Mayo Opublikowano 26 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2007 Czy ma ktoś może taką po polsku? Jeśli tak to byłbym wdzięczny za zeskanowanie :lol2: A może wiecie gdzie można zessać wersję pdf czy cuś podobnego? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sbchp250 Opublikowano 26 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2007 Predzej na forach i stronach o nissanie takie rzeczy znajdziesz... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcinio Opublikowano 27 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2007 Poszukaj tu: http://www.nissanklub.pl/forum/ Gdzieś tam na pewno jest pdf co zajmuje około 50MB, tam jest około 460stron manuala: "obsługi i naprawy" po Polsku. Jak nie znajdziesz to się odezwij do mnie na PW ale nie wiem czy dziś nie wyjadę, więc jakby co, to cierpliwości do poniedziałku. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sbchp250 Opublikowano 27 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2007 (edytowane) Moze to nie instrukcja, ale mam cos takiego jak cos.... (zajmuje 17MB) Pozdro Edytowane 27 Lipca 2007 przez sbchp250 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxim Opublikowano 29 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2007 Wiecie może jak wprowadza się kod aby odkodować radio? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...