Ruido Opublikowano 13 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2006 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dimek Opublikowano 14 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2006 (edytowane) Rada języka polskiego wprowadziła zmiany w obowiązującej deklinacji, bardzo pouczające. Obecnie znana deklinacja: 1. Mianownik - kto? co? 2. Dopełniacz - kogo? czego? 3. Celownik - komu? czemu? 4. Biernik - kogo? co? 5. Narzędnik - z kim? z czym? 6. Miejscownik - o kim? o czym? 7. Wołacz - o! Poszerzona o dodatkowe przypadki: » Naciśnij, żeby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler... « 8. Intymnik - kto z kim? w co? 9. Wygryźnik - kto kogo? 10. Łapownik - kto? komu? ile? 11. Przyp.ierdolnik - komu? w co? 12. Powodnik - dlaczego ja? 13. Dziwnik - ki ch.uj? 14. PiSownik - kwa? kwa? 15. Złodziejnik - komu? co? ile grozi? 16. Politycznik - z kim? na kogo? 17. Powybornik - o ku.rwa! co teraz? 18. Rydzownik - ile dał? żyd? Edytowane 14 Czerwca 2006 przez Dimek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PelzaK Opublikowano 14 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2006 Jaki fake? :blink: Przecież to po prostu jest wymalowane na ścianie naczepy. Kurcze, nie zwrocilem na to uwagi i myslalem, ze ktos zmontowal taki obrazek :lol:bo to jest fejk :) widziałem z 10 takich obrazków.. z czego każdy był na tej samej IDENTYCZNEJ ciężarówce namalowany.. w fotoszopie :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Antar1us Opublikowano 14 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2006 bo to jest fejk :) widziałem z 10 takich obrazków.. z czego każdy był na tej samej IDENTYCZNEJ ciężarówce namalowany.. w fotoszopie :D Czyli mialem racje, ze to fejk :) Dzieki PelzaK, uratowales moj honour :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 14 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2006 Otrzymane mailem: Pewien bezrobotny starał się o stanowisko sprzątacza w Microsofcie. Dyrektor personalny przyjmuje go i każe zaliczyć test na zamiatanie podłogi, po czym stwierdza: - Jesteś przyjęty, daj mi twój e-mail, wyślę Ci formularz do wypełnienia, oraz datę i godzinę, na którą masz się stawić w pracy.Zrospaczony człowiek odpowiada:-Nie mam komputera, ani tym bardziej e-maila... Wtedy personalny, mówi mu, że jest mu przykro, ale poniweaż nie ma e-maila, więc wirtualnie nie istnieje, a ponieważ nie istnieje, więc nie może dostać tej pracy.Człowiek wychodzi przybity, w kieszeni ma tylko 10 $ i nie wie, co ma zrobić... Przechodzi koło supermarketu postanawia kupić dziesięciokilową skrzynkę pomidorów. Potem chodząc od drzwi do drzwi sprzedaje cały towar po kilogramie i w ciągu dwóch godzin podwaja swój kapitał... Powatrza te transakcje jeszcze trzy razy i wraca do domu z 60$ w kieszeni. Uświadamia sobie, że w ten sposób może z powodzeniem przeżyć. Wychodzi z domu wcześniej, wraca coraz póżniej i tak każdego dnia pomnaza swój kapitał. Wkrótce kupuje wóz, pźniej ciżarówkę, a po jakimś czasie posiada caą kolumnę samochodów dostawczych. Po 5 latach meżczyzna jest właścicielem jednej z największych sieci dystrybucyjnych w stanach. Postanawia zabezpieczyć przyszłoć swojej rodziny i wykupuje polisę ubezpieczeniową. Wzywa agenta. Wybiera polisę i wtedy agent prosi go o adres e-mail, aby mógł mu wysłać propozycję kontraktu. Mężczyzna mu wtedy odpowiada, że nie ma e-maila. -Ciekawe - mówi agent- nie ma pan e-maila, a zbudował pan to imperium?Niech pan sobie wyobrazi, czego dokonałby, gdyby go pan miał!Mężczyzna zamyślił się i odpowiada:- Zamiatałbym w Microsofcie. Morał nr 1 tej historii: internet nie jest rozwiązaniem dla problemów Twojgo zycia. Morał nr 2 : nawet, jeśli nie masz e-maila a pracujesz wytrwale, możesz zostać milionerem. Morał nr 3: jeśli dostałeś tę hietorię przez e-maila, to jesteś bliżej sprzątacza niż milionera.... Miłego dnia! P.S. Nie odpowiadaj na tą wiadomość. Poszłedłem po pomidory.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Antar1us Opublikowano 14 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2006 http://edgy.media.mit.edu:8080/incorporate...ers/electro/fly :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mayo Opublikowano 14 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2006 (edytowane) Nie wiem czy było, wyszukiwarka pokazała mi cos dziwnego ( około 40 ostatnich stron tego tematu). Fajny taniec/parodia WOW - Internet Is For... guess what? :) :) :) Edytowane 14 Czerwca 2006 przez mayo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skinny500 Opublikowano 14 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2006 "Janas nie Dżepetto, drewna nie ożywi" Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mayo