MaciekCi Opublikowano 27 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2007 Witam, mam nietypowy problem. :D Nie działa mi "START" windowsowy ... a musze się dostać do rejestru ... Ktoś pomoże ? :mrgreen: Gdzieś mi się wydawało że w katalogu Windowsa jest plik *.exe do uruchomienia opcji "Uruchom..." ale nie mogę teraz tego znaleźć ... :-| :unsure: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Beerd Opublikowano 27 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2007 CTRL-Alt-Del nowe zadanie - regedit Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 27 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2007 \windows\regedit.exe Uruchom > WIN+R Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaciekCi Opublikowano 28 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2007 OK, dziękuję bardzo za rady. :) A tak BTW , co zrobić żeby "Start" działał :mrgreen: ? (warunek: nie może być formata! :/ ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 28 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2007 Odzyskiwanie/naprawa systemu? Ponowna instalacja SP2? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaszczur Opublikowano 28 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2007 Można też zrobić tak : -Otwierasz notatnik -Wpisujesz @echo off regedit.exe -Zapisujesz jako rozszeżenie BAT (asd.bat) -I otwierasz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaciekCi Opublikowano 28 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2007 Odzyskiwanie/naprawa systemu? Ponowna instalacja SP2? Huh , no właśnie próbuję ... ciężki orzech do zgryzienia z tym systemem ... Jak złapię bluescreen to wstawię i pokażę co się dzieje... BTW komputer jest mojej drugiej połowy , i szczerze nie wiem co ona tam zrobiła że się tak stało z systemem , wiadomo jak u kobiet - formata nie wolno ... i muszę kombinować :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aquarium Opublikowano 29 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2007 Nie wolno? Jakiś zakaz wprowadzili? ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...