scoobyskub Opublikowano 27 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2007 Mam czas do jutra. Którą płytę wybrać? Będę miał procka E4300 i podkręcę go do około 3ghz (nie więcej). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beka Opublikowano 27 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2007 dlaczego akurat one ? Ile masz na mobo i z jakich sklepów ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scoobyskub Opublikowano 27 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2007 (edytowane) Z tego sklepu: http://www.artmag.com.pl/php/core.php mam 450zł max. Ten sklep jest w Bydgoszczy i jest tam strasznie drogo :P. Ale ojciec nie chcę kupować z neta bo będą z gwarancją i serwisem problemy i koniec :/ (kupiłbym z ulubiony.pl abita ab9 pro za 435zł, ale na siłę muszę z Bydgoszczy :)). Poza tym już zamówiłem kompa w tym sklepie (art-mag). Czekam już tydzień, a oni po tym czasie mówią mi, że ABIT AB9 (którego chciałem) nie jest już dostępny... . Zacząłem pytać się o różne mobo: - Abit ip-35-e - nie mają - asus P5K SE - to mają akurat, ale nie wiem czy to dobre mobo - MSI P6N SLI-F v.2 - mają i to zamówiłem i nie wiem czy dobrze zrobiłem :/. - asus P5B-VM - mają A ich cennik na stronie w ogóle nie jest aktualizowany :/. Edytowane 27 Lipca 2007 przez scoobyskub Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beka Opublikowano 27 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2007 a nie może być w Komputronie w Bydgoszczy ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scoobyskub Opublikowano 27 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2007 (edytowane) A czy oni mogą sprowadzić sprzęt do Bydgoszczy? W sumie tam też jest drogo, ale chyba taniej niż w tym art-mag. Do tego nie musiałbym czekać ponad tydzień :). Właśnie przeczytałem, że nie: + w Poznaniu, przy ul. Wołczyńska 37 (centrala firmy - hurtownia) + w Poznaniu, przy ulicy Grochowskiej 26 + w Warszawie, przy ulicy Marszałkowskiej 9/15 + w Gdyni, w Centrum Handlowym Kwiatkowski, przy ulicy 10 lutego 16 Edytowane 27 Lipca 2007 przez scoobyskub Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beka Opublikowano 27 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2007 chyba muszą, zależy czy jest na stanie. Tam jest o wiele większy wybór, bo jak patrze na to coś, co podałeś to żal dupe ściska :| To co , podawać z Komputrona ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scoobyskub Opublikowano 27 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2007 (edytowane) No daj :) Chyba, że to: http://www.d-comp.pl/ lub http://www.shift.sklep.pl/. Oba są w Bydgoszczy na tej samej ulicy co art-mag :). W sumie to ten shift jest najlepszym sklepem chyba. Edytowane 27 Lipca 2007 przez scoobyskub Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scoobyskub Opublikowano 28 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2007 Spoko kupuję jednak tą MSI. To jest bardzo dobra płyta. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...