[Shinigami] Opublikowano 28 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2007 Gram sobie od dwóch dni w tą gierke i powoli ale sukcesywnie dotarłem do 8 misji w Denver tylko że nie wiem jak ją przejść :/ sprzedałem po 300 samochodów z 3 grup w denver i wyskakuje mi że czas minoł. Jeśli ktoś poradził sobie z tą misją niech mnie oświeci co powinienem zrobić. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kasienka_zn Opublikowano 17 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2007 Dokładnie mam taki sam problem. Wie ktoś może co z tym zrobić? :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobras Opublikowano 23 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2009 Może teraz po 2 latach znalazł rozwiązanie bo gra jest świetna. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość bugger Opublikowano 10 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2010 Cześć mam straszny problem. Najpierw zainstalowałem oryginalkę Car Tycoon wyskoczył błąd, potem ściągnąłem gierkę natorrenty i znów wyskoczył ten sam błąd, jeszcze później ściągnąłem z rapida i... CIĄGLE TEN SAM BŁĄD... A błąd jest taki: Klikam NOWA GRA w scenariuszach jest PUSTO a w wolnej grze również (tu macie screena): Kiedyś grałem (na starszym kompie) w tą gre i chodziło extra :) Tak chciałbym sobie pograć w tę grę... Mam Windows 7 Z góry dzięki!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trawienny Opublikowano 10 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2010 (edytowane) A probowales trybow zgodnosci z Windows XP albo 9x? Prawy klawisz myszy na pliku exe (lub na jego skrocie) potem Wlasciwosci/Properties a potem Zgodnosc/Compatibility. BTW - nawet jak masz orginalna wersje gry, to sciaganie jej z torrentow nie jest czyms co jest tutaj pochwalane (no chyba ze licencja na to pozwala) ;) Edytowane 10 Sierpnia 2010 przez Trawienny Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość bugger Opublikowano 11 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2010 nie pomogło :( A probowales trybow zgodnosci z Windows XP albo 9x? Prawy klawisz myszy na pliku exe (lub na jego skrocie) potem Wlasciwosci/Properties a potem Zgodnosc/Compatibility. BTW - nawet jak masz orginalna wersje gry, to sciaganie jej z torrentow nie jest czyms co jest tutaj pochwalane (no chyba ze licencja na to pozwala) ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zzizzy Opublikowano 11 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2010 Może nie ma czcionek...? Spróbuj wybrać scenariusz i kliknij na Start. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość bugger Opublikowano 11 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2010 Może nie ma czcionek...? Spróbuj wybrać scenariusz i kliknij na Start. Próbowałem... Nie da się :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...