miras19 Opublikowano 27 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2007 Zastanawiam się nad kupnem mobasa, do mojego zestawu, na ew. wymianę;P W skrucie powiem tak, że jak coś padnie, będe mógł szybko sprawdzić co :) Dodatkowo, liczę na lepsze możliwości OC, gdyż na moim cienkim mother board nie da rady :) Dlaczego? Looknijcie w temat o tej płycie :) Do rzeczy, na wstępnie, ciałbym przeprosić, za trolowaty i wyzywający opis tematu, jednak wiem, że ta odwieczna walka przyciągnie więcej oczek :) Chipset Nvidia Chipset AMD Co do GPU, to dla mnie nie ma znaczenia, jedynie ważne, gdzy w przypadku awarii(odpukać) mojej 7900 tki, aby obsługiwał rozdzielczość 1400x900. Co do cen to wariant AMD z przesyłką w tych sklepach jest gorszy, gdyż droższy o 24zł! Więc nie ma śmiacia, więc czy warto tych 24 złociszy? Co z możliwościami OC tych płyt? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samolot Opublikowano 27 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2007 to nie lepiej kupic jakiegos x300 na allegro? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miras19 Opublikowano 27 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2007 No alle wtedy jakie mobo? Bo nie ma takich tanich, nawet bez integry ;P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beka Opublikowano 27 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2007 mam Foxa na 690G. Rzeczywiście , za 230 zł nie znajdziesz chyba dobrej mobo bez grafiki ... Najbidniej trzeba by było brać Foxconna na nf570 albo DFI Infinity Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miras19 Opublikowano 27 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2007 (edytowane) A jak tam Delta się spisuje? Też mam ją na oku, ale 350 W Co do moba, to czy nowy bios, polepszył trochę OC? Wyczytalem, że V i Ht Link, nie można zmieniać, dalej tak jest? Edytowane 27 Lipca 2007 przez miras19 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beka Opublikowano 27 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2007 nie wiem, nie mam najnowszego biosu - jestem zalatany i nie mam czasu :| Delta - znakomicie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...