sideband Opublikowano 28 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2007 (edytowane) Forceware 162.18 WHQL Cechy Sterownika: - Rozmiar 23.8mb - Data 29/06/2007 - WHQL 13/07/2007 - Stary control panel - Coolbits - Obsługa serii 5 do 8 Link Forceware 162.15 Cechy Sterownika: - Rozmiar 16.3mb - Data 24/06/2007 - Stary control panel - Coolbits - Obsługa serii 5 do 8 Link Edytowane 15 Sierpnia 2007 przez sideband Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Caleb Opublikowano 28 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2007 Podstawowe pytanko - wydajniejsze sa te stery od zwykłych 162.18 ? :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sideband Opublikowano 28 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2007 Nie bardzo :wink: Ale , tego nie testowałem. Lepsza wydajność = gorsza jakośc obrazu Mniej żre ramu i ma stary control panel (niektórzy nie trawią nowego). Porównaj sobie ilość plików oficjalnego i mojego , to ci da do myślenia :wink: Także nie bać się tylko testować :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jankes Opublikowano 28 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2007 działa na nich streaming QuickTime na stronkach, np. gametrailers.com / apple.com/trailers? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sideband Opublikowano 28 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2007 (edytowane) Nie wiem o co ci chodzi? Czy filmy chodzą to chyba zależy od kodeków. Edytowane 28 Lipca 2007 przez sideband Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jankes Opublikowano 29 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2007 nie nie na sterach z serii 16x.xx nie działa streaming filmów w formacie QuickTime (.mov) w przeglądarkach, nie ważne czy FF czy IE, przeglądarka się wywala i już tej wersji nie sprawdziłem pod tym kątem i dlatego pytam, ale ponoć cała ta seria ma tego babola, więc po tej wersji zmiany na lepsze się nie spodziewam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alf1975 Opublikowano 29 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2007 Sideband - mam XP 32b i Asusa 8800gts i w zestawiej jest fajny programik "SmartDoctor" (do podkręcania i monitoringu itd.), a co najbardziej mi się w nim podoba to że można zwiększyć prędkość wiatraka, w zależności od temperatury. Fajowa sprawa, raz ustawiasz i święty spokój. Ale mój problem polega na tym że na ten program dobrze chodzi na sterach 97.94 dołączonych do zestawu. Na najnowszych sterach np.162.15,158.22 itd. program działa, ale tylko jest samo podkręcanie, brak jednej opcji w której są całe inne ustawienia(kontroli wiatraka też nie ma). Znasz się na tym i może mógłbyś przerobić te nowe stery tak żeby to działało? Z góry dzięki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sideband Opublikowano 29 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2007 Wiesz co , ale to może być problem po stronie programu. Stery 97.94 są bardzo stare i do nowych sterów program musi być dostosowany , a nie odwrotnie. A wogóle sprawdzałeś czy na tych sterach działa ten program? Jak nie to raczeh Ci nie pomoge. @Jankes te stery mają wyłączone vmr , także może chodziło o to. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alf1975 Opublikowano 29 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2007 Najnowszego Smartdoctora 4.99 mam ze stronki Asusa, i sam program działa, tylko że ma zablokowane funkcje, a jak nawet teraz wrzucę ten stary sterownik to są odblokowane na tym samym 4.99 (ale na tym starym sterowniku nie chodzi np.lost planet)i dlatego wydaje mi się że problem jest ze sterownikami, a nie z programem. Coś w tych sterownikach blokuje program, tylko co? PS. SmartDoctor datowany jest na 2007/06/28 , a Asus raczej zadbałby o to żeby ten program działał z nowymi sterami. No chyba że masz rację i nie współpracuje tak jak powinien. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dawid_maxim Opublikowano 2 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2007 Witam. Mam problem z tymi (i nie tylko z tymi) sterownikami. Chodzi mi dokładnie o wideo pełnoekranowe na telewizorze podłączonym do komputera, nie moge go włączyć w panelu nvidii (anie tej starej wersji ani w nowej). kiedy biorę Full Screen Video i zaznaczam Full screen device na secondary display nic sie nie dzije, filmy nie uruchamiają się na pałnym ekranie telewizora. wiecie moze o co chodzi? ps. Mam GF 8600GT od palita. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RazorBMW Opublikowano 3 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2007 A ja za to mam problem z grą Cossacks. Otóż na sterach 162.18 ekran w Menu głównym jest czarny, leci muzyczka ale można wyjść tylko przez ctrl+alt+del... :mur: a na sterach 94.24 jest wszystko ok... :mur: można coś zrobić? zależy mi na najnowszych sterownikach bo robie 3dmarki. HELP! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sideband Opublikowano 3 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2007 Przecież te stery są lipne do 3dmarków , o niebo lepsze 93.71. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dawid_maxim Opublikowano 4 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2007 Witam. Mam problem z tymi (i nie tylko z tymi) sterownikami. Chodzi mi dokładnie o wideo pełnoekranowe na telewizorze podłączonym do komputera, nie moge go włączyć w panelu nvidii (anie tej starej wersji ani w nowej). kiedy biorę Full Screen Video i zaznaczam Full screen device na secondary display nic sie nie dzije, filmy nie uruchamiają się na pałnym ekranie telewizora. wiecie moze o co chodzi? ps. Mam GF 8600GT od palita. Powtórze moje zapytanie bo chyba nie zostało przeczytane. A może nikt na tym forum nie zna odpowiedzi? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...