MantisGhost Opublikowano 28 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2007 (edytowane) witam mam zamiar mnabyc czytnik kart glownie chodzi tu o ms duo ktora mam w telefonie ma pojemnosc 2gb wiec spokojnie moglbym jej uzywac jako czegos w rodzaju pendrivea :) do tego jednak potrzebuje czytnika :D. tak wiec do rzeczy potrzebuje jak najtanszego i najmniejszego czytnika do tej karty. Bylo by jeszcze lepiej gdyby takowy czytnik obslugiwal tez inne karty, ale zalezy mi takze na wielkosci bo przeciez nie bede nosil ze soba krowy jak pudelko to ma byc raczej wielkosci breloka "dongle". Na allegro widze multum roznych czytnikow nie wiem jednak czy warto je tam kupic co wiecej watpie w ich wielofunkcyjnosc np ten: http://www.allegro.pl/item216960230_35w1_s...ck_pro_duo.html jakos mi sie niechce wierzyc ze on obsluzy tyle kart ..... no wiec pomozcie :) czekam na sugestie P.S. fajnie by bylo gdyby mial tesz dzyngielek do zapiecia np na brelok albo do kluczy, wymagajacy jestem he ?? :P ------- no co jest kurka nikt nie pomoze ??? 20 odslon i [gluteus maximus] blada ani jednej odpowiedzi :/ Edytowane 28 Lipca 2007 przez MantisGhost Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...