kaktusior Opublikowano 2 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2003 Witam. Jestem w trakcie moda mojego kompa. Obudowa sie jeszcze 'wygrzewa' u lakiernika a ja w tym czasie szperam po necie i sklepach u mnie w Bielsku bo szukam jakiejs uszczelki do okna. Nie chce robic z kabla bo mam szyny od wewnatrz zrobione zeby szybe trzymaly. Chodzi mi tylko o zakrycie brzegow wycietej blachy. Nie,zeby byla krzywo cieta bo jest rowno, ale chodzi mi o sam wyglad bo glupio raczej wyglada szyba i blacha bez 'czegos pomiedzy' :wink: W ostatecznosci przykleje tasme izolujaca w kolorze czarnym....choc raczej nie tego efektu szukam. Dzieki z gory za podpowiedzi....aha, jak skoncze robic z buda to zapodam jakies fotki....ale to za 2 tyg moze bo teraz raczej nie mam czasu (praca...ehh) Pozdrawiam[/b] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ali3n Opublikowano 4 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2004 kabel dwuezylowy od zasilania jakiegos urzadzenia w sklepie elektrycznym napewno jest albo utnij od radia jakiegos :D albo czegos innego. Jak masz kabel przy jednej krawedzi rowno rozcinasz i masz uszczelke U :]] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzypaw Opublikowano 4 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2004 podłączę się pod temat :twisted: Jak zrobić lub skąd <span style='color: red;'>ORT: wziąść</span> uszczelkę H w olsztynie lub szczytnie, Jak przymocowałeś szybę do blachy :?: Czy ew. na taśmę dwustronnie klejącą wytrzyma :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bilgoldberg Opublikowano 4 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2004 a moze udaj sie do jakiegos sklepiku z szybami do samochodow tam zazwyczaj da sie cos wybrac ja w takim sklepie qpilem uszczelke do swojej budy tylko ze mi byla potrzebana w ksztalcie H i znalazlem odpowiednia -okazala sie nia uszczelka do szyby od forda sierry:) powodzonka w poszukiwaniach!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0000 Opublikowano 8 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2004 uszczelek szukajcie w sklepach stomilu czy tego szukacie http://www.stomilsanok.com.pl/pol/index.htm a podkleja się klejem np: kropelka smarujesz uszczelke i dociskasz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRo Opublikowano 9 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2004 Uszczelka do tylniej szyby opla kadeta, widzialem, polecam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AsTeX Opublikowano 11 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2004 Uszczelka do tylniej szyby opla kadeta, widzialem, polecamlub z malacza , gdzieś wyczytałem ze też sie nadają :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...