaaa to wiem o so chozi. DZ: to może przejdźmy do następnego pytania - z czego był Pan najbardziej niezadowolony podczas ostatniej walki? PUDZIAN: Z hymnu - powinien śpiewać go mój brat. DZ: miałem na myśli raczej Pana walkę, jakąś lepszą taktykę, ludzie zarzucają Panu że nie użył Pan głowy, że nie miał Pan pomysłu na walkę. PUDZIAN: Ale ja używam głowy...jem niom. DZ: No dobrze w takim razie wie Pan z kim będą następne pojedynki? PUDZIAN: Mój brat - on jest moim meneżerem - doradza mi żeby to był też ktoś znany, ktoś z kim miałbym jakieś szanse by wygrać i się wybić w światowym rankingu. DZ: Czyli kto? PUDZIAN: Mam już ustawione dwie następne walki: Piersza bendzie z Cichopkiem, a druga z Wojewódzkim. DZ: Hmmm. A jacyś bardziej wymagający przeciwnicy? PUDZIAN: Tak tak brat juz wszystko zaplanował, potem bedom bracia Mroczkowie, zobaczycie pokonam ich fszystkich i bede Mistrzem Śfiata. DZ: :-D dziękuję za rozmowe :-D 2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BuMeL Opublikowano 23 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2010 Trochę niesmaczne, sam to wymyśliłeś ? 2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slavok Opublikowano 23 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2010 (edytowane) głupie i nie trafione hehe, akurat Pudzian ma wyższe i do interesów też ma łeb, porównywanie go z głupim cepem z mięśniami jest nie trafione ;) to bardziej do gołoty pasuje. http://www.youtube.com/watch?v=OQJ1IQCJPHE Krzychu Kadetem tera ! hehehe http://ziza.ru/2010/03/11/velikolepnyjj_udar.html dobry zawodnik :D Edytowane 23 Maja 2010 przez slavOK Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deserted Opublikowano 24 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2010 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Modd Opublikowano 24 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2010 TVN24 przeszkadza w walce z powodzią. http://www.youtube.com/watch?v=m47Xh1FzVKI&feature=popt00pl06 Ale nic nie przebije komentarza pod filmem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stivo Opublikowano 25 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2010 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BuMeL Opublikowano 26 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2010 Kurde, dwa razy oglądałem zanim zauważyłem balona :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeonPPC Opublikowano 26 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2010 Ja widze wszystkie trzy :) lubie tego pana: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tony Soprano Opublikowano 26 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2010 (edytowane) Po tym, jak zmarł trzeci z kolei właściciel numeru 0888 888 888, bułgarski Mobitel zdecydował się go zawiesić - podaje TVP Info. Pierwszym właścicielem pechowego numeru był sam szef bułgarskiego operatora telefonii komórkowej Mobiltel - Wladimir Grasznow - który w 2001 roku zmarł na raka w wieku 48 lat. Mimo że nie ma na to jednoznacznych dowodów, mówi się, że chorobę wywołano, podając mu środki radioaktywne. Oskarżano o to konkurentów Grasznowa. Następnie numer trafił do szefa bułgarskiej mafii Konstantina Dimitrowowa. Ten cieszył się nowym numerem zaledwie dwa lata - zastrzelono go w 2003 roku w Holandii podczas obiadu w restauracji. O morderstwo podejrzewano bossa rosyjskiej mafii. Trzecim właścicielem pechowego numeru został Konstantin Diszliew, właściciel firmy zajmującej się obrotem nieruchomości, który zajmował się przemytem narkotyków. Jego zastrzelono dwa lata później przed restauracją w Sofii. Od tamtej pory nikt nie korzystał w owego numeru, gdyż był on dowodem w śledztwie o morderstwo i przemyt narkotyków. Teraz jednak nowe szefostwo firmy zapowiedziało, że zawiesza numer na stałę i nikt więcej go już nie otrzyma. źródło: TVP / telepolis A u nas o złote numery to się ludzie zabijają ;) Edytowane 26 Maja 2010 przez Tony Soprano Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majk3l Opublikowano 26 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2010 jedno z for motoryzacyjnych: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tony Soprano Opublikowano 26 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2010 Może nie chodziło o ten z największym udziałem, ale ja obstawiałbym tlen :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slavok Opublikowano 27 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2010 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
papillon86 Opublikowano 27 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2010 http://www.youtube.com/watch?v=8dxHQfB_Sjo&feature=aso Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
westsajd Opublikowano 27 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2010 http://www.youtube.com/watch?v=Hl1g5s8D_QU&feature=player_embedded 5 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 28 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2010 http-~~-//www.youtube.c...player_embedded O fak !!!! Geniusze to podłożyli !!! 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zzizzy Opublikowano 28 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2010 Mocny dowcip toaletowy - Joe Monster :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
3ddy Opublikowano 28 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2010 Co do Dimitrieja - zrobiłem GIF'a :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Armo Opublikowano 28 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2010 Opera vs. ziemniak 2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Melampus Opublikowano 30 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2010 Nieudane polowanie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kukifas Opublikowano 3 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2010 - Po ile rosół? - Wołowy 5, drobiowy 25 zł. - Dlaczego tak drogo? - Tanio z kury nie sprzedam. :lol2: 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slavok Opublikowano 3 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2010 (edytowane) haha Edytowane 3 Czerwca 2010 przez slavOK Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...