SlaveBlade Opublikowano 2 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2003 No właśnie, udało mi się zassać przez iMesha tylko najnowszy singielek który możemy zobaczyć na Viva polska nosi tytuł "Somewhere I belong" spxik piosenka ale ja chcę WIĘCEJ za mniej ... wie ktoś skąd można zassać więcej piosenek??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grucela Opublikowano 2 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2003 trzeba troche poczekac... oficjalna premiera 24 marca... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateoosh Opublikowano 2 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2003 'Somwhere I Belong' Jest git, ale i tak wymięka przy 'Just Drop Dead' Bizkitów :D. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 2 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2003 'Somwhere I Belong' Jest git, ale i tak wymięka przy 'Just Drop Dead' Bizkitów :D.Obydwa kawałki są <span style="color:red;">[ciach!]</span>ne w kosmos !!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaveBlade Opublikowano 2 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2003 trzeba troche poczekac... oficjalna premiera 24 marca... między narodowa 25 :P www.linikinpark.com - tu macie szczegóły chcę więcej Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Allen Opublikowano 2 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2003 Oba zespoły wymiataja, choc myslalem ze Linkin' Park pójdzie troche bardziej w strone ROcka a nie techno i hip hop :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 2 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2003 numetal tfu tfu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaveBlade Opublikowano 3 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2003 numetal tfu tfu od kiedy to jest numetal??? 8O Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michalak Opublikowano 3 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2003 ja też się spotkałem z opiniami że LP to numetal, P.S. Lp to bardzo fajny zespół chociaż ostatnio zacząłem słuchać NIRVANY Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateoosh Opublikowano 3 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2003 LP to jest numetal! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grucela Opublikowano 3 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2003 dokladnie... LP numetal ! osobiscie wole KoRn i Adema... to jest to :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michalak Opublikowano 28 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2003 nowa płytka wypas, dzisiaj przesłuchałem całej Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 29 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2003 trzeba troche poczekac... oficjalna premiera 24 marca...Ja jush mam na kompie ten album :twisted: Zassałem z naszego FTP'ka 8) Płytka po prostu full wypass !!!!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BiAłY Opublikowano 29 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2003 Tez mam plytke :D, dzis przesluchalem cala :), rzeczywiscie wypas, ale 2x kawalki sa za wolne jak dla mnie :twisted: , ja lubie moc :twisted: , a oni spiewaja jak Justin Timberlake ;). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MacieX Opublikowano 29 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2003 Meteore miałem 22.03 całość zassałem z KaZy moi mili :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB Opublikowano 29 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2003 trzeba troche poczekac... oficjalna premiera 24 marca...Ja jush mam na kompie ten album :twisted: Zassałem z naszego FTP'ka 8) Płytka po prostu full wypass !!!!!!Jakiego eftepka 8O ? Powiedz plis :wink: :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BiAłY Opublikowano 29 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2003 Jak ktos chce to moge udostepnic caly album :D. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaczor Opublikowano 29 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2003 wszystkie piosenki są bardzo podobne schematycznie i to mnie właśnie nudzi ;) zawsze jest wstęp,zwrotka,refren,zwrotka,refren powtarzany :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TDK Opublikowano 29 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2003 A mi sie nie podobaja LP i jemu podobni wole stary dobry metal a nie ludzi ganiajacych w dresikach po scenie i z gitarami ;/. Pozatym to po prostu mio sie nie podoba (bo jak mozna laczyc metal z HH;/ mi to smierdzi, aczkolwiek Rage against the nachine bylo calkiem OK ale i tak nie da sie tego porownac np do Manowar). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michalak Opublikowano 29 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2003 a ja mam z dc++ bardzo dobrą wersję ripowaną przez Absys albo Abys(niepamiętam dokładnie) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
werki Opublikowano 29 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2003 LP to numetal, jeden z moich ulubionych zespolow ale watpie by meteora byla lepsza od ht no ale zobacze bo jeszcze calej plytki nie mam :( lubie tez inne zespoly tego typu np. adema, soad lub P.O.D., Nirvana czy Papa Roach. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateoosh Opublikowano 29 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2003 LP to numetal, jeden z moich ulubionych zespolow ale watpie by meteora byla lepsza od ht no ale zobacze bo jeszcze calej plytki nie mam :( lubie tez inne zespoly tego typu np. adema, soad lub P.O.D., Nirvana czy Papa Roach.Papa Roach RLZ 8). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Allen Opublikowano 30 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2003 Papa Roach RLZ 8).M-80 RULEZZZZ :!: :!: :!: całą płyta (prawie jak dla mnie :wink: ) Rulezz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BiAłY Opublikowano 30 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2003 Nom Papa jest dobra :D. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grucela Opublikowano 30 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2003 plyta wypasiona... slucham i slucham... naprawde bardzo dobry album... POLECAM ! jak ktos chce to na gg 2629949 ... jeszcze pare dni moge udostepniac :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...