wojooo Opublikowano 26 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2007 Witam ... przyszedl juz czas zakupow i nie wiem na co sie zdecydowac ... zalezy mi na wydajnym ale bardzo cichym chlodzeniu wodnym Chłodzić bede na poczatek sam cpu (C2D E6600) Oto 2 zestawy ktore mam na oku 1 - Thermaltake BigWater 745 2 - Black Water zestaw Aqua Set XS .. aha mam na to przeznaczone juz 400zł i chcialbym sie w tej cenie zmiescic JESLI LEPIEJ BEDZIE I WYDAJNIEJ ZLOZYC OSOBNO KAZDA CZESC TO CZEKAM NA POMOC Z WASZEJ STRONY W WYBORZE POSZCZEGOLNYCH CZESCI :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojooo Opublikowano 27 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2007 nikt w ogole nie ma o tym pojecia ? ehh :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arni Opublikowano 27 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2007 podaj cene bedzie latwiej? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndiX Opublikowano 27 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2007 nikt w ogole nie ma o tym pojecia ? ehh :( 2696049[/snapback] podaj cene bedzie latwiej? Napisał, że 400zł. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arni Opublikowano 27 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2007 CR+ bwa122 + rodzina frostów Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojooo Opublikowano 27 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2007 tak jak pisalem chcialbym sie zmiescic w 400zł ... hmmm a czy moglibyscie podac orientacyjne ceny tych podzespolow i ew. strone gdzie mozna kupic najtaniej? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oskarro Opublikowano 27 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2007 bwa 122 - 135zł w cooling.pl pompka cr2 - 119zł w realitynet.pl f3d - 119zł w realitynet.pl Jest wiele takich tematów, wystarczyło tam spojrzeć. Jak chcesz taniej -> allegro i używki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arni Opublikowano 27 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2007 http://shackit.pl/forum/index.php?topic=362.0 i można zamknąć :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojooo Opublikowano 27 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2007 teraz dostałem konkretna odpowiedź wielkie dzieki :D ... bardziej odpowiadala by mi wersja z chłodnica 120.2 ale nie moge jakosc znaleźć miejsca gdzie ja zamontowac ... buda to chieftec lbx 0 1 bbb Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...