dzej Opublikowano 26 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2007 Final juz dzisiaj w Madrycie. Transmisja na polsacie sport od 21.25 na polsacie zwyklym od 22 z hakiem. Sam sie na tym nie znam za bardzo ale widowisko jest niesamowite. Takze na http://www.redbullxfighters.com bedzie transmisja online. Serdecznie zachecam do ogladania, bo rozrywka przednia przynajmniej wedlug mnie. Ciekawe czy Travis pokaze double backflipa w ostatnim wystepie na red bullu x-fighters ;] a moze cos innego rownie szokujacego? :D cala czolowka wystapi(w Meksyku nie bylo Pastrany, a w Dublinie Adamsa) i zapowiada sie iscie fascyjnujaca walka. Mam nadzieje ze na Ppc sa fani FMX ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pabloss13 Opublikowano 28 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2007 czuje znaczny niedosyt, niby masa superflipów itp. ale nie bylo tego szoku : / szkoda adamsa no ale to jest sport trudno sie mowi : ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzej Opublikowano 28 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2007 no mi tez go szkoda, ale jakiego szoku ci brakowalo? double backflipa tam sie nie da zrobic ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Remy Opublikowano 28 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2007 Nie wiem jak to się stało, ale Nate miał niesamowitego pecha, ale sam jest sobie winny. Popełnił błąd i nie jest to wina nikogo oprócz jego. Nie ukrywam, że nie darze go sympatią bo IMO brakuje mu duszy freestyle'owca. Travis miał farta. Gdyby wszedł do finału razem z Adamsem to wątpie żeby wygrał. Ma tą dawną energię, ale jakoś nie zachwycił mnie swoim przejazdem. Ot kilka tricków, które robi każdy z czołówki, ale przecież to TP i nie mógł przegrać z Mattem ( bo i tak on pojechał gorzej ). Największe zaskoczenie to Torres. Jestem w stanie założyć się, że jak tylko TP całkowicie odejdzie z freestyle'u to Dany będzie wygrywał wszystko. Niesamowita świeżośc jego tricków. Wszystko doskonale wyćwiczone, a tricki nawet te z górnej półki wyglądają jakby mógł je skoczyć każdy. Mi najbardziej podobają się jego underflipy. Po prostu cud, miód i orzeszki. Dany będzie rządził. To tylko kwestia czasu. Z tego miejsca chciałbym podziękować sieci Cinema City, dzięki której musiałem oglądać zawody w telewizji bo w lubelskim oddziale sieci nie przewidziano transmisji. Pozdrawiam również pożal się boże komentatorów. -.-' Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...