Mr.Martin Opublikowano 28 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2007 (edytowane) Witam Chce zakupic do swojego komputera karte TV tylko nie wiem co wybrac , glownie zalezy mi na : - dobrym obrazie (jakosc , bez jakis zaklocen z zewnatrz, itp - widzialem kiedys u kmpla ze szly jakies pasy poziome i wygladalo to na zaklocenia z czesci komputerowych) - latwym oprogramowaniu aby nagrywal w roznych formatach itp - nie byla dosc droga i warta kupienia Sygnal TV mam z kablowki. Nie wiem takze czy lepszym rozwizaniem jest wenwetrzna karta na PCI czy moze zewnatrzna na USB. Moze miec ( choc nie jest to warunek - wazniejsze to co na gorze wymienilem) mozliwosc rozkodowywania canal + itp :) Zapomnialem dodac : Oprogramowanie sterujace + steroniki musze dobrze chodzic pod systemem VISTA. Edytowane 28 Lipca 2007 przez Mr.Martin Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mr.Martin Opublikowano 29 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2007 zastanawiam sie na tymi trzema ale nie wiem ktora bedzie lepsza : leadtek_winfast_pvr3000_deluxe leadtek_winfast_2000xp_global_video_in winfast_tv2000_expert_rev_d_nicam_fm a moze cos innego ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...