pablo163 Opublikowano 2 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2003 Witam Szukałem szukalem i nic wiec sie pytam. Chce zmienic tego mojego z podpisu na a7v333 bo teb sis to juz mnie tak doluje ze to szok same problemy z nim mam. I teraz Jak sie kreci na a7v333 czy ma dzielniki itp prosze o pomoc dosc pilne.No i jeszcze jaka wersje kupic bo jest kilka.Lan mi nie potrzebny bo sieciowke mam. pzdro Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lagier Opublikowano 2 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2003 mialem kiedys doczynienia z ta plytka i odniosla na mnie bardzo pozytywne wrazenie. Wszystko smigalo bezproblemowo jednak wiem ze jej pierwsze wersje byly cos wadliwe pozniej to usuneli. Osobiscie polecam a tak BTW dlaczego KT333 :? pozdrav Lagier Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo163 Opublikowano 2 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2003 To i ja wiem ze plyta jest ok ale co z dzilenikami o/c itd Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
metal Opublikowano 2 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2003 mam tą pł.główna i dlamnie odlot! heh... a co do dzielników to są [auto], 1:1 i 4:5. Athlona puściłem na 170x10.5 i poszedł bez problemu ghyhy... jak będę miał zasilkę to puszczę na więcej bo ta co mam to nie wyrabia [230w]. Więc ogólnie polecam, dlamnie spoko aha... ja mam wersję najuboższą [kówa kupiłem ją za 518 zeta a teraz kosztuje 411 zeta !!! :[ eeeh ...] jak mash jakieś pytania to pisz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartezjusz Opublikowano 2 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2003 miałem to mobo przez tydzien-dla mnie syf nad syfy-nigdy wiecej asusa (kumplowi padła po tygodniu) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartezjusz Opublikowano 2 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2003 a poza tym to w chwili obecnej najlepiej kupic mobo na nforce2 a nie na kt333 lub kt400 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pankrzys Opublikowano 2 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2003 Mam ta płyte od 8 miesiecy i nie moge powiedzieć o niej zlego słowa.Miodzio. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pankrzys Opublikowano 2 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2003 Mam ta płyte od 8 miesiecy i nie moge powiedzieć o niej zlego słowa.Miodzio. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
metal Opublikowano 2 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2003 miałem to mobo przez tydzien-dla mnie syf nad syfy-nigdy wiecej asusa (kumplowi padła po tygodniu) hmmm... bardzo bym chciał żyć w świecie doskonałym! ale taki niestety nie istnieje :[ ... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xan Opublikowano 2 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2003 200 Mhz wyciagniesz spokojnie( sam sprawdzalem :) ) . Pozatym mam plyte od prawie roku i zero problemow , rev 1.01 czyli bardzo wczesny . Ale na twoim miejscu cos na Nforce 2 bym szukal . Jak chesz dokladne dane o A7V333 odnosnie O/C to Vcora masz do 2,1 V , pamieci do 2,9 V ( chyba ) , a magistrale do 230 Mhz , regulacji napeicia na Agp plyta nie posiada . Pozatym Tryb turbo rox :) . I jeszcze jedno plyta ma bardzo male Latency na PCI , dzwiek dziala idelanie ( spokojnie mozesz dac Latency na 1 ms ), chodzi glownie o karty Creativa ( i nieinstalowac tego patcha do latency na tej plycie ) . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartezjusz Opublikowano 2 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2003 miałem to mobo przez tydzien-dla mnie syf nad syfy-nigdy wiecej asusa (kumplowi padła po tygodniu) hmmm... bardzo bym chciał żyć w świecie doskonałym! ale taki niestety nie istnieje :[ ... a to i prawda-pewnie mielismy te z walnietej serii ale mega niesmak pozostał pozdro. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
metal Opublikowano 3 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2003 właśnie xan co daje tryb turbo ? heh... bo ja go przedchwilą włączyłem :] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MF Opublikowano 3 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2003 właśnie xan co daje tryb turbo ? heh... bo ja go przedchwilą włączyłem :] Jak miałem ta płytke to po włączeniu Turbo skoczyła mi dośc sporo wydjanosć (w 3DMarku2001 o prawie 1000). Ale u qmpla na wersji tej płyty z sieciówka już prawie nie było różnicy. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ko5ma Opublikowano 3 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2003 A ja miałem na niej wielkie problemy z T-bredem... Zmieniłem na 8RDA+ i od razu lepiej. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
metal Opublikowano 3 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2003 A ja miałem na niej wielkie problemy z T-bredem... Zmieniłem na 8RDA+ i od razu lepiej. a bios hyyy? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ko5ma Opublikowano 3 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2003 Próbowałem wszystkie, od najstarszych po 1016 beta. Wszędzie było to samo - nie działał główny kontroler IDE, a przy FSB powyżej 100 (!) MHz nie działała mysz i klawiatura... Po wsadzeniu Palomino wszystko wracało do normy. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alerik Opublikowano 3 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2003 A ja miałem na niej wielkie problemy z T-bredem...Kazda plyta a7v333 ma problemy z Tbredami czy to byl wyjatkowy przypadek :?: :?: Jest ktos szczesliwym posiadaczem tb 1700 na tym mobo :?: :?: Niech uspokoi moje nerwy :? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MF Opublikowano 3 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2003 A ja miałem na niej wielkie problemy z T-bredem... Zmieniłem na 8RDA+ i od razu lepiej. a bios hyyy? Bios nic nie daje też to miałem i wyczytałem gdzieś wkońcu że ten Asus nie obsługuje poprawnie T-breda. Ja naprzykład miałem co jakiś czas samoistny reset a system odpalał się dopiero po drugim odpaleniu kompa. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krootki Opublikowano 3 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2003 A ja kumplowi sprzedałem mojego 1700+ 0,13 i działa spoko. Zero problemów. Ale rekordów to się na tym nie pobije (1,8V :twisted: ) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lopo Opublikowano 11 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2003 A ja miałem na niej wielkie problemy z T-bredem...Kazda plyta a7v333 ma problemy z Tbredami czy to byl wyjatkowy przypadek :?: :?: Jest ktos szczesliwym posiadaczem tb 1700 na tym mobo :?: :?: Niech uspokoi moje nerwy :? Ja jestem bardzo szczęśliwym posiadaczem - patrz podpis.... :twisted: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciej Opublikowano 11 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2003 Plyta jak najbardziej miodzio ale konieczny jest drut mod bo obsluguje mnozniki do 12.5. Powyzej tylko drut modem. Generalnie zero prblemow z o/c 1700+. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...