Opublikowano 14 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2006 (edytowane) Napis na grobie informatyka: "kowalski.zip" =+=+=+=+=+=+=+=+=+=+= Dlaczego policjanci noszą pałki długie i krótkie ? - Jeśli idzie dziesięciu policjantów i jeden łysy to oni wyciągają te krótkie i łysego pałują. Jeśli natomiast idzie dziesięciu łysych i jeden policjant to policjant wyciąga tą długą pałke i udaje ślepego. =+=+=+=+=+=+=+=+=+=+= Telefon w sklepie komputerowym. - Przepraszam bardzo, czy macie aktualnie w sprzedaży dyski "C"? Właśnie mi padł i chciałem kupić nowy. =+=+=+=+=+=+=+=+=+=+= Dzwoni klient do serwisu, odbiera obsługa: - Używam Windows... - Tak. - No i komputer nie działa poprawnie. - To mi już pan powiedział.. . =+=+=+=+=+=+=+=+=+=+= Był sobie kiedyś człowiek, który już w bardzo wczesnej młodości marzył, by zostać "wielkim" pisarzem. Gdy spytano go, co dla niego oznacza "wielki" odpowiedział: - Chciałbym pisać teksty, które cały świat będzie czytał, teksty, na które ludzie będą reagować czysto emocjonalnie, które będą doprowadzać ich do łez, bólu, gniewu, krzyku i desperacji! Człowiek ten zrealizował swoje dziecięce marzenie. Obecnie pracuje w Microsoft i pisze komunikaty o błędach. Edytowane 14 Czerwca 2006 przez mayo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
forest kila zbila Opublikowano 14 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2006 http://img148.imageshack.us/img148/2932/rasiak6hv.jpg Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sysak Opublikowano 14 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2006 (edytowane) http://img148.imageshack.us/img148/2932/rasiak6hv.jpg Łehehe. :lol: Ale się uśmiałem. Mecz Polska - Niemcy. Niemiecki trener kazał całej drużynie iść do pubu, a na boisku został tylko Michael Ballack. Niemcy siedzą przy piwku i w 9. minucie meczu Podolski dostaje sms-a: "Prowadzimy 1:0!" Po meczu przychodzi następny sms: "Niestety zremisowaliśmy 1:1. W 14-stej minucie dostałem czerwoną kartkę..." Mecz Polska - Niemcy: 17. minuta od rozpoczęcia: Żurawski strzela Gola. Jest 1:0 dla Polaków. 46. minuta. 2:0- Strzela Smolarek. 65. min Nagle rozlega się szum a z szatni na boisko wychodzą niemcy. Pytanie do Sobolewskiego po meczu z Ekwadorem: Gdzie byłeś?! -Biegałem. -Radek, ale ta koszulka jest sucha i nawet nie pachnie! Edytowane 14 Czerwca 2006 przez Sysak13 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chaos Opublikowano 15 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2006 http://www.freevideo.cz/srandicky/10105/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paulo Opublikowano 15 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2006 Dziesięć najpiękniejszych Niemek w pościeli (+18) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
forest kila zbila Opublikowano 16 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2006 Rozmawia dwóch meneli, jeden trochę strapiony. - Wiesz, chciałbym się znowu spotykać z Ireną. - A czemu się nie spotykasz? - Bo przehandlowałem ją za dwie flaszki wódki. - I co - tęsknisz? - Nie bardzo, ale napiłbym się znowu. Złapał wilk zająca. - Proszę, proszę wilku, nie zabijaj mnie, zrobię co zechcesz! - To zrób mi loda! - Nie umiem! - Rób loda!! - Kiedy nie umiem!! - To rób, jak umiesz! - Chrup, chrup, chrup... Do fryzjera przychodzi absolutnie łysy mężczyzna. - To Pan dawał ogłoszenie o skupie naturalnych włosów o długości większej niż 35 cm? - pyta. - Tak ja. A co, Pan chce sprzedać? - ironicznie pyta fryzjer. - Niech Pan nie gada, niech Pan nie gada... Wszystkiego jeszcze Pan nie zobaczył!!! Panna z gościem w łóżku. Tuż po seksie. Ona: - A ty miły, AIDS to na pewno nie masz? On: - Absolutnie nie, kochana! Ona: - Chwała Bogu misiu, bo już bałam się, że drugi raz to złapię. Na przejście graniczne w Hrebennem zajeżdża czarny Merc 600. Wysiada młody facet w czarnym garniturze i otwiera bagażnik. Podchodzi celnik i zadaje gościowi klasyczne pytania: - Narkotyki? Broń? Dewizy? - Oczywiście - odpowiada kierowca i otwiera walizki. Celnik z niedowierzaniem patrzy na zawartość waliz. Pierwsza wypełniona po brzegi foliowymi torebeczkami z białym proszkiem, druga pełna kałachów, w trzeciej równo poukładane paczki studolarowych banknotów. - To wszystko pana? - pyta celnik. - Nie - odpowiada młody człowiek - to jest pana, moje jest w tamtym tirze. