Lifeman Opublikowano 27 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2007 (edytowane) Mam dziwny problem, procesor zuzywany jest w 100% jednak gdy wejde do menadzera urzadzen nie pokazuje mi co to za proces. Proces bezczynnnosci wskazuje na to ze procesor nie jest uzywany a jednak jest bo cpu usage jest prawie caly czas 100%, nie mam zadnych wirusow (najnowszy KAV). Najlepsze gdy odlacze zasilanie i jade na baterii procesy wracaja do normy ale komp dalej zamula. Kto pomoze?? Nie jestem laikiem ale takie cos zdaza mi sie pierwysz raz :/ Edytowane 27 Lipca 2007 przez Lifeman Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MiGoMaT Opublikowano 28 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2007 Heh ja jak miałem taki problem postawiłem system od nowa i przestało ale jeszcze morzesz sprobować start.uruchom.msconfig i tam powyłączać wszystkie procesy które cie nie interesują jeżeli to niepomorze to najpewniejszym rozwiązaniem będzie format. Zdrowia Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Keel Opublikowano 28 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2007 Gdzieś tutaj był podobny temat i był tam link do programu, który pokazywał procesy i wątki. Poszukaj i daj screena z takiego programu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PelzaK Opublikowano 28 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2007 zassij process explorer i użyj tego zamiast standardowego menadzera procesów... a nuż... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...