ChrisG Opublikowano 2 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2003 Tak mnie naszlo: posiadam ti 4200 agp 4x i czy da sie wgrac bios od versji z Agp 8x ..Moim zdaniem raczej tak ale lepiej nie ryzykowac.. Moze ktos juz to robil dal by znac.!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vengeance Opublikowano 2 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2003 a poco ? a wg mnie sie nie dA Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vengeance Opublikowano 2 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2003 a poco ? a wg mnie sie nie dA Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
irnlng Opublikowano 2 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2003 nie sadze, zeby sie dalo. mysle, ze sa roznice w chipach, ale pewnosci nie mam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
??????? Opublikowano 2 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2003 moim zdaniem tez sie nieda a tak pozatym to po co ?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DA VINCI Opublikowano 2 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2003 Tez sadze ze sie nie da ;) Zreszta po co wgrywac taki bios jak i tak nie bedziesz mial róznicy ;) 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lipas Opublikowano 2 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2003 mnie tesh sie wydaje, ze sie nie da :o co innego wgrywac bios od pelnego gforce'a do mx'a (przez analogie do nagrywarek), a zupelnie inaczej ma sie bios 8x do 4x (tak mysle). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość igrok Opublikowano 2 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2003 Dobra a wogole jakim sposobem dorwales gf4 bez agp 8 ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Major Zadek Opublikowano 2 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2003 Dobra a wogole jakim sposobem dorwales gf4 bez agp 8 ? :?: :?: :?: :?: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DA VINCI Opublikowano 2 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2003 Dobra a wogole jakim sposobem dorwales gf4 bez agp 8 ? A czy musial kupowac tego GF teraz ??????????? ;) Mógł go przeciez kupic jak byly jeszcze dostepne, nieprawdaż ;) 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DA VINCI Opublikowano 2 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2003 zreszta sam napisal ze posiada a nie ze kupił ;) :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
metal Opublikowano 2 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2003 Dobra a wogole jakim sposobem dorwales gf4 bez agp 8 ? buhahaha... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 2 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2003 i tak wiekszej wydajnosci nie zyskach wiec po co Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość igrok Opublikowano 2 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2003 Poprostu nieslyszalem zeby gf4 (nie mx) wysly z mniej niz 8... toz sie dziwie... widocznie widzieliscie takie... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
irnlng Opublikowano 2 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2003 Poprostu nieslyszalem zeby gf4 (nie mx) wysly z mniej niz 8... toz sie dziwie... widocznie widzieliscie takie... 4/5 ludzi ma takie. Ale lajt, mogles przespac ostatni rok wkoncu. :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makonar Opublikowano 2 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2003 Poprostu nieslyszalem zeby gf4 (nie mx) wysly z mniej niz 8... toz sie dziwie... widocznie widzieliscie takie... Chyba cos z tobą nie jest jak należy. Nie słyszałeś, powiadasz, żeby GF4Ti wyszło z AGPx4? Chciałbym tylko zaznaczyć, że chipset GF4 jest już cokolwiek przestarzały, jako, że karta ukazała się bodajże w marcu 2002, a wtedy to o AGPx8 mało kto słyszał. Wersja chipu obsługująca AGPx8 jest stosunkowo nowa, bo z października 2002. Dziwne, zwłaszcza, że w ogóle chipsety obsługujące AGPx8 pod AMD to okres lipiec/ sierpień (nForce2 i KT400)... przedtem chyba w ogóle nikomu się nie śniło, o jednym czy o drugim, a GF4Ti już siedział na rynku od pół roku! A ty mówisz, że nie słyszałeś... hmmm.... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość igrok Opublikowano 2 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2003 Poprostu szczesliwi czasu nielicza ;D zdawalo mi sie ze gf4 to wyszlo jakies6-8 miechow temu, poza tym "zdawalo" mi sie zewyszly odrazu z 8x skoro sa takie mlode... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ghost_rl Opublikowano 13 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2003 Prawdopodobnie nie kupil GeF 4 pelnego tylko MX agpx4 max :!: :?: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 13 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2003 Prawdopodobnie nie kupil GeF 4 pelnego tylko MX agpx4 max :!: :?: Ale jajca. O co tu chodzi ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vengeance Opublikowano 13 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2003 heh tez sie zastanawialem , ale jakos mi nie posta nie chcialo pisac :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sh4d0W Opublikowano 13 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2003 Prawdopodobnie nie kupil GeF 4 pelnego tylko MX agpx4 max :!: :?: Ło jezu ;). Kolejny, który przespał dobry roczek i myśli że GF4 Ti nie było z AGP x4 ?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
??????? Opublikowano 13 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2003 Prawdopodobnie nie kupil GeF 4 pelnego tylko MX agpx4 max :!: :?:eeeeeee :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
donio Opublikowano 13 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2003 Poprostu szczesliwi czasu nielicza ;D zdawalo mi sie ze gf4 to wyszlo jakies6-8 miechow temu, poza tym "zdawalo" mi sie zewyszly odrazu z 8x skoro sa takie mlode... a twój geforce jaki ma mnożnik??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość igrok Opublikowano 13 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2003 No ja mam 8x... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rocky Opublikowano 13 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2003 Koniec dyskusji bo sie zdenerwuje!!!! :twisted: Ja mam GF4 Ti 4200 i jest AGP 4x i jest super i qrcze nie ma nad czym dyskutowac. Tylko najnowsze i drozsze modele maja 8x! Koniec tematu 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.NEO Opublikowano 13 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2003 wg mnie jak wg wiekszosci to jest uzaleznione od budowy kontrolera pamieci i chipsetu wiec odpowiedz to: NIE DO SIĘ. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.NEO Opublikowano 13 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2003 Koniec dyskusji bo sie zdenerwuje!!!! :twisted: Ja mam GF4 Ti 4200 i jest AGP 4x i jest super i qrcze nie ma nad czym dyskutowac. Tylko najnowsze i drozsze modele maja 8x! Koniec tematu 8) qrde jak ja ci znajde linka do mx440 AGP 3.0 (8x) a to wcale nie jest drogi i najnowszy model :P :P :P :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.NEO Opublikowano 13 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2003 Prawdopodobnie nie kupil GeF 4 pelnego tylko MX agpx4 max :!: :?: Ale jajca. O co tu chodzi ? to jego 1 post to wiesz mogl sie przejezyczyc :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morel123 Opublikowano 13 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2003 Poprostu nieslyszalem zeby gf4 (nie mx) wysly z mniej niz 8... toz sie dziwie... widocznie widzieliscie takie... co za asss, to ty chyba nigdy nie widziales cennika komputerowego i jakim sposobem mogly by sie zdarzyc takie cos. Jak AGP x8 jest nowszym wynalazkiem niz GF4 4200. A moze myslales ze byly na AGP x7 :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morel123 Opublikowano 13 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2003 Koniec dyskusji bo sie zdenerwuje!!!! :twisted: Ja mam GF4 Ti 4200 i jest AGP 4x i jest super i qrcze nie ma nad czym dyskutowac. Tylko najnowsze i drozsze modele maja 8x! Koniec tematu 8) a co do tego to te "nowsze", "drozsze" modele juz nie sa wcale takie drozsze !!! na pewno lepiej sie teraz wychodzi kupujac nowego na agp 8x. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...