Knopper Opublikowano 25 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2007 (edytowane) Witam, chciałem sobie updatnąc biosa, aby mieć dodatkowe funkcje do podkręcania, zacząłem robić wszystko zgodnie z ta instrukcją[klik] ale nigdzie nie moge znaleźć pliku AFUDOS.EXE, szukałem na płycie dołacvzonej do płyty głownej, dyskietce startowej i na kompie. Bardzo posze o nie bluzganie i sensowne odpowiedzi, a nie: "poszukaj sobie na forum", bo szukałem ale nie ma takich tematów. @Edit W tym linku trzeba kliknąc na "AFUDOS BIOS Upgrade Procedure" modele:"P4C800, P4P800, P4P8X, P5 (LGA775) series" Edytowane 25 Lipca 2007 przez Knopper Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 25 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2007 A moze tak klikniesz w "AFUDOS.EXE (unzipped) " na stronie którą podales? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Knopper Opublikowano 25 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2007 (edytowane) Dzięki, sory ze zasmiecam forum takimi pytaniami ale jestem poddenerwowany i nie myśle prawidło :P @Edit Co ma być na dyskietce startowej? 1.wzystko co po uzyciu opcji formatuj 2.afudos.exe i jakis 0501.BIN 3. wszystko w/w @Edit Ściągnąłem tego rara, ale tam nie ma żadnego afudos.exe, co mam zrobic? Edytowane 25 Lipca 2007 przez Knopper Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kolobos Opublikowano 27 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2007 Na stronie jest wszystko co potrzeba, wiec sie wysil i zacznij myslec, a dopiero pozniej rob zamiast produkowac kolejne posty tylko dlatego, ze masz jakies problemy z czytaniem/klikaniem/samodzielnym mysleniem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luk1999 Opublikowano 27 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2007 W moim temacie (link w sygnaturce) masz AFUWIN - do flashowania spod windows. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...