aerial Opublikowano 24 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2013 6 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aerial Opublikowano 28 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2013 4 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RyszardoVsky Opublikowano 1 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2013 (edytowane) Grunt to podejście :D http://www.youtube.com/watch?v=bwimbY6Pbbw Edytowane 1 Marca 2013 przez RyszardoVsky Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deserted Opublikowano 3 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2013 Jeśli w sobotę wieczorem wyjdziesz z wiejskiej dyskoteki i spojrzysz w rozgwieżdżone niebo - z nosa przestanie ci lecieć krew. * Przed 8 marca. Facet dzwoni do dziewczyny: - Jakie lubisz kwiaty? - Róże. - Czerwone czy białe? - Czerwone. - Rozumiem. A co powiesz na szampana i kolację przy świecach? - To miłe... ale co masz na myśli? - A... wybieram ci kartkę na 8 marca i zastanawiam się, co ma być na obrazku. * - Dzień dobry. Proszę przepisać na nas swoje mieszkanie. - Powariowaliście?! - Przepraszam, nie od tego zacząłem. Czy wierzy pan w Boga? * - Co dostaje Polak w U.K. na Gwiazdkę? - Nadgodziny... * - Spójrz na mnie, jestem taka gruba. Nikt mnie nie kocha - A przemysł spożywczy? * Oscar Pistorius zabił swoją dziewczynę nie dlatego, że dowiedział się, że jest ona w ciąży, ale po tym jak zobaczył USG dziecka i zauważył, że ma ono obie stopy. * - E2. - Pudło. - E-625, identyczny z naturalnym. - Trafiony, zatopiony. 2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. wayne Opublikowano 3 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2013 Coś dla kociarzy: 13 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deserted Opublikowano 4 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2013 7 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KHOT Opublikowano 5 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2013 Jak donoszą media, wkrótce zamkniętych zostanie 120 kolejnych pedofilów. Niestety odzyskają wolność, gdy tylko wybiorą nowego papieża. 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MATRIXorg Opublikowano 5 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2013 W jaki sposób wyjąć okulary z muszli klozetowej? Scyzorykiem Victorinox :) 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Melampus Opublikowano 7 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2013 (edytowane) List od Pipy. http-~~-//youtu.be/Fxr1e-kfiQ4 Edytowane 7 Marca 2013 przez Melampus Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. KHOT Opublikowano 8 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2013 Na CB: 1.koledzy widziany radiowóz w stronę Bydgoszczy 2. kolego to nie radiowóz 1. a co to jest? 2. gospodarstwo rolne 2. dwa koguty na dachu i dwie świnie w środku M1: Mobile jak mnie slychac M2: Kolego jak panewki w polonezie, glosno i wyraznie -Mobile jak i gdzie mnie słychać?: -W granatowym volwo wyśmienicie jak mnie słychać jak radio Maryja 1 - Koledzy jak dojechać do Potworowa ?? 2 - Na Łódź sie kieruj 1 - A to nie przez Białobrzegi ?? 2 - Nie 3 - Dawaj przez Białobrzegi !! 1 - To jak ?? Tutaj dłuższa motka między 2 i 3 4- Daj se spokuj z tym Potworowem i jedź do domu 1 - Dobra jade na Łódź bo ta opcja brzmi najprawdopodobniej 5 - A tam zonk 1 - A jak ta droga do Potworowa wygląda ?? 6 - Potwornie 7 - Co za potworny głos 8 - Głos potworny bo droga do Potworowa potworna 1: Mobilki jak mnie słychać? 