gulczas1985 Opublikowano 26 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2007 Witam. Zkaupiłem laptopa ASUS z53j i do niego druga kosc pamieci. Mam pytanie a mianowicie jak ją włożyć i gdzie szukać slotu.. Dość dobrze znam się na komputerach ale z laptopem mam styczność osobiście pierwszy raz i prosiłbym o pomoc. dzieki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morthal Opublikowano 26 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2007 To nie Asus tylko kadłubek ASMobile :) Powinny być gdzieś od spodu klapki, pod jedną z nich (instrukcja powinna wskazać którą) są RAMy. Lepiej sprawdź też, czy nie mają one plomb, bo gwarancję stracisz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gulczas1985 Opublikowano 26 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2007 Ramik dolożony thx czemu Asmobile jak to ASUS ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morthal Opublikowano 27 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2007 Znajdź na stronie oficjalnej Asusa serię modeli "Z". Nie ma takiej, to nie jest Asus, tylko kadłubek ASMobile, który składany jest w sklepie, w którym go kupiłeś. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gulczas1985 Opublikowano 27 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2007 Kolego to jest asus jak cos to masz go w ofercie komutronika poza tym wrancjia asusa loga itp... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...