Skocz do zawartości
ChrisG

Geforce 4

Rekomendowane odpowiedzi

mnie tesh sie wydaje, ze sie nie da :o

co innego wgrywac bios od pelnego gforce'a do mx'a (przez analogie do nagrywarek), a zupelnie inaczej ma sie bios 8x do 4x (tak mysle).

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Poprostu nieslyszalem zeby gf4 (nie mx) wysly z mniej niz 8... toz sie dziwie... widocznie widzieliscie takie...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Poprostu nieslyszalem zeby gf4 (nie mx) wysly z mniej niz 8... toz sie dziwie... widocznie widzieliscie takie...

Chyba cos z tobą nie jest jak należy.

Nie słyszałeś, powiadasz, żeby GF4Ti wyszło z AGPx4? Chciałbym tylko zaznaczyć, że chipset GF4 jest już cokolwiek przestarzały, jako, że karta ukazała się bodajże w marcu 2002, a wtedy to o AGPx8 mało kto słyszał. Wersja chipu obsługująca AGPx8 jest stosunkowo nowa, bo z października 2002.

Dziwne, zwłaszcza, że w ogóle chipsety obsługujące AGPx8 pod AMD to okres lipiec/ sierpień (nForce2 i KT400)... przedtem chyba w ogóle nikomu się nie śniło, o jednym czy o drugim, a GF4Ti już siedział na rynku od pół roku!

A ty mówisz, że nie słyszałeś... hmmm....

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Poprostu szczesliwi czasu nielicza ;D zdawalo mi sie ze gf4 to wyszlo jakies6-8 miechow temu, poza tym "zdawalo" mi sie zewyszly odrazu z 8x skoro sa takie mlode...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Poprostu szczesliwi czasu nielicza ;D zdawalo mi sie ze gf4 to wyszlo jakies6-8 miechow temu, poza tym "zdawalo" mi sie zewyszly odrazu z 8x skoro sa takie mlode...

a twój geforce jaki ma mnożnik???

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Koniec dyskusji bo sie zdenerwuje!!!! :twisted:

Ja mam GF4 Ti 4200 i jest AGP 4x i jest super i qrcze nie ma nad czym dyskutowac. Tylko najnowsze i drozsze modele maja 8x!

Koniec tematu 8)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Koniec dyskusji bo sie zdenerwuje!!!!  :twisted: 

Ja mam GF4 Ti 4200 i jest AGP 4x i jest super i qrcze nie ma nad czym dyskutowac. Tylko najnowsze i drozsze modele maja 8x!

Koniec tematu  8)

qrde jak ja ci znajde linka do mx440 AGP 3.0 (8x) a to wcale nie jest drogi i najnowszy model :P :P :P :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

co za asss, to ty chyba nigdy nie widziales cennika komputerowego

i jakim sposobem mogly by sie zdarzyc takie cos. Jak AGP x8 jest nowszym wynalazkiem niz GF4 4200. A moze myslales ze byly na AGP x7 :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Koniec dyskusji bo sie zdenerwuje!!!!  :twisted: 

Koniec tematu  8)

a co do tego to te "nowsze", "drozsze" modele juz nie sa wcale takie drozsze !!! na pewno lepiej sie teraz wychodzi kupujac nowego na agp 8x.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...