Hugo Opublikowano 26 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2007 Witam wszystkich forumowiczów. Chciałem zaprezentować moją stronę mojogrod.net Strona została stworzona aby ukazać to co kryje się w moim ogrodzie. Zapraszam do oglądania i czekam na komentarze. :-P :-P :-P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hauti Opublikowano 26 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2007 fajny pomysł :) moja dziewczyna studiuje architekturę krajobrazu podeśle jej link ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziuby Opublikowano 26 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2007 No ogród masz zajebisty, :D pytanie ile masz metrów placu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
evocati Opublikowano 26 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2007 Ogród wymiata, panoramy najlepsze. Dobry pomysl choc strona mogla by lepiej wygladac. Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hugo Opublikowano 27 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2007 Ogród wymiata, panoramy najlepsze. Dobry pomysl choc strona mogla by lepiej wygladac. Pozdrawiam Właśnie nad tym już pracuje. Nowy banner kumpel mi robi co się grafiką zajmuje i planuje cały design zmienić. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...