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pioorek Opublikowano 16 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2006 http://www.smog.pl/wideo/1290/legendarne_walki_goloty/ Warto sobie to przypomniec ;][]]];];] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Bio Opublikowano 16 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2006 http://www.mfoto.pl/uploads/1062/podbor100_51_1cee7.jpg Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radeksz Opublikowano 16 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2006 Mąż pyta żonę ile ma kupić bułek. Zona odpowiada,że tyle,ile razy się poprzedniego wieczoru kochali. Mąż idzie dosklepu i mówi: Poproszę 7 bułek,albo nie........ 5 bułek,loda i kakao Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deserted Opublikowano 16 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2006 Tak budzą w japonii http://www.evilchili.com/mediaview/3057/Do...Asleep_In_Japan a tu ciekawa iluzja, wystarczy skoncentrować się na punkcie po środku ekranu, a później spojrzeć na czarno bia... zaraz zaraz. KOLOROWE zdjęcie :) http://videolist.blogter.hu/?post_id=52612 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
forest kila zbila Opublikowano 16 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2006 tym się właśnie zajmuje ;) troche mu się upadło ;) już żyje i ma się całkiem dobrze. rozbawił mnie ten widok ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thuGG Opublikowano 16 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2006 Z nadzieja, ze nie bylo: Sędzia Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sarkazz Opublikowano 16 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2006 http://komputery.wp.pl/kat,12773,wid,83536...79&ticaid=11cc4 Zamówiliście już? ;> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oskarro Opublikowano 16 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2006 http://www.smog.pl/wideo/1362/czy_mozna_si...ikac_na_boisku/ atmosfera mudialu ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Bio Opublikowano 17 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2006 Leci sobie sedziwy orzel ktory widzial juz w zyciu prawie wszystko. Leci tak sobie dumnie nad kanionem i stwierdzil, ze byl wszedzie, zna prawie wszystko i nie ma po co zyc. No to polecial nad najglebsza przepasc i skoczyl z jej szczytu w dol. Leeeci leeeci leeeci.... az metr przed ziemia rozlozyl skrzydla i poderwal sie do lotu - Jaaa! Ale ze mnie luuuzak! Jeszcze raz! No i polecial tak raz jeszcze. Na to wszystko patrzy kruk i gdy orzel poraz kolejny wzlecial nad przepasc zapytal - Ej orzel co ty robisz? - Ło gościu.. skacze w nalglebsza przepasc lece lece i przed sama ziemia rozkladam skrzydla i wznosze sie.. i wogole jaki ze mnie luzak! No i skoczyli razem. Leca w dol, przed uderzeniem w ziemie rozkladaja skrzydla i.. ale z nich luzaki! Na to wszystko patrzy koń. - Ej chlopaki co wy odstawiacie? Opowiedzieli mu o swoim luzactwie i kon postanowil skoczyc z nimi. Leca, leca, leca... az w pewnym momencie kruk pyta sie konie - Kon... ty masz skrzydla? - Nie - ALE Z CIEBIE LUUUZAK! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 17 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2006 http://video.google.com/videoplay?docid=-2...22usa-invade%22 amerykanie [; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
msn Opublikowano 17 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2006 http://video.google.com/videoplay?docid=53...22usa-invade%22 Airbag w Mercedesie (być może było) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasrz Opublikowano 18 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2006 2186335[/snapback] 2186229[/snapback] http://video.google.com/videoplay?docid=-2...22usa-invade%22 amerykanie [; lol ;] nie moge co za balwany :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
David666 Opublikowano 18 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2006 http://www.youtube.com/watch?v=8qG3e5GHCeY Kolejny przykład na świetną dykcje panów Kaczyńskich :D , ale tym razem przeszedł już samego siebie <lol> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pietia(lania) Opublikowano 18 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2006 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chaos Opublikowano 18 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2006 taki maly hardcore'owy kawal Królewicz po długiej, wyczerpującej podróży zaszedł do niewielkiej restauracji w centrum Paryża. Kelner podał mu specjalność zakładu - żabę w sosie winegret. Gdy królewicz zabierał się do jedzenia żaba wypadła mu z talerza i od uderzenia o podłogę zamieniła się w piękną dziewicę. Królewicz złapał uśmiechającą się do niego pannę za głowę i pizgnął ją jeszcze parę razy o kant stołu. Niestety dziewczyna nie zamieniła się z powrotem w żabę i musiał zjeść ją w takiej postaci... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sarkazz Opublikowano 18 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2006 http://media.skoopy.com/misc/japantv/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...