zales Opublikowano 25 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2007 Mam taki problem że nie działa mi dźwięk w komputerze, w panelu sterowania, w ustawieniach dźwięku wyskakuje brak urządzeń audio. Nie wiem co może być, reinstalowałem kilkakrotnie sterowniki do karty dźwiękowej i nic nie pomogło. W menadżerze urządzeń pojawił się pewien problem z "Aplikacja zbierająca informacje o oprogramowaniu urządzeń Plug and Play". We właściwościach jest napisane "System Windows nie może uruchomić tego urządzenia sprzętowego, ponieważ jego informacje o konfiguracji (w rejestrze) są niekompletne lub uszkodzone. (Kod 19)" Nie wiem czy to może mieć coś wspólnego z tym problemem. Dodam jeszcze że mam zainstalowany na tym samym komputerze drugi system i wszystko działa poprawnie. System Win XP pro Karta Sound Blaster Live 5.1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kvazi555 Opublikowano 25 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2007 moze instalujesz lipne drivery np 98/Me a nie do XP :lol2: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziuby Opublikowano 25 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2007 Też mi się wydaje że to stery :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zales Opublikowano 25 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2007 (edytowane) Instaluje te co zawsze instalowałem i są one do xp. Odinstalowałem tą "Aplikacja zbierająca informacje o oprogramowaniu urządzeń Plug and Play" i chciałem na nowo zainstalować, ale niestety nie wiem, jak ją spowrotem zainstalować? Edytowane 25 Lipca 2007 przez zales Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...