2: jak Mandaryne w sopocie 1. Mysia Pysia Mysia Pysia Mysia Pysia 2. Wsadz se do Pysia 1.Mysia Pysia Mysia Pysia Mysia Pysia 3. Kolega tutaj chce do Pysia 1.Mysia Pysia Mysia Pysia Mysia Pysia godzinę później 1.Mysia Pysia Mysia Pysia Mysia Pysia 4. Masz jakies kłopoty kolego ze sobą? 1.Mysia Pysia Mysia Pysia Mysia Pysia 5. Zamknij mordę Ty p... c... 1.Mysia Pysia Mysia Pysia... i straciłem łączność... ale koleś był taki wytrwały że szok Krajowa 74 Kielce - Piotrków Trybunalski. M1. Koledzy jak ścieżka na Piotrków? M2. Kolego uważaj na 72 km w Miedzianej Górze kręci się granatowa nieoznakowana Octavia. M1. Podziękował kolego ale powtórz jakiego koloru jest ta granatowa Octavia na 72 km bo coś ucięło M2. Kolego granatowa Octavia jest kur....... brunatno-różowa. - dzięki kolego, trzymaj się - spoko, Ty też się nie puszczaj Kielce 10 stycznia, korek w centrum. Mobil wpycha się pod kółka drugiemu i nagle: A żebyś kur.... chu.... dostał uczulenia na powietrze. Gdzie się kur... wpychasz. 1) gdzie ty k....wa ch...ju się wpier.. nagle słychać odpowiedź: 2) kolego moze troche grzeczniej bo... (i tu sie urwalo) 1) bo co ty k....rwa ped....le 2) bo to.... 1) no to się wje*ałem..... Po ok 15 min. 1) nie dość ze ku....s zajechal mi droge to jeszcze mandat mi wlepil... 2) grzeczniej bo bedzie jeszcze jeden... Hehe jak się okazało jechała sobie bordowa Vectra z radyjkiem, a w niej 2 misiaczków Droga przez Wisłę: A: Mobile jak ścieżka na Szczyrk? B: Kolego na zakręcie za PKP stoją miśki ale nic nie robią; A: Oni nigdy nic nie robią; B: A nie, sorry, jeden wysiadł z auta; A: Ta, ale chyba się odlać. spóźniłem się na wiadomości, niewiedziałem jakie wyniki są na derby, więc pytam się na radyjku: ja: mobilki, jaki wynik na derbach? m: 12 rannych, 5 ciężko, kolego dolnośląskie , Świdnica kolo pyta: 1. jak mnie słychać ,sprawdzam radio ? padło pare odpowiedzi typu ( ok, słychać dobrze ,itp ) i nagle góralskim akcentem : 2. NA GIEWONCIE SŁYCHAĆ DOBRZE, HEJ !!!!!! Ktoś: "Kolego w Asterce masz włączone radyjko?" Ja: "Nie" Ktoś: "A to w takim razie przepraszam i do usłyszenia" 1: Uwaga mobilki na 75 słupku krawaciarz przygarnął kropka... ... Chwila ciszy w radiu... 2: Kolego, ale o co chodzi? 1: No przedstawiciel handlowy pierd... na czarnym punkcie. 1(kobitka)- koledzy jak mnie słychać 2(facet)- babo do garów! 1: Koledzy jak mnie słychać ?? 2: Kolego tu Boeing 345 Lini LOT. Trochę szumisz ale w miarę głośno i wyraźnie 1. Kolego z skakanki swiatelka wlacz 2. po ch... jeszcze jasno 1: Andrzej, na którym kilometrze jesteś? 2: na 19 1: na którym? 2: 19 1: ok, ja jestem na 425, gonię cię Czy ktoś słyszał? Czy ktoś wie? Gdzie się chowa ITD? A - "No ciągnij Stefan ciągnij" B - "No ciągnę k....." Ktoś z eteru - "Coś kiepsko ciągniesz jak jeszcze może gadać" 1 - patrzcie jaka [gluteus maximus] na parkingu stoi 2 - a no kilka tygodni temu tez tu stała, jechaliśmy na pięć tirow, ja (tu pseudo 3 kolejnych) i stary, wszystkim dala 1 - taaaaa.. a staremu tez? 2 - no staremu nie do końca, był ostatni w kolejce, zabrał dziwke do kabiny, dał 50 zł i mówi ''posiedź tu dziecko niech ci [gluteus maximus] odpocznie'' A. Kolego z Tico ale masz długiego bata! B. Wiem, moja żona też jest z niego dumna w strone Częstochowy drogą S1 na wysokości zjazdu na A4 zaczyna się koreczek który miał z 7 km. Na radiu słychać że jest zwężka na prawym i ruch tylko lewym pasem który na zwężce jest masakrycznie dziurawy nagle słychać: Ku......wa dobrze że Mickiewicz nie żyje i tego nie widzi bo napisał by kolejną część Dziadów A- młody którędy jedziemy B- nie wiem czekaj na nawigacji sprawdzę A- oj młody bez nawigacji to ty byś chyba małego nie znalazł Ktoś1: - Mobile, jak tam ścieżka na Ostrołękę? Ktoś2: - No, musisz uważać, kolego, bo kręci się tam srebrna Vectra... Ktoś3: - Nie, koledzy, jechałem tamtędy teraz i zawrócili z powrotem, chyba dla zmyły. Ktoś4: - Ku*wa, manewry jak na wojnie! źródło: astraklubpolska.pl 13 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grimlock Opublikowano 9 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2013 (edytowane) Czy to aby tylko propozycja przedstawienia