cmsydney Opublikowano 25 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2007 Witam W laptopie nie mam Irdy Toshiba Satellite A100-749, jest zaslepka ale nie ma wlutowanego ukladu, czy taki uklad mozna gdzies dokupic i wlutowac (uklad + dioda i pewnie jakies kondensatory/rezystory) dziwne ze wycinaja skoro plyta glowna jest przystosowana jest sens sie w to bawic czy lepiej dokupic osobno? pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziuby Opublikowano 25 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2007 Kup osobno przes USB i po kłopocie, będziesz latał szukał lutował, serwisował, nie ma co się babrać Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cmsydney Opublikowano 25 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2007 a jak to wyglada w drugim przypadku? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziuby Opublikowano 25 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2007 Piszę teoretycznie, pewnie dostał byś taki układ w firmowy serwisie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cmsydney Opublikowano 25 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2007 a ja pisze praktycznie ze dostanie sie taki uklad w sklepie elektronicznym tyle ze nie mam dostepu do widoku plyty glownej ani do ksiazki serwisowej, moze ktos mial z tym stycznosc i wie jakie elementy sa potrzebne prawdopodobnie bedzie to cos a'la TFDS3000 lub TFDS4500, wielkosc pasuje do gniazda ale nie bardzo widze czy pasuje do plyty Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...