miver Opublikowano 27 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2007 Witam wszystkich! Zapraszam serdecznie na EF81.info. Jest to pierwsze polskie forum dyskusyjne o telefonie BenQ-Siemens EF81. Telefon wyposażony jest w wiele zaawansowanych funkcji jak UMTS, rozmowy video, aparat 2MPx czy platformę BREW. Jak wiadomo Siemensy (a także BenQ-Siemensy) to nie są telefony, które działają jak np. Nokie. Okresowo tak jak w samochodzie trzeba w nich coś zrobić - najczęściej przeinstalować soft. Na forum EF81.info znajdują się dokładne instrukcje właśnie instalacji softu, instalacji gier i aplikacji, zmiany statusu aplikacji, konfiguracji gprs i mms i wielu, wielu innych rzeczy - długo by wymieniać. Oprócz tego na EF81.info znajduje się potężny download plików powiązanych z telefonem - soft, patche graficzne, motywy, dźwięki, gry aplikacji i wiele innych. Dlaczego to forum powstało? Otóż telefon jeszcze niedawno kosztował grubo ponad 1000 zł (czasem nawet ok. 1500zł). W ostatnim roku cena jednak drastycznie spadła tak, że telefon kosztuje w okolicach 350zł. Nabywają go setki ludzi. I takie forum z zasobami, i masą how-to było po prostu potrzebne :) Zapraszam więc na EF81.info. Pozdrawiam miver Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Macieqqq Opublikowano 27 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2007 Ok, ale dobrze by bylo, gdyby forum dzialalo... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miver Opublikowano 27 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2007 W czym rzecz? Nie działa Ci? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PMichalak Opublikowano 27 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2007 ^Mnie foeum działa Bardzo dobre, dość rozbudowane forum. Jest tylko o jednym modelu telefonu, więc nie tworzy się niepotrzebny bałagan. Życzę powodzenia. :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Macieqqq Opublikowano 27 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2007 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 27 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2007 Mi rowniez dziala. Nawet jakies theme zassalem dla zonki ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Macieqqq Opublikowano 27 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2007 A mi nadal nie dziala :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miver Opublikowano 27 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2007 (edytowane) Widocznie jest to spowodowane tym, że DNSy nadal po ponad 48h nie rozeszły się wszędzie. Delegacja domeny była 2 dni temu zmieniana i widocznie niektórzy muszą jeszcze czekać. Bardzo dziwne dlaczego to tyle trwa u niektórych. Póki nie da rady normalnie można wchodzić przez proxy jakieś. Edytowane 27 Lipca 2007 przez miver Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Macieqqq Opublikowano 27 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2007 O tym samym pomyslalem... przez proxy dziala. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
feluś Opublikowano 27 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2007 Ulala jak dla mnie bomba, zamierzam nabyć na dniach ten telefon i stronka bardzo mi się przyda. Dziękuje Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PLEXIV Opublikowano 29 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2007 chciałbym sie dowiedziec co z tym forum sie teraz dzieje? <_< Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bublus Opublikowano 1 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2007 chciałbym sie dowiedziec co z tym forum sie teraz dzieje? <_< też właśnie jestem ciekawy?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...