oferty kredytowania? Edytowane 10 Marca 2013 przez Grimlock 2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4r Opublikowano 19 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2013 9 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. aerial Opublikowano 19 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2013 10 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kfgz Opublikowano 22 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2013 Polecam włączyć napisy ;) 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniakalny Opublikowano 22 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2013 znalezione podczas porządkow w papierach - moze nie smieszne ale jak widac komputer "NA LATA" nie ma racji bytu wartosc dzis 200zł ;) 2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpachla2 Opublikowano 25 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2013 6 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bielski Opublikowano 26 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2013 http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=REq8qpVtjqc 7 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kwasior500 Opublikowano 27 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2013 Podchodzi facet do laski i pyta: - Robisz nieznajomym loda ? - Nie - To pozwól, że się przedstawię. Sklep zoologiczny. Sadysta: - Czy są papużki nierozłączki? - Tak. - To poproszę jedną. Przychodzi matka z dzieckiem do sklepu, dziecko szarpie matkę za rękaw i mówi: - Mamo, mamo chce mi się jeść! Mamo, mamo chce mi się pić! Obok stoi facet i doradza: - Niech mu pani kupi arbuza to zje i się napije. Na to matka: - Zwal pan konia nogami, to pan poruchasz i potańczysz! - Oskarżony! Za chwilę odczytany zostanie wyrok. Jak się pan czuje? - Jak panna młoda przed nocą poślubną. Już się domyślam co będzie, tylko jeszcze nie wiem jak długi. Siedzi sobie facet w barze i czyta gazetę a przed nim stoi zupa. Do baru wpada drugi facet, strasznie głodny. Patrzy i widzi, że tamten pierwszy czyta gazetę i w ogóle nie pilnuje zupy. Bierze łyżkę i zaczyna mu jeść zupę. Je i je i je, aż na dnie widzi grzebień. Tak mu ten grzebień obrzydził, że zwymiotował wszystko. W tym momencie tamten, co czytał gazetę, mówi: - Co, pan też doszedł do grzebienia? Facet siedzi w barze, podchodzi do niego nieznajomy i pyta: - Gdybyś obudził się w lesie z podrapanym i wysmarowanym wazeliną tyłkiem, powiedziałbyś komuś? - Ależ nie. - Gdybyś zauważył, że masz w swoim tyłku zużytą prezerwatywę, powiedziałbyś komuś? - Jasne, że nie. - Chcesz jechać na kemping? Kręcą się po parku sadysta i zboczeniec. Mijają ładną dziewczynę: - Taką to tylko w krzaki! - No i z kopa jej, z kopa! Na bezludnej wyspie ląduje 50 panów i 1 pani. Po miesiącu pani mówi: - Panowie dość tych świństw! I wiesza się na drzewie. Po następnym miesiącu jeden z panów mówi: - Panowie dość tych świństw, zakopujemy kobietę! Po następnym miesiącu jeden z panów mówi: - Panowie dość świństw, odkopujemy kobietę! Wczoraj na skrzyżowaniu równorzędnym zderzyły się BMW 850 i Jeep Cherokee. Kierowcy i pasażerowie odnieśli niegroźne rany postrzałowe. 8 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KHOT Opublikowano 28 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2013 2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 28 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2013 kwasior - stek najzajebistszych kawałów ostatnio Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kwasior500 Opublikowano 28 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2013 http://www.liveleak.com/view?i=1d3_1364439567 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aurora001 Opublikowano 29 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2013 (edytowane) http-~~-//www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=REq8qpVtjqc http://i.imgur.com/uPjlRBB.png Amazon.com -_- Edytowane 29 Marca 2013 przez Aurora001 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. toms83 Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2013 (edytowane) Wesołego! Edytowane 1 Kwietnia 2013 przez toms83 11 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reyden Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Z cyklu Gawarit Moskwa na JM : Korespondent Pepponow z agencji TASS donosi: Kaktus, który 10 lat rósł obok komputera, zaczął nadawać sygnał WiFi. Utracono kontakt z amerykańskim łazikiem marsjańskim Curiosity. Rosyjski Mars-3 po czterdziestu latach przerwy nawiązał kontakt z bazą, przesłał dane naukowe i podziękowanie za dostawę części zamiennych. J...ć Falklandy! Rzym jest nasz! Argentyna. - Czym się różnią Niemcy od Rosjan? - Niemcy po 3 piwach przechodzą na "ty", Rosjanie - na coś mocniejszego. Czelabiński balet wyjechał na występy do Chicago. Miejscowa mafia w popłochu opuszcza miasto. Stirlitz po kolejnym sukcesie jechał Mercedesem do Berlina. On jeszcze nie wiedział, że wojna niedługo się skończy, a jemu jako Bohaterowi Związku Radzieckiego będzie przysługiwać Zaporożec poza kolejnością. Reszta tutaj 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grimlock Opublikowano 7 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2013 (edytowane) Jaki kraj, taki "Walking Dead": Edytowane 8 Kwietnia 2013 przez Grimlock 7 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aurora001 Opublikowano 8 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2013 http://i.imgur.com/iXv3u64.gif Koles streamowal i przyjmowal donacje na twitchu. Rzekomo byl sparalizowany od pasa w dol ;d 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KoVol Opublikowano 11 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2013 (edytowane) Znajomy mi to przesłał, podobno komentarz z onetu: Wierzę w jednego Tuska, Ojca Wszech-uwielbianego, Stworzyciela Zielonej Wyspy i Autostrad, wszystkich dotacji z Unii - widzialnych i niewidzialnych. I w jednego Pana Rostowskiego, ministra Tuska prawdomównego, który z Balcerowicza jest zrodzony, przed wszystkimi długami. Tusk z Tuska, Europejskość z Europejskości, Fakty prawdziwe z TVN-u prawdziwego. Przez Lisa stworzone, po dziś dzień mówione. Współistotne Tuskowi. A przez Niego wszystko się stało. On to dla nas lemingów i dla naszego zgłupienia, zstąpił z Kaszub. I za sprawą mitu o dziadku z Wehrmachtu, przyjął miliardy z Unii i stał się premierem. Pomógł Grecji również za nas, pod namową Angeli. Został przez nią poklepany, pochwalony i nagrodzony. I ponownie wybrany dnia wyborczego, jak "przewidział" OBOP. I wstąpił do Rządu. Siedzi po prawicy Bronka. I powtórnie przyjdzie w chwale, na następną kadencję. A kurestwu jego nie będzie końca. Wierzę w Donka Sondażowskiego, Pogromcę Kiboli, który z Nocnej Zmiany pochodzi. Który z Niesiołowskim i Kopacz wspólnie odbiera uwielbienie i chwałę. Który mówi ustami Olejnik, Durczoka i Miecugowa: wierzę w jedną, wielką, powszechną i aferalną Platformę Obywatelską. Wyznaję drożyznę, brak emerytury i podwyżki podatków by lepiej się żyło. I oczekuję powrotu gumy DONALD w kioskach Ruchu oraz wprowadzenia ACTA, GMO i mianowania Kasi Tusk naczelną ONETu Edytowane 11 Kwietnia 2013 przez KoVol 7 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 11 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2013 Niezbyt smieszne - bo za prawdziwe :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. aerial Opublikowano 12 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2013 10 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grimlock Opublikowano 18 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2013 4 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...